|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
|
Narzędzia |
2024-10-29, 14:23 | #1 |
Przyczajenie
|
Problem z zapisem na testowanie
Cześć, mam problem z zapisaniem się do testowania .
Fakt, że długo już mnie tu nie było, nie powinno mieć chyba na to wielkiego wpływu (?). Loguje się normalnie na swoje konto, po kliknięciu konkretnego testowania otwiera się standardowo opis tych produktów i na dole nie mam dostępnej opcji "zgłoś się", tylko zaloguj. Klikam i strona się tylko jakby odświeża, nic nie mogę zrobić Prośba o pomoc |
2024-10-29, 14:52 | #2 |
Administrator
|
Dot.: Problem z zapisem na testowanie
Proszę podaj link do testu.
Jeśli jesteś zalogowana, wybierasz test np: https://wizaz.pl/klub-recenzentki/re...etyki-claresa/ na samym dole powinnaś zobaczyć od razu ankietę zgłoszeniową, czy widzisz coś innego ? |
2024-12-16, 00:02 | #3 |
Przyczajenie
|
Też mam taki problem, nie wiem czy to tylko u mnie czy ogólny błąd jakiś ale niby normalnie się loguje a przy chęci wzięcia udziału w testowaniu znów mi się wyświetla logowanie a na e-maila dostaje wiadomości że moje konto zostało zablokowane 😳
|
2024-12-16, 09:08 | #4 |
Administrator
|
Witaj,
To może być problem po naszej stronie Jeśli problem się dziś powtórzy, podaj link do testu, w którym występuje problem. |
Nowe wątki na forum Techniczne forum |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.