![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: NOWE KWC - wątek do zgłaszania błędów
Ja również chciałabym się dowiedzieć co było nie tak w moim zgłoszeniu żelu pod prysznic BeBeauty Olive Care że nie dostał dodany?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#842 |
Recenzentka Miesiąca - Lipiec 2020
|
Proszę o wiadomość pw z wikszą ilością szczegółów na temat zgłoszenia, bo jest ich naprawdę bardzo dużo i ciężko jest wszystkie zgłoszenia zapamiętać, muszę to sprawdzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Przyczajenie
|
cześć,
zauważyłam, że na moim profilu nie ma kilku recenzji, które publikowałam dość niedawno m. in. jestem pewna, że nie ma mojej opinii na temat odżywki Aloesowej Garnier Fructis Hair Food i Czy dział IT ma możliwość sprawdzenia co się stało z tymi recenzjami? Bardzo staram się przestrzegać regulaminu Wizaż.pl. Jeśli z tego powodu moje recenzje nie zostały zamieszczone chciałabym wiedzieć jaki był tego konkretny powód, aby po pierwsze wyjaśnić mój punkt widzenia i dodatkowo nie popełniać podobnych błędów w przyszłości. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Mana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#845 |
Przyczajenie
|
Problem z ikonami profilu KWC
Witam serdecznie,
od jakiegoś tygodnia na moim profilu KWC, gdy korzystam z telefonu (android) nie działają dwie ikony - po prawej stronie ze zdjęciem profilowym oraz po lewej te trzy poziome linie. Z tego co wiem problem nie dotyczy tylko mnie. Czy da się coś z tym zrobić? Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Przyczajenie
|
Problem z recenzjami
Witam az glupio pytać ale kto pyta nie błądzi. Pisze recenzje z telefonu i ostatnio jedna całkiem gdzies przepadła a druga zostala zapisana jako szkic. Jak chce wejść w te szkice wyskakuje blad 404 a teraz caly czas 500
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja za to mam problem taki, że już od około tygodnia nie mogę dać nikomu pochwały ani też zgłaszać recenzji niezgodnych z regulaminem
![]() Jak najadę i kliknę na "lajka" to nie dzieje się nic. W dole strony wyświetla się jedynie - "javascript:void(0);" . Jeśli chodzi o przeglądarkę to korzystam z Chroma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2019
|
Witam.
Wczoraj wieczorem z mojego konta nagle zniknęły recenzje. Miałam napisanych 900, a liczba nagle spadła do 895. Nie mam nigdzie informacje jakie to były recenzje i dlaczego ewentualnie zostały usunięte. Serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
... SĄ JAKIEŚ PROBLEMY Z POWIADOMIENIAMI Co najmniej jedna użytkowniczka nie dostała info o usuniętych recenzjach i ja wciąż widzę je w jej karcie, mimo że już ich nie ma w bazie.
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2021-07-08 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Recenzentka Miesiąca - Styczeń 2020, Styczeń 2018
|
Cytat:
Mi przedwczoraj też zniknęła jedna recenzja i też nie została ona usunięta przez moderację - tak się niestety czasem dzieje :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Administrator
|
Dziękuje za informację, została już zgłoszona do naszego działu Technicznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
Dr. Organic Activated Charcoal, maska do twarzy z aktywnym węglem -błędny skład.
Podaję właściwy: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Kaolin (China Clay), Glycerin, Alcohol Denat., Glyceryl Stearate Se, Aqua, Charcoal Powder (Activated), Cetyl Alcohol, Polysorbate 20, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Parfum, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Dipterocarpus Turbinatus (Gurjum) Balsam Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Sorbic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Extract, Echinacea Purpurea Extract, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Canarium Luzonicum (Elemi) Gum Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Bulnesia Sarmienti (Guaiacum Wood) Extract, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Extract, Cedrus Atlantica Cedarwood) Bark Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Leaf Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/twig Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Extract, Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Jasminum Officinale Jasmine) Extract, Rosa Damascena (Rose Otto) Flower Oil, Styrax Benzoin (Benzoin) Extract, Citric Acid, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citronellol, Eugenol. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
🌸 ☾⋆。°✩
|
A ja mam pytanie dotyczące wyświetlania recenzji z profilu.
Tzn.-jak wchodzę na profil danej recenzentki i wybieram jej recenzję danego kosmetyku to nie przekierowuje mnie do tej konkretnej recenzji, a do strony danego kosmetyku ogólnie. Kiedyś tego nie było, po kliknięciu danej recenzji użytkowniczki kierowało mnie właśnie do niej. Czasami lubię poznać opinię określonej osoby na temat konkretnego produktu(bo wiem, że np. ma cerę podobną do mojej), a nie będę przeczesywała kilku stron recenzji, aby znaleźć tę którą chcę ![]() Czy to już tak ma zostać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
🌸 ☾⋆。°✩
|
Spróbuję to zobrazować
![]() Najechałam na recenzję, link w czarnym prostokącie powinien jeszcze zawierać odniesienie do danej recenzji(tak jak w linku w ramce czerwonej, to akurat jakaś recenzja pochwalona, w tym przypadku kieruje do konkretnej recenzji), tymczasem on tylko przekieruje do strony produktu ogólnie. Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Recenzentka Miesiąca - Lipiec 2019
|
![]()
Witajcie.
Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu ![]() Od przedwczoraj mam problem z pofilem zarówno na telefonie, jak i na komputerze oraz z recenzjami. Mogę bez problemu zobaczyć swoją aktywność, ale jak wchodzę w ''Aktywność: Cała'', to wyskakuje mi błąd (właśnie jak to piszę, to udało mi się jakimś cudem wejść w całą aktywność). Druga sprawa, to recenzje-widmo. Widzę, że dana osoba dodała recenzję, ale po wejściu w nią nie ma jej pod danym produktem. Nie mogę przez to pochwalić tych pięknych opowiadań wizażanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
Administrator
|
Witaj Luqia,
a powiedz jaki konkretnie błąd wyskakuje? Czy mogłabyś podesłać screena? Na pewno ułatwi nam to rozwiązanie problemu. ![]() Cytat:
![]()
mikroREKLAMA
moja reklama Opis reklamy Ta reklama pokazywana jest pod 2 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
|
Cytat:
![]() Niestety problem z recenzjami-widmo nadal się utrzymuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#860 |
|
![]()
Hej Luqia,
tak wiemy o tym błędzie i pracujemy nad tym. KWC to olbrzymi serwis i ogromna baza danych, więc zdarza się, że pojawiają się błędy. Ale jest to zgłoszone i czeka w kolejce do naprawy. Znowuż mam problem z profilem. Tym razem załączam screena. Edytowane przez Ruci77 Czas edycji: 2021-09-30 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Raczkowanie
|
Witaj,
aktualnie baza KWC (w tym recenzje) aktualizują się raz na dobę. Wynika to z ogromu tej bazy. Więc recenzja dodana w danym dniu, pojawi się dla innych użytkowników następnego dnia. Czasami przy takiej aktualizacji liczniki wariują. Pracujemy nad tym. A co się stało, ze przy kosmetykach które mają 1 recenzję widnieje " 0 recenzji" choćby w tym przypadku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...estructor.html A widziałam tego więcej . Edytowane przez Ruci77 Czas edycji: 2021-09-30 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2018
|
Ja również mam problem z profilem, mogę wejść tylko w moją aktywność, przy "cała aktywność" wyskakuje mi błąd 500.
Edytowane przez Ruci77 Czas edycji: 2021-09-30 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
|
![]()
Mam jeszcze problem z bardzo dziwnym cofaniem pochwał. Bez ikonki, bez oceny, bez nazwy. To samo widziałam u niektórych recenzentek. Załączam screena.
Edytowane przez Ruci77 Czas edycji: 2021-09-30 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Raczkowanie
|
Mnie również wyskakuje błąd 500 ,gdy próbuję wyświetlić swój profil.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Przyczajenie
|
![]()
Dodałam recenzję o Nivea Rose Touch i niestety nie dodała się. Wchodząc na stronę tego płynu jest pusto, a na swoim profilu widzę, że recenzja została napisana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2019
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |||
Administrator
|
Witaj,
aktualnie baza KWC (w tym recenzje) aktualizują się raz na dobę. Wynika to z ogromu tej bazy. Więc recenzja dodana w danym dniu, pojawi się dla innych użytkowników następnego dnia. Czasami przy takiej aktualizacji liczniki wariują. Pracujemy nad tym. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Hej Luqia, dziękuję za informację! Już to zgłaszam do IT. Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Hej Iwona_C, wiemy o tym problemie i pracujemy, by go naprawić. Nie wiem ile to zajmie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Wiemy o tym problemie i pracujemy, by go naprawić. Nie wiem ile to zajmie ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Hej, aktualnie baza KWC (w tym recenzje) aktualizują się raz na dobę. Wynika to z ogromu tej bazy. Więc recenzja dodana w danym dniu, pojawi się dla innych użytkowników następnego dnia, chociaż Ty na profilu będziesz ją widziała w liczniku ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Już zgłaszam to do IT! ![]()
mikroREKLAMA
moja reklama Opis reklamy Ta reklama pokazywana jest pod 2 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
|
Jutro mam zamiar dodać trzy recenzje, z czego dwie produktów, które otrzymałam do testowania z Klubu Recenzentki.
Obym nie miała problemów z profilem i niewidocznymi recenzjami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Szanelowa Madżesti
|
Mnie również wyskakuje błąd 500 ,gdy próbuję wyświetlić swój profil.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
|
![]()
Wciąż mam problem z pojawiającym się błędem 500 na profilu. Muszę przyznać, że zaczyna mnie irytować.
Bywa tak, że pół dnia mogę wejść w całą aktywność i chwalić recenzje wizażanek, a drugie pół mam wyskakujący błąd i nie mogę zrobić nic. Z kolei wchodzenie we wszystko inne jest możliwe, tak samo jak pisanie recenzji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.