![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Instrukcja do maszyny dziewiarskiej , wzory
witam serdecznie ja mam maszyne Brather ale normalnie jestem zielona tylko ja rozkladam i sobie na nia patrze i nic wiec bardzo bym prosila o lekcje od podstaw musze dodac ze mieszkam w afrykanskim kraju i nie mam od kogo sie nauczyc pozdrawiam serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
na youtubie są jakieś filmiki - nawet różne wzory pokazują - a tu jest niby jak zacząć - jeśli masz podobnego brothera to powinno pomóc:
https://www.youtube.com/watch?v=24-o...MH-ouE&index=3
![]() |
#93 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Witam.
Zakupiłem mojej mamie maszynę dziewiarską model Simac DX 2000. Problem jest taki ,że ów maszyna posiada instrukcję tylko w języku czeskim. Czy ktoś posiada pełną instrukcję do takiej maszyny w języku polskim. Jak ją złożyć i jak jej używać aby robić swetry. Mama moja dostała od znajomej bardzo dużo wełny i chciała ją wykorzystać na zrobienie swetrów itp. Na drutach już jest mojej mamie ciężko robić dlatego chciała maszynę reczną. Bardzo bym prosił o taką instrukcję do takiej maszyny : SIMAC DX 2000 Bardzo Dziękuję . P.S. Mój e-mail to: misiaczek145@interia.eu Pozdrawiam Serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Witajcie.
Od kilku dni posiadam maszynę dziewiarską Moda MD23. Szukam osoby z Wrocławia, która zna się na tym urządzeniu i mogłaby mi pokazać/wytłumaczyć podstawy pracy, pokazać ściegi i w ogóle pomóc oswoić się z tym ustrojstwem ![]() ![]() mój mail dirkes@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry , bardzo proszę o pomoc .Poszukuje instrukcji obsługi i podstawowych informacji na temat jak zacząć prace z maszyną Simac dx4000 .Może mi Pani pomóc .Będę bardzo wdzięczna .
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Cześć,
szukam instrukcji do maszyny Moda MD-23, niestety poprzednie linki do jej pobrana już nie działają. Czy znajdzie się dobra dusza, która mogłaby się nią podzielić? ajrt86@gmail.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.