|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
Bialy Puff, podziel się potem opinią
![]()
![]() |
#572 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy online - jakie polecacie? sprawdzone sklepy - nie reklamujemy własnych!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
Szukam informacji na temat sklepu z butami www.kalapod.pl modele i zdjęcia prezentują się interesująco ale nie mogę znaleźć żadnych opinii. Ktoś coś?
![]() |
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
ja bardzo lubię buty z Baldinini, ale mało jest sklepów stacjonarnych, więc najczęściej zamawiam w necie, zresztą wtedy najczęściej jest taniej. Luxusowi.pl mają ich buty, tak samo jak np Casadei. Jeszcze nigdy się nie zawiodlam, buty najczesciej dostaję na drugi dzień od złożenia zamówienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
BAN stały
|
Ja polecam mój ulubiony sklep 50 style. Nie znalazłam nigdzie markowej (!) odzieży w tak niskich cenach. Dodatkowo dziś mają noc zakupów (wyprzedaż i dodatkowy rabat 15%) więc może komuś przyda się to info
![]() ![]() Link: xxx ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-10-28 o 18:50 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
BAN stały
|
na luxusowych nigdy nic nie kupowalam, bo to juz raczej wyższa polka, ale kto wie, moze kiedys :P za to dużo zamawiam na deezee i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Przyczajenie
|
nie zamawiam butów przez neta, za duze ryzyko, że nie będa pasowały.tylko raz się przełamałam, ale tylko dlatego, że chodziło o czólenka z gino rossi, które sobie wcześniej zmierzyłam w sklepie. Jeśli już, to zakupy online robiłabym tylko w takich duzych sklepach, to chyba wieksza gwarancja, że nic się nie wydarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
BAN stały
|
Hmm, nie czytałam całego wątku, ale może mogę pomóc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny
![]() Znacie moze jakis sklep z dobrej jakosci swetrami? Chcialabym kupic porzadny sweter ale wszedzie sa takie ze sztucznych materialow;/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#582 |
Przyczajenie
|
Uwielbiam kupować rzeczy ze sklepów online. Moim ulubionym sklepem jest Random77. Super rzeczy, idealnie dopasowane rozmiary oraz co najważniejsze szybka wysyłka. Już czekam na jakieś nowości by sobie coś kupić na zimne jesienne dni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny powiedzcie coś o kurtkach z netmoda.pl i goodlookin.pl
Szukam kurtki, a modele z tych sklepów bardzo przypadły mi do gustu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
swiat_w_kolorze_blond
|
Ja niedawno odkryłam fajny sklep z butami verini.pl
![]()
![]() |
#585 |
BAN stały
|
Całkiem przyjemny ten sklep.Chociaż osobiście o wiele bardziej podobają mi się w nim koszulki nocne niż buty ( buty kupuje sobie zazwyczaj skórzane).
Jeśli chodzi o mnie to mam kilka sklepów, w których lubię kupować: mango.pl wólczanka ( szczególnie na ich wyprzedażach) butikglamour oraz answear: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Rozeznanie
|
czy zamawiala ktoras z Was sukienki z nunu.pl ?
maja bardzo ladne klasyczne kroje jednak nic mi nie mowi ta marka...szukam sukienki na raz na wesele i licze sie z tym ze material to nie bedzie jakis szal ![]() to wlasnie sukienka z ich strony, wystepuje w wielu rozmiarach... cos ktoś?
![]() |
#587 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sklepy internetowe z butami
Może miała któraś z Was styczność ze sklepem takeshop .pl? Nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opinii na jego temat.
"Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoim słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie." - Tyrion Lannister ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Przyczajenie
|
Dot.: polskie sklepy internetowe z ubraniami, butami,? czy ktos moze mi cos podpowied
Jest bardzo dużo polskich marek odzieżowych, przede wszystkim możesz je znaleźć na showroomie, ale ze sprawdzonych polecam www.blackorwhite.pl, regularnie kupuję tam ubrania i zawsze jestem zadowolona, super jakość i szybka dostawa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Wtajemniczenie
|
Szukałam pewnych butów i znalazłam je na takiej dziwnej stronie. Czy ktoś wie coś na ten temat? Nie ma żadnych danych firmy, ceny niskie...co to jest za ściema?
http://www.astdsmokymountain.org/?route=common/home ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
https://www.opineo.pl/opinie/takeshop-pl ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Ja kupiłam na wyprzedaży kurtkę z goodlookin.pl, była ok, tylko odesłałam bo rękawy były za krótkie, ale wykonanie było ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#590 |
Wtajemniczenie
|
Szukam stron z sukienkami wieczorowymi eleganckie jak Lou coś takiego prócz sukienkowo. Com
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Raczkowanie
|
podłączam się do pytania o sklep z fajnymi, nietuzinkowymi sukienkami! Znacie coś godnego polecenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
Może sugarfree? Raz zamawiałam bo mi się spodobała u Kasi Tusk na blogu
![]()
![]() |
![]() |
#593 |
uparta chmura
|
Ja polecam (chyba polską firmę) GT , co prawda zamawiam tam dla dziecka, ale są też i dla dorosłych 😉 dla mnie najważniejsze, że spodnie dresowe mają z fajnych materiałów, nie mechacą się 😀
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
Ja często zamawiam ubrania na schaffashoes. Trafiają się promocje dosyć często więc można też okazyjnie coś trafić .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Przyczajenie
|
Mnie zaintrygował sklep<reklama>Sprzedają tam biżuterię zapachową, do której można dodać olejek eteryczny. Czy któraś z Was korzystała z tego typu produktów? Ile czasu "trzyma" taki olejek? Wydaje mi się, że jest to nowość na rynku.
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2017-12-02 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Przyczajenie
|
Udało ci się zamowic te buty? Przyszły? Sklep ok? Polecasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Przyczajenie
|
Dwa dni temu zamówiłam buty na schaffashoes, czekam na dostawę, mam nadzieję że będą w sam raz na nadchodzącą zimę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
BAN stały
|
Dwa sklepy, w których robiłam ostatnio zakupy:
Wólczanka: http://www.wolczanka.pl/ - bardzo fajne polskie koszule i dobra jakość ( mają tam często promocje typu dwie koszule w cenie jednej) Answear: https://answear.com/p/ona-4-k.html Sporo promocji, no i darmowa dostawa i zwrot kurierem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy ! Szukam bardzo wąskich spodni, dobrej jakosci . zawsze mam problem ze spodniami bo jak na przykład przymjerzam w sklepie to spodnie są tak obcisłe ze nawet ich założyć nie mogę a później np. Po jednym dniu noszenia spodnie wyglądają tragicznie, rozciągają się głównie na kolanie i wygląda to bardzo nie estetycznie .. I mam tak z każdymi spodniami .. Nie woem dlaczego tak SOE dzieje i w czym tkwi problem .. Teraz nie mam czasu chodzić po sklepach więc szukam jakiegoś sklepu internetowego który oferuje bardzo wąskie spodnie, w dosyć przystępnej cenie ( nie stać mnie by dac 200 zł za spodnie ) mam nadzieje ze mi pomozecie !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.bershka.com/pl/kobieta/o...ml?colorId=800 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.