|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do dziewczyn z USA
hEY!
Dziewczyny podajcie mi jakiejs namiary, nazwy , adresy internetowe na fajne kosmetyki, kwasy, itp z USA. Czego uzywacie? Czy mozna dostac Glyco A w Stanach i czy moze istnieje jakijs odpowiednik ACNE derm? Kiedys mialam adres strony internetowej z biov=chemii urody, gdzie mozna bylo zakupic rozne kwasy ale to forum zniknelo. Doradzcie cos bo moje wielkie pory potzrebuja jakijs kwasow a do tego strasznie wysypalo mie po Mikrodembrazji Neutrogeny. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do dziewczyn z USA
Ja polecam pielegnacje Alpha Hydrox(dostepna w sklepach typu Walgreens,Safeway,Rite aid-mozna tez kupic na stronie:
www.drugstore.com Uzywam teraz nourishing cleanser z tej firmy i jestem zachwycona(pryszczy wcale juz prawie nie mam)-swietnie wygladza i oczyszca cere. Polecam tez krem z kwasami firmy Kiss my face-swietnie nawilza i wygladza-tez dostepny w drugstore.com Dobre sa tez kwasy Beauty without Cruelty-ale bardziej wygladzaja-z oczyszczaniem cery juz gorzej.Chociaz zalezy od cery-ja mam np bardzo wrazliwa. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.