![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziwny związek
Moze on tam kogos ma na boku ? Bo to raczej wygada na spotykanie sie z jakas laska ,moze u rodzicow byl pol godziny a reszte spedzil u kogos innego ?
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Proszę nie bądzcie tacy niemili haha wiem że takie są realia ale ja nawet nie wiedziałam, że mnie zostawi po drodze a pojechałam dlatego bo gdybym zasłabła, często tak mam podczas okresu wolałam siedzieć z bratem w sobotę bo mimo, że się uczył to ktokolwiek był w domu. Wiem, że mam to na własne życzenie bo zawsze można zerwać ale kiedyś tak nie było, potrafił odmówić rodzicom dla mnie albo siedzieć u mnie nawet w święta więcej niż u siebie i nie o to chodzi abym miała satysfakcje z tego, że olewa kogoś dla mnie tylko żeby mnie nie olewał. Ogarnęłam się o tej 6 bo uznałam, że jeśli pójdę na rękę to przecież będzie super posiedzimy u jego rodziców potem u mnie a w rezultacie mnie olał. Ciężko mi odejść bo wcześniej był to ideał faceta i mam ciągle nadzieję, że się ogarnie. Edytowane przez Dariape6758 Czas edycji: 2025-03-25 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Żyjesz przeszłością, przecież widzisz jak jest teraz - ani tu szacunku, ani troski, ani miłości czy chociaż zwyczajnej sympatii. A Ty i tak się do niego we wszystkim dostosowujesz i ciągle żyjesz oczekiwaniami i marzeniami, które go nawet nie obchodzą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Zawsze myślałam ze w związku najgorsza jest obojętność ale patrząc na twój związek doszłam do wniosku ze u ciebie oprócz obojętności występuje jeszcze pogarda która jest jeszcze gorsza. Powiedzmy sobie szczerze facet ma cię totalnie za nic, przeszkadzasz mu w życiu i jesteś takim nie wiem jak to ująć ,,balastem,, którego jak mniemam nie umie się pozbyć. Są ludzie którzy na koniec związku są dla 2 osoby zwyczajnie podli tak jak twój facet dla ciebie licząc ze partner
/partnerka nie wytrzyma i odejdzie sama. Tacy ludzie nie chcą rozmawiać, naprawiać związku , dla nich to koniec i liczą ze druga strona w końcu zakończy ta mękę. Reasumując sama ,,zbierasz co zasiałaś,, jeśli nie masz sama do siebie szacunku to jak może mieć go do ciebie 2 osoba ( celowo nie użyłam tutaj słowa partner , bo ten facet nie jest twoim partnerem ale twoim wrogiem). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sie czesto zdarza kiedy ktos probuje z kims zerwac a spotyka sie z blaganiem ,propozycjami ratowania zwiazku itp moim zdaniem jest dosyc trudno zakonczyc relacje szczegolnie jak sue juz mieszka razem stad te proby obrzydzenia siebie partnerowi z nadzieja ze sam sie zniecheci i odejdzie Niestety to rzadko daje efekt co widac np po autorce tego topiku a takze wielu innych watkach na forum Dla ludzi nie zaangazowanych w sytuacje patrzacych z boku jest to jasne ze facet nie chce z nia byc ,ze unika przebywania razem,lekcewazy przesuwa granice z kazdym razem bardziej z nadzieja ze jej sie uleje i go zostawi a ona przywoluje wspomnienia ze kiedys byl dobry ,ze kiedys mial czas ,ze stworzyli ich gniazdko wiec kocha,tylko sie pogubil,ma chwilowe zachwiania ale wroci do tego co bylo Niestety ,nie wroci. To koniec ,autorka moze go poprzedluzac ale koniec jest nieunikniony.
z wizazem od 12.2004 Edytowane przez xfrida Czas edycji: 2025-03-25 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktos byl nieszczesliwy ,nie udalo sie i nie ma to najmniejszego znaczenia w koncowym rozrachunku kto co powiedzial czy zrobil,medalu za bycie ofiarą nie daja Trzeba wyciagnac lekcje i zyc dalej
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
A dlaczego nie zostawi jej pierwszy? Bo nie chce jej zranić? Wątpliwe, skoro traktuje ją jak gunwo i na każdym kroku robi jej przykrości, i jakoś nie okazuje współczucia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Bo jest prawdopodobnie tchórzem który w razie czego powie ,,to ty odeszłaś,,.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Obstawiam, że tchórzostwo (nie chce wyjść na tego złego, który kończy pozornie fajny związek, zwłaszcza jeśli są z tej samej miejscowości) albo kwestie wspólnego mieszkania. Może liczy, że autorka zerwie i wyniesie się z ich mieszkania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa: zakończenie relacji wymaga pewne dozy odwagi plus chęci do działania. On może jej nie mieć i zwyczajnie mieć lenia. Niech "mamusia" zrobi za niego. Niech inni się tym zajmą. Trzy: niektórzy, co już wyżej pisałam, nie lubią być stroną "krzywdzącą", wolą pozować na ofiary. To nie ja biedny zerwałem, to ona, ta małpa wredna.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2025-03-25 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
poprostu chce zeby ona sama tez tego zapragnela i wpwczas nie bedzie musial sie jej tlumaczyc ze mu uczucie przeszlo ,nie bedzie musial znosic jej blagania o jeszcze jedna szanse ,nie bedzie musial sie tlumaczyc przed nikim tylko powie ze razem doszli do wniosku ze to nie to ona powie :"sluchaj grzesiek nie wiem czy zauwazyles ale nie spedzamy ostatnio wogole czasu,nie jestem szczesliwa z tego jak nasza relacja wyglada",on wtedy powie : no ja tez nie ejstem szczesliwy to chyba czas sie rozstac skoro razem jestesmy nieszczesliwi nie wiem tez jaka jest sytuacja z mieszkaniem na kogo jest umowa ito jesli na niego i jego stac na pozostanie w tym domu samemu to pewnie ma nadzieje ze ona sie obrazi i wyprowadzi ,to zawsze latwiej jak ktos sie sam wyprowadzi niz jak kogos chcesz usunac z mieszkania a on nie chce (chce walczyc ,placze ze kocha itp) to nie sa mile sytuacje i pewnie nie chce z tym sie zmierzac woli zeby ona sama go porzucila i sie wyniosla wierzac ze to byla jej decyzja i ona tego chce a nie ze on ja do tego zmusil
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.