Dobry fryzjer w Warszawie - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-12-04, 11:24   #4381
invisible_01
Zakorzeniona

Dot.: Dobry fryzjer w Warszawie

Potrzebuję podciąć końcówki na prosto i szukam salonu, gdzie zrobią to dobrze, ale nie za ponad 100 zł, najlepiej jak najbliżej centrum. Wiem, że za ceną idzie jakość, ale ja chcę podciąć 3 cm włosów i serio to nie musi być prosto jak od brzytwy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
invisible_01 jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2019-12-07, 20:10   #4382
ciociaJadzia
Przyczajenie

uwaga na Sylvia przy Chmielnej

Ostrzegam przed wizytą w salonie fryzjerskim Sylvia na Chmielnej w Warszawie. Już na samym początku miałam ochotę dać nogę. Młodziutka dziewczyna posadziła mnie przed lustrem, pod którym była tona kurzu i brudu na półce między akcesoriami, można było dosłownie pisać palcem. Do dziś żałuję, że już wtedy nie zwiałam. Poszłam na wizytę, aby włosy przyciemnić, a wyszłam z popalonymi i bardzo, ale to bardzo, jasnymi włosami. W domu pierwszą rzeczą było wsadzenie głowy pod prysznic, bo skóra mnie piekła i szczypała. Cena to 230zł, na Warszawę niewygórowana, ale za taką usługę i w takim brudzie to kpiny. Podobno był tam do niedawna inny salon fryzjerski z facetem, który całkiem nieźle ciął. Opinie mnie zachęciły, a teraz (końcówka 2019 roku) to porażka.
ciociaJadzia jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2019-12-23, 08:41   #4383
tahmina
Przyczajenie

Patrzycie na fb, instagramy salonów do których się wybieracie? Ja szukam jakiegoś salonu do zrobienia prostowania keratynowego
tahmina jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2019-12-31, 15:18   #4384
turbo_buba
Raczkowanie

ja zawsze patrzę, często chwalą się swoimi metamorfozami, to zawsze jakieś poświadczenie dla umiejętności słyszałam od koleżanki z pracy, że w salonie magia blondu robią bardzo dobrze zabiegi prostowania
turbo_buba jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2020-02-14, 21:20   #4385
dudinka313
Przyczajenie

Dziewczyny kogo możecie polecić do zrobienia krótkiej fryzury? Mam włosy do ramion a marzą mi się krótkie tylko takie, które będą sie cały czas ładnie układały a nie tylko po strzyżeniu
dudinka313 jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2020-02-25, 12:10   #4386
kaciusza
Przyczajenie

Cześć,

Poszukuję stylisty w Warszawie, który dostosuje fryzurę do mojej twarzy.

Potrzebuję kogoś sprawdzonego - chciałabym zaryzykować z "metamorfozą", ale obawiam się pójścia do niesprawdzonego stylisty, jako że za parę miesięcy biorę ślub, a włosy tak szybko nie odrosną...
Polecicie kogoś?
kaciusza jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2020-02-25, 13:27   #4387
kaska222
Moderator

Cytat:
Napisane przez kaciusza Pokaż wiadomość
Cześć,

Potrzebuję kogoś sprawdzonego - chciałabym zaryzykować z "metamorfozą", ale obawiam się pójścia do niesprawdzonego stylisty, jako że za parę miesięcy biorę ślub, a włosy tak szybko nie odrosną...
Polecicie kogoś?

Od siebie polecam Kasie Swiderska.Jej prace mozesz w internecie zobaczyc.
Z dlugich wlosow scielam lekko za ramiona,super sie ukladaly.

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 626 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest teraz online   Odpowiedz cytując
Stary 2020-02-29, 17:08   #4388
KingPrincess
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaciusza Pokaż wiadomość
Cześć,

Polecicie kogoś?
Ja Ci mogę polecić Danutę Cyboroń, jest świetną specjalistką i ma swój salon na Wilanowie, tu dziewczyna wcześniej o nim pisała, Magia Blondu. Uratowała mi moje kudły po własnoręcznym, pseudo-artystycznym wybryku, który skończył sie totalnym zniszczeniem struktury włosów. Naprawdę, gdyby nie ta babka to musiałabym się chyba na łyso zgolić
KingPrincess jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2020-07-23, 10:02   #4389
pastelovaa123
Przyczajenie

Najlepszy fryzjer

Hej dziewczyny, polecacie może jakiegoś dobrego fryzjera w Warszawie, który zrobi mi piękne włosy. ❤️❤️❤️
pastelovaa123 jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2021-04-12, 10:53   #4390
justyna_mizial
Przyczajenie

Dla mnie najlepszy fryzjerem w stolicy jest Vova z salonu Gnatyshyn. Prawdziwy arcymistrz w zakresie koloryzacji i stylizacji włosów.
justyna_mizial jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-18, 16:41   #4391
bettysta
Przyczajenie

Czy ktoś z Was był klientem Pani Desi w Empire Hair & Beauty Salon przy ul. Arabskiej? Niestety już tam nie pracuje ;( Super obcinała włosy i bardzo dobrze robiła balejaż. Byłam jej klientką od lat. Ktoś coś może o niej wie?
bettysta jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 12:32   #4392
Anemone
Mother of Cat

Cześć
Szukam fryzjera w Warszawie, który pracowałby na farbach marki Wella.
Czy znacie może takie miejsca?
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2021-11-29, 17:12   #4393
99goryczka99
Przyczajenie

Dot.: Najlepszy fryzjer

Cytat:
Napisane przez patrycjam122 Pokaż wiadomość
Ja w Warszawie polecam salon Pani Danusi Cyboroń, Magia Blondu. Miła atmosfera, zawsze wychodzę usatysfakcjonowana. Kolejny plus to robią tam też piękne paznokcie ;-)
trafiłam do nich po ich FB, gdzieś ktoś polecał na grupach warszawskich, też jestem zadowolona, za parę dni idę na następną wizytę
99goryczka99 jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-14, 20:20   #4394
zabunia10
Przyczajenie

Mogę polecić salon Si Studio na Przeworskiej (Grochów).
zabunia10 jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-17, 23:30   #4395
Mikazx
Przyczajenie

Szukam fryzjera z Mokotowskiej 3.

Cześć dziewczyny.
W salonie Arcycięcie przy ul. Mokotowskiej 3 w Warszawie pracował fryzjer Dmitrij (Dymitrij). Byłam zachwycona jego fryzurą, którą mi wykonał oraz jego wiedzą w temacie. Niestety w ubiegłym tygodniu zadzwoniłam i uzyskałam lakoniczną informację _ "nie pracuje".
Zwracam się do Was z serdecznym, niesamowicie serdecznym apelem, może któraś z Was posiada wiedzę gdzie on się przeniósł.
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrowienia z podziękowaniami.
Maja
Mikazx jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-30, 01:44   #4396
Mikazx
Przyczajenie

Dot.: Szukam fryzjera z Mokotowskiej 3.

Cytat:
Napisane przez Mikazx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
W salonie Arcycięcie przy ul. Mokotowskiej 3 w Warszawie pracował fryzjer Dmitrij (Dymitrij). Byłam zachwycona jego fryzurą, którą mi wykonał oraz jego wiedzą w temacie. Niestety w ubiegłym tygodniu zadzwoniłam i uzyskałam lakoniczną informację _ "nie pracuje".
Zwracam się do Was z serdecznym, niesamowicie serdecznym apelem, może któraś z Was posiada wiedzę gdzie on się przeniósł.
Będę wdzięczna za pomoc.
Maja
Wow, szok, ile odpowiedzi dostałam. Dzięki, dzięki Wam wielkie.
Mikazx jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2022-11-13, 20:00   #4397
Akko_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Wiki_buk90 Pokaż wiadomość
Niedawno zamieszkałam w Warszawie i poszukuję niedrogiego (nie wiem, jakie są standardowe ceny niestety) fryzjera na Woli, który zrozumie, że jeśli chcę podciąć 1cm włosów, to tylko 1cm - nie więcej ;p nie mam żadnej wyszukanej fryzury, po prostu zapuszczam włosy, a końcówki mam już mocno wystrzępione. Będę okropnie wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki, mile widziana cena, jakiej mogę się spodziewać.
Kosmyk - 60 zł w gotówce za podcięcie długich włosów. Edit: Nie zauważyłam daty wpisu, ale może komuś się informacja przyda.

Edytowane przez Akko_
Czas edycji: 2022-11-13 o 20:21
Akko_ jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-03, 19:21   #4398
wera841
Raczkowanie

Witam,
korzystałam przez kilka lat z salonu Hnatkowska, a dokładniej z usług Pani Magdy. Robiłam u niej blond refleksy i tonowanie i byłam bardzo zadowolona. Do tego pomimo rozjaśniania włosy mam w dobrym stanie, bo używają dobrych środków.Niestety ostatnio przyszłym na wizytę i okazało się, że Madzia już tu nie pracuje. Moimi włosami zajęła się inna fryzjerka, użyła ten sam toner ale jednak kolor wyszedł inny niż zazwyczaj.
Pytanie - czy ktoś wie gdzie pracuje teraz pani Magda z Hantkowskiej?
wera841 jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-30, 16:37   #4399
yolca
Raczkowanie

Dot.: Szukam fryzjera z Mokotowskiej 3.

Dajcie namiar na tego Dymitra please

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Mikazx Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Będę wdzięczna za pomoc.
Maja
Dajcie namiar na tego Dymitra, please
yolca jest offline   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości