![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 5
Cyferko, oj tam od razu szpital
![]() Starsze córki na razie ok. Oby tak zostało jak najdłużej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Ania tak zrozumiałam
"Dzisiaj kolejne dzieci już sie "posypały" ------------------ Pogoda fatalna, to co padało to nawet pyłków nie zmyło. U mnie pochmurno, ponuro i nic się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Kupiłam wczoraj truskawki w B tak pięknie wyglądały, jak je zobaczyłam od razu mi się zachciało. (W sezonie tylko na nie patrzę ![]() Zjadłam dwie, ogromne. Smaku żadnego nie miały i mało tego ,dzisiaj mam tak jakby zapalenie jamy ustnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2313 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Wtorek, mgła i Ada meldują się posłusznie. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
Cześć Adusia, dobrze, że trafiłaś
![]() Jak się spało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
masz w domu wapno z kwercetyną albo Clatrę?? Ta wysypka na bank alergiczna. ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Jak spałam? Zadziwiająco dobrze. Pierwszy raz od kilku dni bóle reumatyczne nie wybudzały mnie. Ufff... ===== Kawowa zastawa stołowa przepiękna! Bardzo ją lubię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Adusia coś tam mam
![]() Wapno alertec, ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Adusi nic mi nie będzie już przechodzi, z rana miałam dyskomfort, już jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
dobrze, że już przechodzi. Ale wypij to wapienko. Truskawki, same w sobie alergizują. A jak jeszcze mocno chemią sypnięte to............ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
Cyferko, w przedszkolu kolejne dzieci choruja. A mamydopiwro wtorek. W zeszlym tugodniu chodzila garstka dzieci. I to doslownie. A teraz znowu choroby.
Cyferko, moze zle umylas? Ja kupuje truskawki nie w sezonie. Ale sa mega slodkie i pyszne ❤ nie kuouje czesto. Bo sa drogie . Ale tez nir kaze dzieciom czekac do czerwca na truskawki. Mam jonizator i zawsze je jonizuje. Czy jak sie to odmienia. Adusia, jak dobrze ze wstalas bez boku dzisiaj ❤ A ja juz w autobusie. Niby badanie na 11. Ale potem mialam autobus na styk. A ja tak jak wiecie nie lubie. Glodna jestem. Wode w aucie zostawilam. Nic co... Kupie sobie zaraz nastepna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dzisiaj mam dzień polityczny. Od godziny 10:00 ma się zacząć, czyli już całkiem niedługo.
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Aniu, jedź spokojnie. A jak już będziesz po pobraniu, to skocz może na jakieś małe śniadanko. ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- (10) ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Święta coraz bliżej. Może już pora przypomnieć: https://m.youtube.com/watch?v=YUk6hUye4Ww ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cyferciu, zerknij, proszę Cię, czy wklejony przeze mnie link otwiera się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Tak Adusia, otwiera się, bardzo ładny filmik wybrałaś.
Krok po kroku jak robi się galaretkowe jajeczka. Pamiętam o nich, a jakże ![]() ------------ Ania o 11 masz badanie? O ile pamiętam ![]() ------------ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
dzięki. Otwiera się. Miałam wątpliwości, czy aby na pewno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja juz po badaniu. Juz w autobusie jestem. Udali mi sie wejsc godzine wczesniej 😲🥰
Zjadlam kapusniaczka. Ale kapusta slodka, czemu juz nie robia kapusniakow z kwasna kapusta? ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Adusia, a co ciekawego ma byc w tej polityce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Aniu,
kapuśniaczek to mi się właśnie z kwaśną kojarzy. ![]() A kiedy wyniki będą? ===== W polityce była dziś komisja śledcza. Dałam ją sobie na słuchawki i zabrałam się za konieczną pracę. W tym miejscu muszę pochwalić sama siebie. Umyłam kuchenne okno i założyłam moskitierę. To najlepszy dowód, że leki p/reumatyczne działają. Hura! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
dziękuję za miłe słowo. Termosik dla Emmi będzie na drogę powrotną. ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- (13) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() ![]() Każdy dzień jest podobny do poprzedniego, trzeba wyjść z tej rutyny. Wczoraj piekłam ćwiartki z kurczaka, zostało mi jeszcze, robię z nich potrawkę z warzywami ![]() ![]() --------- Ania sprawnie dzisiaj wszystko poszło u Ciebie, super. Wyszło słonko i znowu chce się coś działać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Adusia, na wyniki tych badań czeka sie długo, bo ok. 2 tygodnie. Dlatego panią doktor mam umówioną na 17 kwietnia dopiero. Żeby wyniki były już na 100%
A wiecie, ze zawsze jeżdżę mega przepisowo, wszyscy mnie mijają. Szybciej jadę tylko tam gdzie można, a dzisiaj jakieś miałam zamroczenie. I nie zauważyłam, że już wjechałam w strefę zamieszkania. Na liczniku 74km/h i akurat policja stała. No i dostałam mój pierwszy mandat w życiu ![]() Adusia, no to ![]() Ja zjadłam grochówkę i popijam kawusie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Ania
![]() No trudno, trzeba się pilnować. Nikt nie jest święty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Aniu,
bo zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz...!! 🤭 ===== Dwa tygodnie na wynik. A więc czekamy wspólnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć
![]() Zaspałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Nastawiałam w kuchni ekspres na poranną kawusię, a za oknem towarzyszył mi jakiś nieduży ptaszek. O matusiu, jak on pięknie wyśpiewywał...!! Czyżby to skowronek...?? Trele jego przepiękne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
ślicznie dziękuję. Dałaś wszystko to co lubię. Ach...!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Tak, powitanie przemiłe. I Twoje i paszynki. Zaraz na sercu cieplutko się robi.
Gdy ekspres pyrkał wyszłam na balkon bratki po nocy obejrzeć. A tam też milkutko, bo tak bardzo ciepło. Zero wiatru, słoneczko przygrzewa. ===== Emmi, trochę spóźniona dzisiaj byłaś, a jednak słówko do nas napisałaś. To też bardzo miłe. Cyfercia termosik z pysznymi dodatkami wysłałała. Kolejny miły moment. ===== Aniu, a jak ma się Twoja córcia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Adusia , a Ty jeszcze na przeciwbólowych, czy już nie musisz?
----------- Grochówkę zaplanowałam na obiad, na drugie mam jeszcze potrawkę z kurczaka. ------------------ Biegałam rozmienić kasę, po drodze jakiś pan mnie zaczepił i pyta - Kierowniczko, a pani mamusia ma na imię Tereska? - Nie - odpowiedziałam i pobiegłam dalej ![]() - Oj to przepraszam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2340 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
tak... to zdaje się skowronek... Jeszcze na p/bólowo-p/zapalnych muszę. Inaczej nie funkcjonuję. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Kierowniczko... hehehe... ciekawa sytuacja... ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Dzisiaj, w samo południe, umówiona jestem na mieście z moją szwagierką. Mam pomóc jej w zakupach. Bardzo się lubimy i bardzo sobie pomagamy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 6 (2 użytkowników i 4 gości) | |
Adazina, Cyferkaa |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.