![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bycie ignorowanym przez dziewczynę
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Też tak bym powiedział gdybym tego na oczy nie widział.
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Aelora No właśnie dlatego nie rozumiem. Moim zdaniem wybrała specjalnie. Cofnęła się prawie przez cały autobus. Nie rozmawialiśmy od momentu kiedy zaczęła się dziwnie zachowywać. Przy wyjściu patrzyła się, ale brak odzewu. Z mojej strony również. Ignorowałem jak było mi tu podpowiadane. Oboje jesteśmy po 20-stce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisałeś, że ona jest dla Ciebie 10/10, ale patrząc na jej zachowanie przemyśl sobie czy wygląd jest wart tego, żeby męczyć się z kimś kto postępuje w tak dziwny sposób. Niestety faceci często myślą tylko o urodzie kobiety ignorując różne oznaki słabego charakteru, a potem płacz i stereotypy że baby są durne i kapryśne. Edytowane przez Aelora Czas edycji: 2025-03-14 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Właśnie tak troche mysle, ze podnosze jej ego. Dziwne, bo Adonisem to ja na pewno nie jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Nie tylko o to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie laska po prostu nie jest tobą zainteresowana a próba kontaktu tylko tym bardziej ja odrzuciła, cała reszta to już twoje projekcje bo głowa ci ewidentnie krąży wokół jej osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami się nie da o nic innego, ale sama bym lepiej odebrała zaczepienie np o książkę którą czytam, docenienie stylu jeśli Ci się podoba czy czymś się wyróżnia - takie złapanie i docenienie jakiegoś szczegółu bywa miłe. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Tez uważam, ze szczegóły są lepsze. Jednak w tym wypadku się tak nie dało. Może i są to moje wyobrażenia. Nie mam już złudzeń, ze jest czy będzie mna zainteresowana. Aczkolwiek teraz to wyglada jakby sobie podbijała ego, ponieważ ja mocno unikam a ona przestała to robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Odkąd rzadziej jeździłem busem to zmieniła swoje zachowanie. Zdarzyło się, że usiadła obok mnie w autobusie. Jak przychodzi później na przystanek to staje obok mnie, co prawda bez żadnego słowa (co pewnie się już nie zmieni), ale chyba przynajmniej już nie muszę się zamartwiać, że widzi we mnie jakiegoś psychola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Może jej zaimponowało, że za nią nie latasz i odzyskała zainteresowanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że tak daleko bym nie wybiegał Bruma. Jednak zainteresowana kobieta mówi chociaż głupie „cześć”. Kontaktu wzrokowego też nie ma. Ja też nie chce jej się narzucać. Myślę, że nawet gdyby była bardzo nieśmiała to jednak te oznaki zainteresowania szczątkowe byłyby. Mimo wszystko rozpatruje te wydarzenia jako pozytyw, lepiej się człowiek czuje jak kobieta na siłę go nie unika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Czyli krótko mówiąc, nic sie z tego nie rodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
No niestety nic się z tego nie rodzi. Potrafi stać koło mnie czy nawet usiąść w busie i nie odezwać się słowem. Po złapaniu kontaktu wzrokowego od razu wyciągany jest przez Nią telefon. Kolejna sprawa, że właśnie w mojej obecności często go wyciąga demonstrując niejako, że z kimś pisze, niekiedy śmiesznie to wygląda - tak na siłę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Przestań kaleczyć tak język polski. Jakie "Nią" w środku zdania. To w tym wątku jest najbardziej creepy.
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Okej, przestanę a Ty zacznij wnosić coś użytecznego do dyskusji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Już wiele osób Ci pisało, że dziewczyna niczego od Ciebie nie chce. Nawet jak spojrzy, czy wejdzie tym samym wejściem w autobusie. Masz myślenie i zachowania dziwaka, którego ktoś ma prawo się bać. Wielce się miałeś przesiąść w samochód, to już w tym samochodzie zostań, a nie wróciłeś, żeby ją dalej obserwować i liczyć, że zmieni zdanie.
Współczuję jej, bo samo jej istnienie i przebywanie w tym autobusie to dla Ciebie powód do wmawiania sobie, że ona coś tam. Jak założy czerwony sweter, to pewnie miłość co?
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Niby gdzie liczę, że zmieni zdanie? Taka oczytana jesteś a braki w czytaniu ze zrozumieniem się kłaniają. Oczywiście żałuję, że tego nie chce. Jednak nie mam na to najmniejszego wpływu. Bywałem w związkach udanych ale też w relacjach które nie wychodziły, wiem jak to działa. Kolejna sprawa, dojeżdżam czym chcę i jak mi pasuje. Raz autem a raz busem. Nic jej nie zrobiłem żebym musiał uciekać. Przestała mnie unikać i już mi z tym dobrze. Dziwaczką to jesteś Ty, wyładowujesz się tutaj na innych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.