|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zabawka do snu dla maluszka
Hej dziewczyny,
Poszukuje sprawdzonej zabawki "tulisia" pmocnej w zasypianiu mojemu małemu synkowi. Zależy mi na tym, aby była bezpieczna, miła w dotyku i dawala melodie. Myślalam o pozytywce (kiedys sama taka miałam) ale jej nie można tulić podczas snu. A szkoda bo poza melodia jaką dawala również świecila, a synek uwielbia różnego rodzaju światełka. Więc gdybym znalazła tulisia ktory gra delikatne melodie, świeci i można go tulic do woli moj syn bylby szcześliwy. A szczęśliwe dziecko to szczęśliwa mama😊 wiec dziewczyny co polecacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zabawka do snu dla maluszka
U nas niezawodny jest miś z projektorem z Chicco. Piękne, delikatne melodie uspokajają dziecko, ale też mamę 😅 nie raz mi się zdarzyło, że trzymając malucha na rękach, sama z nim usnęłam 🫣 dla mnie najważniejsze przy wyborze tego typu zabawki było to, żeby ta muzyka nie była taka nachalna, głośna. Tutaj tak nie jest 😊 no i ten projektor robi robotę. Często wieczorami podziwiamy gwiazdy... 😊 Polecam 👍
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
my mamy przytulankę-projktor ze skip hop
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
O ciekawe. Miś widze ze ma to wszystko czego szukam. Ciekawa opcja😊
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- @gr8ania a czy mis posiada jakieś melodyjki? ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- @Katek90 a masz może jakieś zdjecie jak ten projektor świeci? Jakie ma światlo? Zależaloby mi na tym by światło nie bylo zbyc mocne a raczej przytulne, delikatne. Mogłabyś wrzucić jakies zdjęcie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Pozytywka odtwarza cztery melodie: „Baa Baa Black Sheep”, „Dla Elizy”, „Rock – a – bye Baby” i „Kołysankę Brahmsa”
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tak, światło jest według mnie delikatne. Kolory są różne - niebieski, zielony, różowy. Efekty świetlne można też wyłączyć w razie czego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Fajny efekt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
@katek90 super. Bardzo przyjemne światło. Nie jest rażące a o to mi min. chodzi. Super! ciekawa propozycja😊
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- @gr8ania, a ty masz moze jakies zdjecia misia jak świeci?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dziekuje Wam za odzew. Katek90 natchnełaś mnie za co ci bardzo dziekuje. Wczoraj byłam na zakupach i jest i ON 😁 kupiłam snykowi misia ktorego polecasz. Miał byc na "Mikołaja" ale nie moglam sie powstrzymac i daliśmy go synkowi już teraz. Maly zachwycony💪jest flow. Tematycznie babcia dokupila króliczka First Dreams z Chicco. Takze mamy komplet. Za moment bede szukala prezentu na świeta🙈 tymczasem razem z mlodym jestesmy zafascynowani misiem i króliczkiem z chicco.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jest moc💪
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Miś szumiś to sprawdzona maskotka, kiedyś kosztował 200zł teraz nie wiem, ale bateria wystarczała na wiele miesięcy
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
U nas też sprawdził się szumiś. Miałam z dodatkami, ale było to zbędne więc lepiej kupić podstawowy model.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.