![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwny fetysz
Witam drogie Panie. Mianowicie mój facet uwielbia jak ubieram się w białe eleganckie falbaniaste bluzki z jedwabistego poliestru lub satyny. No cóż zakładam je dla niego kiedy się kochamy. Ostatnio zaczęłam tak chodzić ubrana dodatkowo z czarną spódniczką mini po domu. Nie żeby mi to jakoś przeszkadzało... ale ostatnio zaczyna prosić o coraz więcej np: szpilki, mocny makijaż czy rozpuszczone włosy
![]() Czy wasi faceci też tak mają ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwny fetysz
Tak, faceci tak mają, dziewczyny zresztą też...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Czy ja wiem, czy to dziwny fetysz? Po prostu podobasz mu się w eleganckim stroju. Ja mojej Żonie też kupilem sandałki na szpilce do łóżka, ale na razie ani razu ich nie założyła😐 A szkoda, bo ma przepiękne nogi i stopy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
rozumiem... zawsze myślałam że facet lubi nagie kobiety a nie ubrane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ot istota fetyszu. Jeden lubi falbanki, inny gole stopy a moj elegancką bieliznę, która przez lata stała się i moją obsesją. Nic niezwyklego. Fajnie gdy obie strony w tym wszystkim dobrze się czują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Najlepsze jest w tym że on chce coraz więcej. Poczatkowo byly tylko te biale falbaniaste bluzeczki z falbaniastymi rekawami (bez bielizny). Raz chcial abym zalozyla moja falbaniasta suknie slubna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Czy są jeszcze inne panie które mają podobną sytuację ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Pytanie, jak z tym się czujesz, czy to dla Ciebie okej. Może to przegadajcie na spokojnie, może myśli o roleplayingu (odgrywaniu ról) i dlatego myśli też o "zwykłych" ubraniach? A moze to tylko taka faza i on chce eksplorować i tetsować swoje fantazje i zobacyzć, jak z tym będzie się czuł, jak będziesz dla niego się stroiła. Są faceci, którzy chcą sami się stroić w ramach femdom i sami nosić kobiecą bieliznę. To też może być normalne i to dotyczy tylko sfery seksualnej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Stroje galowe (białe bluzki i czarne spódniczki) jestem w stanie zaakceptowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Oby tylko fetysz nie zastąpił Ciebie, zbyt częste uleganie fetyszowi może nieźle namieszać w związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie bywały okresy, ze musiałam często odmawiać i odrzucać jego pomysły, które niezbyt mnie kręciły i niekoniecznie miałam ochotę. Na początku sprawiało mu to przykrość, ale później udało się to wypracować głównie dzięki rozmowom, bo normalnie w trakcie dnia omawialiśmy nasze granice i pomysły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Masz prawo wyznaczyć swoje granice ale też możesz sama mieć swoje fetysze które twój partner powinien uszanować. Pamiętaj że czeste uleganie fetyszowi może popsuć związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
(=^‥^=)
|
Ja nie mam nic przeciwko spełnianiu takich fetyszów, ale na dłuższą metę partner, który dyktowałby mi jak mam się ubierać (i o zgrozo, może jeszcze bym miała ciągle płacić za ciuchy, które tanie nie są?) irytowałby mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ok słyszałam o przebierankach w gorsety białe bluzki itp ale czy to normalne przebierać się za pannę młodą ? Dla niego może to fajne ale dla mnie z tymi tonami falban to żadna radość nie mówiąc już że seks w niej raczej odpada bo po prostu on się nie dokopie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
No cóż, ja pierwszy raz spotkałam się w moim obecnym związku z fetyszem noszenia rajstop (przeróżnych...) i na co dzień i do łóżka, bielizny, pończoch itp... gdzie nigdy wcześniej się nie spotkałam z tym w aż takim stopniu, bo zawsze wcześniej strefa erotyczno - łóżkowa wiązała się z nagością.... na początku nie powiem, trochę mnie to odrzucało, ze mój facet ma fetysz rajstop i tych wszystkich pończoch itp., trochę mnie to krępowało, ale po kilku rozmowach (nie zawsze dla mnie przyjemnych, bo pewne rzeczy interpretowałam skrajnie), rozumiem już, o co chodzi i uczę się również czerpać z tego przyjemność. Ja sama na przykład mam fetysz bardzo ostrego traktowania kobiety w łóżku - wręcz poniżającego - co dla niektórych - w tym mojego obecnego partnera - mogło na początku być dziwne do ogarnięcia... no ale coż, rozmowa to klucz do wszystkiego, o ile te fetysze nie przysłaniają codzienności...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To masz dużo lżej niż ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Raczkowanie
|
Dopóki dla obu stron jest to zabawa, dopóty jest to prawidłowe. Gdyby dla Ciebie było to już uciążliwe, to wtedy trzeba to omówić.
Cytat:
Cytat:
Ale robienie tak codziennie to już przestaje być zabawne. Edytowane przez MOja_tana Czas edycji: 2023-10-08 o 10:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ja bardzo lubię nosić obcisłe spódniczki i bluzki z dekoltem, więc mój facet nawet nie musi do niczego namawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
muszę przyznać, że mój facet też lubi jak ubieram do łóżka białe satynowe bluzki koszulowe a najlepiej takie biurowe z kołnierzykiem i długimi rękawami a kiedyś nawet na jego prośbę ubrałam do kompletu satynowy żakiet i spódniczkę. Tak w zasadzie nie miała bym nic przeciwko ale gdy tak się ubiorę to on jest tak napalony, że nasze zbliżenie trwa bardzo krótko ale intensywnie a on aż cały drży z ogromnych emocji i mam wrażenie, że te ciuchy bardziej go podniecają niż moje ciało. Są też tego dobre strony bo jak ja mam ochotę na szalony szybki sex to wystarczy, że ubiorę taką bluzkę a wtedy na jego reakcję nie muszę długo czekać ![]() Powiedzcie kochane co o tym sądzicie i czy wasi faceci miewali podobnie bo coraz bardziej zaczynam się niepokoić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Hej, jak odkryłam ten temat to aż mnie zamurowało bo gdy zaczęłam czytać Wasze posty to tak jak bym czytała swoją historię. Otóż mój mężczyzna ma bardzo podobnie, jeśli nie identycznie czyli za każdym razem gdy się kochamy to muszę mieć na sobie jakąś satynową bluzkę i satynową spódniczkę, oczywiście na gołym ciele, bez żadnej bielizny. Uwielbia też gdy chodzę tak ubrana po domu. Wszystkie te rzeczy on sam wyszukuje na portalach z odzieżą używaną i karze mi kupować,
ale na szczęście nie są to duże wydatki ![]() Panterka885 - mój też uwielbia takie bluzki jak ta Twoja, z tej śliskiej tkaniny z falbanami które mają błyszczące brzegi, mamy takich bluzek już kilka bo on karze mi kupować wszystkie które się pojawią a tak na niego działają, że gdy tylko taką ubiorę to zamienia się w bestię ![]() Niedawno kupiliśmy tą bluzkę ze zdjęcia i gdy ją ubrałam do łóżka to prawie zwariował. Od kilku dni muszę w niej spać i oczywiście przez całą noc trzyma mnie w objęciach. Nie ukrywam, że mi też się to po części podoba bo gdy tylko zapragnę mieć w łóżku szaonego ogiera to wystarczy, że ubiorę satynową bluzkę i spódniczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
A zdarzało się Wam, że nakryłyście swojego faceta jak sam ubiera takie bluzki? Bo ja mojego nakryłam i to mnie właśnie najbardziej niepokoi, tym bardziej, że mam wrażenie, że robi to często pod moją nieobecność. Tak w ogóle to nasz związek jest bardzo udany i jesteśmy bardzo szczęśliwi ale boję się, żeby w przyszłości ten jego fetysz nie przeobraził się w jakąś większą obsesję zagrażającą naszemu związkowi. Czy Wy też miewacie takie obawy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Ja sam kupuję mojej żonie erotyczną bieliznę, pończochy, rajstopy z otwartym krokiem, bodystocking i w łóżku lubię jak jest rochę ubrana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Boję się tylko, że ten jego fetysz przeobrazi się w jakąś większą obsesję. Sama nie wiem co o tym sądzić bo też lubię satynę i nawet mi to nie przeszkadza, że do łóżka ubieram satynowe wyjściowe ciuchy i kochamy się prawie codziennie pomimo dosyć długiego związku ale od pewnego czasu on brnie coraz dalej. Ostatnio do seksu kazał mi ubrać białą biurową koszulę z satyny po czym przywiązał mi ręce do ramy łóżka i jeszcze zawiązał oczy. Nie ukrywam, że to było dla mnie nowe ale bardzo ekscytujące doznanie, tylko mam coraz większe obawy przed dalszym rozwojem jego fantazji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.