![]() |
#1 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 599
|
Piwne/br±zowe/zielone oczy i blond w³osy - zbiorczy
Chcia³abym przefarbowaæ w³osy na jasny blond, co¶ w stylu Charlize Theron. Ale wszystkie blondaski maj± niebieskie oczy, a ja nie
![]() Je¶li macie fotki blondynek z nie-niebieskimi oczêtami, to proszê wklejajcie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piwne/br±zowe/zielone oczy i blond w³osy - pro¶ba o fotki ;)
Jesli moge wyraziæ swoj± opiniê..to uwa¿am, ¿e po³±czenie jasnych w³osów (tak jak na tym zdiêciu) i ciemnych oczek to na prawde ³adne zestawienie. Moja przyjació³ka zosta³a w³a¶nie tak obda¿ona przez naturê i ten kontrast na prawde piêknei siê spradza. Wydaje mi siê, ze wydobywa g³êbiê..chod¿ mo¿e to nei odpowiednie porównanie...ale jest w tym co¶ specyficznego i wyj±tkowego..jak np. brunet z b³êkitnymi oczami..takie przyk³uwaj±ce uwagê
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
![]()
Ja mam blad wlosy i niebieskie oczy...ale moja kolezanka tez ma jasny blad wlosow i ma przepiekne piwne oczka i wygladaj SUPER.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 237
|
ja mam wlasnie blond wloski i ciemne oczka (brazowe) i chociaz bardzo chcialabym miec niebieskie to ciesze sie ze sa takie nietypowe..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 412
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dziêki dziewczyny
![]() To chyba jednak pofarbujê ![]() Joey, dziêki za linki (ale ze mnie sierota, ¿e ich nie znalaz³am ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 480
|
Ja jestem z natury ciemna blondynk± ale farbuje w³osy na jasny blond a mam ciemno zielone oczy !
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 073
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWA¯NIEJSZE S¡ PSY Dla jednych wa¿ne s± wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te du¿e i te ma³e. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas wa¿ne s± psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
♥
Wiadomo¶ci: 13 686
|
moja kumpela ma blond w³osy i ma piwne oczka i ³adnie wyglada... nie kazda blondynka ma niebieskie oczka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja wszystkie blondynki maja niebieskie oczka - to moja kuzynka jest dziwolongiem
![]() ![]() ma delikatnie oliwkowa cere sliczna jest ma dlugie grube krecone blond wlosy |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 84
|
I ja uwazam, ze najpiekniejsze sa kontrasty, a jesli chodzi o blondynki, to wlasnie najpiekniej im, gdy maja ciemne oczy, piwne albo brazowe (np. Britney Spears czy wspomniana Hania Smoktunowicz), cudnie tez, gdy sa zielone. Blondynki z niebieskimi sa takie pospolite. Przepraszam za okreslenie, nie mam zamiaru nikogo obrazac, to tylko moje zdanie. Podobnie z ciemnymi wlosami, jedna z dziewczyn napisala tu, ze ma prawie czarne wloski i niebieskie oczy, to wcale nie jest takie nietypowe, jest to zazwyczaj typ Pani Zimy i czesto laczy sie to z oliwkowa cera. A mi najbardziej podobaja sie bruneci z zielonymi oczkami w ciemnej oprawie. To jest dopiero kontrast!!!!!!!!!!!! Ja sama mam prawie czarne wlosy i zielono piwne oczy i nigdy nie chcialam miec niebieskich, jesli moglabym zmienic ich kolor, to na zywo zielony lub takie prawie wegielki, czarniutkie. Slicznie!!!
A nizej swietne przyklady blondynek z ciemnymi oczkami. Pozdrawiam Edytowane przez Zuza Czas edycji: 2006-03-13 o 15:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 502
|
Jestem jasn± blondynk± (ale ostatnio farbowa³am na jasniutki br±z) i mam piwno-zielone oczy, ciemne rzesy i brwi. Nigdy nie wydawa³o mi siê dziwne to po³±czenie.
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 073
|
Cytat:
![]() ![]() Mój T¯ ma w³a¶nie zielone oczka i czarne w³oski (czerñ smolista normalnie) + czarna oprawa oczek (czerñ czarna straszliwie, hihi), fakt, wygl±da to wrêcz cuuuuuuuuuuudownie (no, ale on jest w ogole cudny, wiêc nie ma co gadaæ za du¿o w tej kwestii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najczê¶ciej spotyka siê w³a¶nie blondynki z niebieskimi/zielonymi oczami i brunetki z br±zowymi oczami i ciemn± (p³d. zima)/jasn± karnacj±. Oliwkowa cera + ciemne wlosy + niebieskie oczy - nie jest czêsto spotykanym po³±czeniem ( np. Adriana Lima), trudno znale¼æ taki przyklad poza w³a¶nie Adrian±. Ten w³a¶nie typ Zimy najtrudniej spotkaæ, uwierz mi ![]() ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWA¯NIEJSZE S¡ PSY Dla jednych wa¿ne s± wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te du¿e i te ma³e. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas wa¿ne s± psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A ja mam dziwny kolor oczu ani niebieskie ani zielone ... takie morsko-szafirowe .. i wlasnie blond wlosy .. tylko ze to jest bardzo dziwny blond .. bardziej miodow -rudy .. mam wlasnie taka pospolita urode jak wyzej ktos opisal.. podoba mi sie bardzo typ urody jaki ma Penelope Cruz i taki bym wlasnie chciala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]()
Czy do ciemnych i okr±g³ej buzki pasuja blond wlosy? Jesli tak to jaki odcien...Zastanawiam sie czy sioe nie przefarbowac 9obecnie mam wlosy koloru ciemnego brazu0...Prosze o rady...Z gory dziekuje....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 619
|
Dot.: br±zowe oczy a blond w³osy
Mnie bardzo podoba siê po³aczenie br±zowych oczu i jasnych blond w³osów
![]() Zreszt± popatrz na Britney Spears, ona mia³a blond w³osy i br±zowe oczy i moim zdaniem wyglada³a ¶wietnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 338
|
Doda ma ciemne oczka i ma jasne w³oski
![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 361
|
Mnie siê nie podoba takie po³±czenie, chyba, ¿e natura tak po³±czy³a, ale i tak blond to tylko do jasnych oczu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 897
|
Blond do br±zowych oczu wygl±da bardzo fajnie
![]() Chocia¿ mo¿e wydaje mi siê tak, dlatego ze sama mam ciemne w³osy i niebieskie oczy ![]() wszystko na odwrót.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraci³a, najbardziej ¿al jej by³o rozumu... Gdzie¶tam czeka na ni± Ksi±¿e w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedy¶ j± znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
dziekuje za wypowiedzi....fotki???a wiec zamieszcze jak wygladalam w blond a jak w ciemnych....najpierw 2 fotki blond-(uwazam ze sztucznie to wygladalo)
Edytowane przez mundziolek Czas edycji: 2007-03-18 o 20:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
a tu w ciemnych
Edytowane przez mundziolek Czas edycji: 2007-03-18 o 20:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 361
|
Blond Ci pasuje, ale w ciemnych jest o niebo lepiej.
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 548
|
zgadzam sie, dla Ciebie braz. Za to ta dziewczyna na 2gim zdjeciu, pierwsza z prawej ma przesliczne blond wlosy. Stworzona do blondu
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
heh-ta dziewczyna co jest ''stworzona do blondu'' sciela je ju¿....;-9 i ma takie króciutkie...ale napewno odrosn±....No ale chociaz jakbym sobie zrobi³a taki ciemny blond???Co o tym s±dzicie???Nie wiem czemu ale cos mnie kusi.....Ale te¿ nie chcê wygl±dac jak sztuczna lala....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 418
|
Moim zdaniem blond nie bardzo ci pasuje:-( Wydaje mi siê ¿e masz dosyæ grube i gêste brwi takie typowe dla brunetek i dlatego wygl±da to sztucznie.Oprawa oczu wydaje mi siê tu bardziej istotna ni¿ ich kolor,ale decyzja nalezy do ciebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
hmm...wiekszosc osob jest za tym abym zostala przy ciemnych....Ale na tamtych zdjeciach mialam jasny blond...A ja bym chciala miec ciemny....Po czarne wlosy jakie mam teraz odstraszaja....sprawiam wrazenie chlodnej kobietki....ciemne wlosy i oczy praktycznie czarne....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Nie nie czarny te¿ odradzam,czarny to jest dobry dla murzynek albo azjatek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego uwa¿asz ¿e czarny u Europejek wygl±da sztucznie
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
No fakt mogê jeszcze dodaæ brazylijki meksykanki arabki cyganki... i ca³± resztê babek o po³udniowym typie urody
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.