![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dojrzała kobieta :) cz. 2
Miszka, obawiam sie, ze z galareta czy bez -to bedzie min 6 tygodni
![]() Koty wygladaja niesamowicie... ![]() Mama czuje sie troche lepiej, z naciskiem na troche. Ale wreszcie wybrano nowy rzad i mama zasiadła do transmisji obrad sejmu. Niby dobrze, ze na czym sie skupia, zamiast tylko lezec w łozku, ale to juz ponad 9 godzin ![]() ![]() ![]() Miszka, Liana to ja ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2023-12-12 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa napisz coś i na naszym wątku na discordzie
![]() Miszka tak wizaż tylko do 21 grudnia Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Kam ,może stanie się cud i moja szanowna stopa,będzie ewenementem?
Zrośnie się w expresowym tempie.. Święta.. Cuda się zdarzają.. Poproszę.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Miszka bardzo mi przykro, że tak się stało i że akurat teraz. Pech kochana. Będziemy ciebie wspierać tutaj. Pisz, żal się ile wlezie
![]() Pomyśl o dobrych stronach. Stanie przy garnkach, sprzątanie, zakupy świąteczne to już nie twój problem ![]() Niedługo już przestanie boleć. Teraz odpoczywaj z nogą wyżej. Odpal dobry film, zapał świeczkę i napij się dobrej, zimowej herbatki. Wdech, wydech kochana ![]() Wysłane z mojego RMX3311 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Aussie, pisałam i na disco...jako Liana ofc. Nie mam ostatnio weny do pisania, czy na wizazu czy disco, ogolnie jestem ciagle w stresie, napieciu i poczuciu, ze wszystko robie zle, za pozno i nie dostatecznie
![]() swieta to nadal abstrakcja, nie mam zadnych dekoracji, zero potraw, nie wysłałam jeszcze kartek, tyle, ze prezenty popakowane czekaja...Dzis byłam u podologa w szczecinie, musze nowe indywidualne wkładki robic, bo mi stopy znowu daja popalic. Jutro znowu kołobrzeg, bo mamę nadal boli ucho, znowu cala wyprawa, wliczajac wypozyczenie wozka inwalidzkiego, oraz szukanie w sklepie czegos, co mogloby byc wozkiem u nas...Rano telefony. Badania wykonywalismy 2 tygodnie temu, wyniki meza sa, moich niet...Pomijajac cene - potrzebuje ich, wiec musze sie dobijac do infolinii labolatorium ![]() Mam tez ogolne poczcie bałaganu, opoznienia i chaosu i jestem na wszystko i wszystkich, zwłaszcza na siebie zła ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2023-12-14 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Gang Iren
|
Miszka, zdrówka, przytulam
![]() Kama, ciężki czas u Ciebie, dużo siły Ci życzę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#307 |
Gang Iren
|
Powiesiliśmy ostatnio świayełka na zewnątrz. Do domu są przyczepione choinki z palet, dochód z nich szedł na cele charytatywne.
IMG_4988.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#309 |
mOLDerator
|
Decyzja o zamknięciu forum została zmieniona, forum nie będzie zamknięte
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1290982 Będziemy Was informowały o dalszych ustaleniach dotyczących zmian na forum. Zapraszamy ponownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
Z zabiegów to co polecacie na zmarszczki wargowo-nosowe dziewczyny???? Czy to już tylko kwasy wchodzą w grę? Mam 30-tkę, a zmarchy od młodości mam zaznaczone niesamowicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Przyczajenie
|
Hej postanowiłam zostać królikiem doświadczalnym i wypróbować kosmetyki z takich drogerii jak Rossmann, Action, Superpharm, Natura i testuję je na sobie, później opisuję. Może Was to zainteresuje - nie reklamuję niczego nie oszukuję, jestem wymagającym klientem więc oceniam zgodnie z prawdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Dojrzale Kobiety w Nowym Roku Weza
![]() ![]() Znalazlam Was idac sladami Gosi, Aussie i Kamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.