|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Poka¿ wyniki sondy: Dyfuzor czy Spin Curl? | |||
Dyfuzor |
![]() ![]() ![]() ![]() |
52 | 78,79% |
Spin Curl |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 21,21% |
G³osuj±cy: 66. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1051 | ||
zielony stworek
Wiadomo¶ci: 16 984
|
Dot.: Najlepsze suszarki do w³osów :) - zbiorczy
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
¦niêta Mucha
Wiadomo¶ci: 10 795
|
Za to jest ¶wietna do suszenia ubrañ.
Wys³ane z iPhone za pomoc± Tapatalk
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 970
|
Hello!
![]() Dziêki Kaledonii ![]() Mam w³osy falowane/lekko krêcone, cienkie, delikatne, pó³d³ugie i w³osy bardzo lubi± dyfuzor, ale mi siê zepsu³a stara moja suszarka, nie lubi± bardzo mocnego nawiewu, bo robi siê puch. https://www.fryzomania.pl/ga-ma-4d-t...do-wlosow.html https://www.fryzomania.pl/ga-ma-plum...sow-biala.html Czy jednak ta? https://www.fryzomania.pl/ga-ma-clas...sow-2000w.html Bêdê wdziêczna bardzo za pomoc! ![]()
![]() |
#1054 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Nie pusz± siê , je¶li o to pyta³a¶ ![]() One s± w sumie podobne i ka¿da ma jonizacjê, tu nazywaj± to technologi± turmalinow± ( sprawdza³am, bo mi to nic nie mówi³o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1056 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
co s±dzicie o loko-suszarkach? Warto? Noszê siê od d³u¿szego czasu z zakupem i mam nawet upatrzony jeden model babyliss, jest teraz w niez³ej promocji w euro i tak mnie kusi ¿eby kupiæ, czêsto uk³adam w³osy na szczotce i wydaje mi siê, ze takim sprzêtem by³oby ³atwiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Pani Mizantrop
Wiadomo¶ci: 59 407
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 29 331
|
Ja mam dyson air wrap, ale od niedawna wiec jeszcze nie mam opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Po poleceniach tutaj zakupi³am tak± suszarkê: https://www.fryzomania.pl/manufactur...do-wlosow.html
i na moich pó³d³ugich, falowano-krêconych w³osach spisuje siê ¶wietnie. U¿ywam tylko dyfuzora, wprawdzie ha³asuje, jakby samolot startowa³, ale w ogóle nie mam puchu po niej na w³osach (mia³am do tego sk³onno¶æ mimo nawil¿eñ i obci±¿eñ koñcówek) to chyba ten ozon? Powietrze ch³odne jest naprawdê ch³odne. Dosyæ ciê¿ka, ale co¶ za co¶. Efektem jestem zachwycona! ![]() Dziêkujê za polecenie! ![]()
![]() |
#1060 |
zielony stworek
|
G³o¶ne s± to fakt, ale w³osy s± w dobrej kondycji, nie przesuszone.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Dok³adnie!
![]() ![]()
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#1062 |
zielony stworek
|
Od 6:50 minuty o suszarce Dyson. Wg tej pani w³osy s± przesuszone bardziej ni¿ po tañszych suszarkach.
https://www.youtube.com/watch?v=0NTOnywyRBQ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 29 331
|
Cytat:
Niby skad ma wynikac ta roznica? Jestem zadowolona z lokowki - u mnie sie latwo kreca i jak utrwale zimnym powietrzem nim sciagne lokowke z wlosow, to te loki sie trzymaja nawet dlugo jak na moje proste wlosy. Jak utwale lakierem to nawet caly dzien. Szczotka okragla faktycznie nadaje objetosci, a plaska tak wygladza, ze az za oklaple sa. Jedyne czego nie lubie to to, ze te koncowki bardzo sie nagrzewaja i mozna sobie poparzyc palce jak szybko sciagam. Poza tym radzilabym za czesto nie wlaczac tej najcieplejszej temp o ile komus sie bardzo nie spieszy. Na sredniej i zimnym powietrzu tez dosc szybko mozna wysuszyc i wymodelowac wlosy. Z wad - moja poprzednia lokowkosuszarka babyliss zajmowala mniej miejsca w podrozy. Dyson jest wiekszy. Ale szybciej suszy i lepiej modeluje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Zimny nawiew, jonizacjê itp. ma Philips Sense IQ, jest o tyle fajna, ¿e sama dobiera temp. suszenia wiêc w³osy nie wygl±daj± jak siano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Wybór suszarki dla dziewczyny
Witam Panie,
Proszê o poradê w wyborze suszarki (lub suszarki lokówki) dla dziewczyny na ¶wiêta. Pocz±tkowo wspomina³a o dysonie, ale ostatnio stwierdzi³a ¿e to za drogie i wspomnia³a o firmie SHARK. Czy warto daæ te 2000 za dysona ? Kompletnie siê na tym nie znam.. wiem jedynie ¿e czêsto marudzi ¿e ma bardzo s³abe w³osy i ci±gle kupujê jakie¶ nowe od¿ywki na wzmocnienie. Z góry dziêkujê za rady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 176
|
Dot.: Wybór suszarki dla dziewczyny
Nawet mimo inflacji w ostanich latach nadal w tym roku jest do wyboru do koloru sporo dobrych suszarek w wide³kach 100-200 z³ z Babyliss, Remington itd.
Nie wiem czy to tendencyjny post z "dyskretn±" reklam±, ale tak jak nie ka¿dy Kowalski musi siê woziæ Mercedesem G-klas±, tak nie ka¿da Kowalska musi mieæ suszarkê za dwa tysi±ce czy nawet "tylko" pó³ tysi±ca. Jak kogo¶ staæ na G-klasê to proszê bardzo, ale to nie tak, ¿e Dacia do niczego siê nie nadaje ![]() Nawet najdro¿sza suszarka to nadal suszarka a nie magiczny przedmiot, który sprawi, ¿e w³osy przestan± wypadaæ i jeszcze same siê u³o¿± jak prosto od fryzjera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![](/forum/clear.gif)
![](/forum/clear.gif)
![](/forum/clear.gif)
Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.