|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
|
Narzędzia |
2012-08-22, 17:16 | #1 |
Przyczajenie
|
o?NORMATABS tabetki!!!
Czy któraś z was używa je od dłuższego czasu? Jakie efekty? skład jest zdecydowanie lepszy od Belissy Cera, Ceranova oraz Visaxinum ?? Co wy na to? Ja juz zaczęłam uzywac
|
2012-09-26, 14:55 | #2 |
Przyczajenie
|
Dot.: o?NORMATABS tabetki!!!
hej ,podziele sie efektami jakie zauwazyłam po braniu tego specyfiku.. Bralam krótko jakiś miesiąc -moze wielkich zmian nie było ,ale zdecydowanie mniej niespodzianek ,skóra fajniej wyglądała.. ogólnie polecam. teraz biorę 2x dziennie cynk , 2 x dziennie wierzbownice drobnokwiatkowa w tabletkach . i szczerze powiem ze skora mniej sie przetłuszcza ...SZCZegolnie zachecam to brania wierzbownicy bo ona bardzo pomaga ,a jest mało znana..niestety!
|
2012-10-29, 19:04 | #3 |
Raczkowanie
|
witam
ja wlasnie zaczelam jesc normatabs poki co jest to czwarty dzien i nie widze poprawy, probowalam juz wszytskiego takze nie wim czy to pomoze ale warto sprobowac wybieram sie na badanie tresci ropnej z wypryska nie wiem czy moge brac je idac na takie badanie ????? prosze o pomoc |
2012-11-03, 15:17 | #4 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj sobie kupiłam normatabsMam problem z czołem plus do tego stosuję maść z cynkiem i ichtolem. Może pomoże,bo mam cerę naczynkową i mieszaną,więc trudno o nią dbać. Mój chłopak tabletki bierze je od roku z przepisu dermatologa plus maść epiduo czy jakoś tak to się nazywa i cera się mu polepszyła zdecydowanie. Niestety to wymaga czasu i systematyczności.
2012-11-24, 23:35 | #5 |
Raczkowanie
|
halo halo i jak tam u was efekty po normatabs????
|
2012-11-25, 10:35 | #6 |
Przyczajenie
|
Ja juz nie biore NORMATABS poniewaz tabletki są drogie- a to tylko suplement diety takze nie liczyłabym na CUD .jesli ktos ma naprawde powazny problem to tylko iść do dermatologa! zapisze duac albo epiduo i po problemie! wiem to z własnej autopsji ,męczyłam się rok czasu wydałam kupe kasy na różne kremy vichy normaderm,itd itd. tabletki równiez brałam i NIC .zero efektu! dopiero wtedy poszłam do dermatologa ,zapisał mi duac żel.i po miesiącu nie było pryszczy!! teraz biore wierzbownice -super tabletki,zwłaszcza na łojotok, i skrzypovite! teraz pryszcze wyskakują mi tylko po zjedzeniu słodyczy :/ no niestety . w moim przypadku jesli chce miec ładną buzię 0 słodyczy! a zwłaszcza CZEKOLADY-to zabójca.
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- jesli masz trądzik niewyleczony to myślę że tabletki nie pomogą ! one są bardzo dobre np po skonczonej kuracji antytrądzikowej gdy krosty juz nie wychodzą , wspomagają to leczenie . a gdy masz trądzik i liczysz na CUD to wydaje mi sie ze nie ma sensu marnowac kasy. One nie spowodują że znikną wszystkie pryszcze. |
2012-11-25, 17:46 | #7 |
Raczkowanie
|
powiem ci ze ja troszeczke roznice zauwazylam po 3 tyg. tzn na czole fajnie mi zeszo troche ale tabletki rzeczywiscie drogie i jak ja np biore 2 tabletki dziennie to starczaja naprawde na krotko ;/ a powiedz mi o tej wierzbownicy co to za tabletki??? naprawde pomogają??? skrzypowite bralam i zero efektu
|
2012-11-26, 14:49 | #8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wierzbownica występuje w formie herbaty jak i tabletek! Kupuje tabletki na allegro. Jesli twoja skóra błyszczy się strasznie -to po regularnym stosowaniu zauważysz sporą różnice! Ja wierzbownice biore około 1,5 ms 2 tab dziennie i skóra 10o x mniej przetłuszcza sie niz wczesniej ,a co za tym idzie wychodzi mniej pryszczy.Jestem bardzo zadowolona! Niby takie nieznane i niepozorne 'zioło' a naprawdę moze wiele! Tabletki na allegro 60 sztuk 25 zł . Nie najtaniej ale myslę że warto |
|
2012-11-26, 18:49 | #9 |
Raczkowanie
|
napewno kupie poki co mam jeszcze poltora opakowania normatabs tazke je tez zjem chyba ze moge stosowac razem wierzbownice i normatabs??? juz nie wiem co robic z tymi syfami .... ostatnio zrobilam sobie badanie wymaz z wyprysku i wyszedł mi duży wzrost bakteri propionibacterium acnes nie wiem jak sie jej pozbyc juz walcze z tym ok 7 lat raz bylo gorzej a raz lepiej ale ogolnie caly zcas to siedzi w mojej skorze;/ z antybiotykow probowalam tylko undox, (3 podejscia), doxycyklinum czy jakos tak ale po tym ok 4 miechgy skora mi sie luszczyla jak szalona z masci to juz chyba wszystkie wyzyty u kosmetyczki, domowe sposoby maseczek itp.... troche czytalam o tej bakteri ktora mam i ponoc tetralysal dziala na nia bardzo dobrze ale zznowu z opin ludz co to brali to w 80% po odstawiniu leku wraca od razu to samo a czasem nawet w gorszej postaci nie wiem co robic nie chce barc i sie truc czyms co momoze na 2 miesiace potem znowu to samo a ty masz powazny problem z syfami czy tylko od zcasu do czasu???? dziekuje za odpowiedzi
|
2012-11-27, 14:54 | #10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
2012-11-28, 02:47 | #11 |
Raczkowanie
|
no mam nadzieje ze sie uda cos poprawic dzieki tym tabletkom powiem ci ze mam teraz pare miesiecy spokoju i siedze w domu i zastanawialam sie nad izotekiem... jestem tak zdesperowana ze powoli mysle nad nim bardzo powaznie....
|
Okazje i pomysły na prezent
2012-11-30, 23:02 | #12 |
Raczkowanie
|
a jak u innych efekty po normatabs???
|
2013-01-03, 20:59 | #13 |
Przyczajenie
|
Mi te tabletki przepisała dermatolog, ale nie podziałały, chociaż może mniej niespodzianek się pojawia.
|
2013-09-02, 14:27 | #14 |
Przyczajenie
|
Ja męczę się z trądzikiem z 4 lata. Chodzę regularnie na peelingi, smaruję się maściami i w ogóle. Ostatnio mi się polepszyło i zapytałam dermatolog czy są jakieś tabletki. Wcześniej kupiłam visaksinum ale to była kompletna porażka. Pani doktor powiedziała że Normatabs sa to tabletki o największym stężeniu tych wszystkich potrzebnych skladników. Po tygodniu branian zniechęciłam się bo nic się nie poprawiało. Ale gdy skończyło mi sie pudełko po 2 tyg. to okozało sie że moja skóra bardzo poprawiła się. Te tabletki działają po 2-3 tyg od zaczęci brania. Na razie jestem w trakcie 3 pudełka i nie poprzestane bo działaja najlepej ze wszystkiech rzeczy.
|
2013-11-10, 15:08 | #15 |
Rozeznanie
|
Może ktoś jeszcze stosował i podzieli się opinią? Właśnie dostałam je od dermatologa na drobne syfki... Powiedział, że należy je brać min 2/3 miesiące
|
2013-12-08, 21:47 | #16 |
Przyczajenie
|
Ja stosowałam normatabs i po miesiącu widziałam różnice mniej sie świeciłam, mniej było pryszczy, ostatnio odstawiłam te tabletki i się zaczełam świecić i w ogóle cera sie pogorszyła, zaczne ponownie je brać, kupuję je w internetowej aptece Gemini są tańsze ostatnio były za 14zł z groszami
|
2024-12-01, 00:38 | #17 |
Przyczajenie
|
U mnie się sprawdziły, obyło się bez dermatologa. Suplementuje regularnie i nie czuje się już jak nastolatka, tylko czy to dobrze :P
|
Nowe wątki na forum Dermatologia |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.