|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Avon, Avon Color, False Lash Effect Mascara (tusz ''Efekt sztucznych rzęs'')
Hej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon, Avon Color, False Lash Effect Mascara (tusz ''Efekt sztucznych rzęs'')
mam ten tusz i niestety nic dobrego o nim powiedziec nie mogę
![]() ja własciwie maluje tak, że maluje zelem jedno oko, potem drugie a dopiero potem tuszem (czyli troszeczke przysycha ten żel).. a zalotki jesli w ogóle uzywam, to na rzęsy bez tuszu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Avon, Avon Color, False Lash Effect Mascara (tusz ''Efekt sztucznych rzęs'')
tak jak w przypadku bazy powinno się nakładać tusz zanim ten żel wyschnie czyli od razu, nie czekać aż podeschnie i brać się za drugie oko, bo porobią się grudki a rzęsy będą posklejane.
Zalotką podkręcaj przed wytuszowaniem, w przeciwnym razie połamiesz i powyrywasz sobie rzęsy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co do metod nakładania, to nie bedę się powtarzać
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
witam
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jak na tusz za 20 zl jest calkiem calkiem, dobrze wydluza i pogrubia, nakladam od razu po nalozeniu bialej bazy, troche trudno sie go zmywa bo jest na rzesach dosc twardy, reasumujac moze byc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzi o tusz z żelem, nie ten z białą bazą ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja nie mam zaufania do dwustronnych tuszy... Nie wiem czemu
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.