![]() |
#4381 |
Zakorzeniona
|
Dot.: Dobry fryzjer w Warszawie
Potrzebuję podciąć końcówki na prosto i szukam salonu, gdzie zrobią to dobrze, ale nie za ponad 100 zł, najlepiej jak najbliżej centrum. Wiem, że za ceną idzie jakość, ale ja chcę podciąć 3 cm włosów i serio to nie musi być prosto jak od brzytwy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Przyczajenie
|
uwaga na Sylvia przy Chmielnej
Ostrzegam przed wizytą w salonie fryzjerskim Sylvia na Chmielnej w Warszawie. Już na samym początku miałam ochotę dać nogę. Młodziutka dziewczyna posadziła mnie przed lustrem, pod którym była tona kurzu i brudu na półce między akcesoriami, można było dosłownie pisać palcem. Do dziś żałuję, że już wtedy nie zwiałam. Poszłam na wizytę, aby włosy przyciemnić, a wyszłam z popalonymi i bardzo, ale to bardzo, jasnymi włosami. W domu pierwszą rzeczą było wsadzenie głowy pod prysznic, bo skóra mnie piekła i szczypała. Cena to 230zł, na Warszawę niewygórowana, ale za taką usługę i w takim brudzie to kpiny. Podobno był tam do niedawna inny salon fryzjerski z facetem, który całkiem nieźle ciął. Opinie mnie zachęciły, a teraz (końcówka 2019 roku) to porażka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4383 |
Przyczajenie
|
Patrzycie na fb, instagramy salonów do których się wybieracie? Ja szukam jakiegoś salonu do zrobienia prostowania keratynowego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4384 |
Raczkowanie
|
ja zawsze patrzę, często chwalą się swoimi metamorfozami, to zawsze jakieś poświadczenie dla umiejętności
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny kogo możecie polecić do zrobienia krótkiej fryzury? Mam włosy do ramion a marzą mi się krótkie tylko takie, które będą sie cały czas ładnie układały a nie tylko po strzyżeniu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4386 |
Przyczajenie
|
Cześć,
Poszukuję stylisty w Warszawie, który dostosuje fryzurę do mojej twarzy. Potrzebuję kogoś sprawdzonego - chciałabym zaryzykować z "metamorfozą", ale obawiam się pójścia do niesprawdzonego stylisty, jako że za parę miesięcy biorę ślub, a włosy tak szybko nie odrosną... Polecicie kogoś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4387 | |
Moderator
|
Cytat:
Od siebie polecam Kasie Swiderska.Jej prace mozesz w internecie zobaczyc. Z dlugich wlosow scielam lekko za ramiona,super sie ukladaly. ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 626 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
Przyczajenie
|
Najlepszy fryzjer
Hej dziewczyny, polecacie może jakiegoś dobrego fryzjera w Warszawie, który zrobi mi piękne włosy. ❤️❤️❤️
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Przyczajenie
|
Dla mnie najlepszy fryzjerem w stolicy jest Vova z salonu Gnatyshyn. Prawdziwy arcymistrz w zakresie koloryzacji i stylizacji włosów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4391 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś z Was był klientem Pani Desi w Empire Hair & Beauty Salon przy ul. Arabskiej? Niestety już tam nie pracuje ;( Super obcinała włosy i bardzo dobrze robiła balejaż. Byłam jej klientką od lat. Ktoś coś może o niej wie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 |
Mother of Cat
|
Cześć
![]() Szukam fryzjera w Warszawie, który pracowałby na farbach marki Wella. Czy znacie może takie miejsca?
![]() |
![]() |
#4393 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy fryzjer
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Przyczajenie
|
Mogę polecić salon Si Studio na Przeworskiej (Grochów).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4395 |
Przyczajenie
|
Szukam fryzjera z Mokotowskiej 3.
Cześć dziewczyny.
W salonie Arcycięcie przy ul. Mokotowskiej 3 w Warszawie pracował fryzjer Dmitrij (Dymitrij). Byłam zachwycona jego fryzurą, którą mi wykonał oraz jego wiedzą w temacie. Niestety w ubiegłym tygodniu zadzwoniłam i uzyskałam lakoniczną informację _ "nie pracuje". Zwracam się do Was z serdecznym, niesamowicie serdecznym apelem, może któraś z Was posiada wiedzę gdzie on się przeniósł. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrowienia z podziękowaniami. ![]() Maja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4396 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam fryzjera z Mokotowskiej 3.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4397 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Akko_ Czas edycji: 2022-11-13 o 20:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4398 |
Raczkowanie
|
Witam,
korzystałam przez kilka lat z salonu Hnatkowska, a dokładniej z usług Pani Magdy. Robiłam u niej blond refleksy i tonowanie i byłam bardzo zadowolona. Do tego pomimo rozjaśniania włosy mam w dobrym stanie, bo używają dobrych środków.Niestety ostatnio przyszłym na wizytę i okazało się, że Madzia już tu nie pracuje. Moimi włosami zajęła się inna fryzjerka, użyła ten sam toner ale jednak kolor wyszedł inny niż zazwyczaj. Pytanie - czy ktoś wie gdzie pracuje teraz pani Magda z Hantkowskiej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4399 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam fryzjera z Mokotowskiej 3.
Dajcie namiar na tego Dymitra please
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.