|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Co byście zrobiły, gdyby facet przestał z wami gadać?
Związek na odległość, jemu ostatnio się posypało i tak wątłe zdrowie, a z rozmawiania kilka godzin dziennie przeszedł na wymianę dosłownie kilku wiadomości dziennie, ignorowania moich wiadomości, lub kwitowaniem ich "ok", "tak", "nie". Sytuacja trwa już kilka tygodni.
Co byście zrobiły jakbyście na prośby o spędzenie czasu słyszały "źle się czuję, nie myśl o sobie", "ok", "aha"? To znaczy to nie jest tak, że wymagam od chorego człowieka rozmów. Po prostu kiedyś był równie chory (zaostrzenie problemów) a rozmawiał kilka godzin dziennie, więc obawiam się, że to jego odsuwanie się, nie dzieje się z powodu choroby. Mogę się oczywiście mylić i może za jakiś czas poczuje się lepiej i znowu będzie gadał przez cały dzień. Ale może nie. Co byście zrobiły w takiej sytuacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co byście zrobiły, gdyby facet przestał z wami gadać?
Co to znaczy 'prośby o spędzanie wspólnie czasu' ?
Jeśli w jakiejkolwiek relacji musisz się o to prosić, to jest bez sensu. Związki na odległość są ogólnie ciężkie, osobiście się do takich nie nadaje, ale co kto lubi. Jak dla mnie facet ewidentnie się wycofuje, ochładza kontakt żeby w końcu całkowicie związek zakończyć albo doprowadzić do sytuacji, w której nie wytrzymasz takiego zlewania i sama to zrobisz. Nawet jeśli ma jakiś problem, to powinien umieć z Tobą o tym rozmawiać, a nie zostawiać na boku i 'domyśl się'. Ja bym Panu podziękowała, bo po co ciągnąć coś na siłę. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mi się zdaje, że się wycofuje. Pomyślałam, że poczekam trzy miesiące i jak się nic nie zmieni, to zakończę to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pisalas w innych watkach ze tak wam sie nie uklada ,on cie irytuje ty jego na co ty chcesz czekac dziewczyno?
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Bruma, a to ten facet, który mieszka ze swoją żoną bo nie stać go żeby się wyprowadzić i utrzymać się samemu? Może po prostu żona się nim teraz opiekuje? Bez złośliwości i na poważnie, ale skoro mieszkają razem i jest od niej zależny finansowo to ona jest pierwszą osobą, która przy nim będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też myślałam, że może coś między nimi się dzieje. Albo mnie z nią zdradził i mu głupio ze mną rozmawiać, dlatego się odsuwa? Ale w ten scenariusz trudno mi uwierzyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co ty chcesz ratowac?na co czekac? moim zdaniem wy wogole nie jestescie w zadnym zwiazku,on mieszka z zona,dzieli was odleglosc,caly czas sie klocicie ,rzygacie na siebie,czegos ty sie tak uczepila zeby z nim"byc"? wez to zakoncz
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
To nie związek, tylko jakaś dziwna relacja, którą, jak wszystko wskazuje, lepiej definitywnie zakończyć. Po co tracić czas, nerwy i energię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wasza relacja brzmi w najlepszym wypadku dziwnie, w realistycznym toksycznie i schizofrenicznie. Z tego, co wrzucano wyżej facet mieszka ze swoją żoną, ty o tym wiesz i w to brniesz, on zauważalnie ma cię lekko gdzieś. Po co ci to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.