![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kuleczki vollare
Skuszona wizazowymi zachytami nabyłam vollare cienie sypkie
![]() Kupiłam róż nr 18 ![]() ![]() Dziewczyny mam pytanie odnośnie białych cini vollare czy one wszystkie są białe czy może niektóre sa opalizujące na jakieś kolory?? Tak mnie to ciekawi bo na jednym stojaku stały rózne kolory a na drugim same biale ![]()
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko własnie nie wiem które na jaki kolorek ![]()
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekam az 4 bedzie dostepna, bo bardzo bym chciala miec zlote kuleczki ![]()
![]() |
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
a ja tak wciaz czytam i widze na MM ze dziewczyny uzywaja tych kuleczek vollare ze chyba przejde sie po miejscowych sklepach za 5 zl (u mnie tylko w tych sklepach kosmetyki vollare i cantare) i sobie kupie...tylko u mnie cos slaby wybor tych kosmetykow bo jak widze u was tyle tego jest, cienie sypkie, tych kulek kilka kolorow...ech u mnie nie ma az takiego wyboru
![]()
#1269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie w sklepikach są tylko róże (ale nie w kulkach) cienie i szminki, no...może jeszcze jakis purer i tyle, a szkoda. Musze niestety zamówić na allegro, ale boje sie że mnie oszukaja albo cos bo pierwszy raz zamawiam Mam pytanie: Ile kosztu przesyłki doliczają? Pozdrawiam Serdecznie!
![]() |
#1270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, biale cienie opalizuja na rozne kolory (rozowy, fiolet, zielen, chyba turkus tez) Jesli bedzie to pomocne to napisze ze nr 26 opalizuje na rozowo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
U mnie też w sklepach nigdzie nie było, dosrtalam na bazarku, na stoisku gdzie zawsze myslalam ze babka sprzedaje jakies padziewne kosmetyki. W sobote coś mnie tknęło i podeszłam. Patrze a ona całe stoisko w kulkach Vollare, cieniach cantare itp
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
zapomniałam powiedzieć ze tez kupiłam sobie kuleczki
![]() ![]() 1 brązowe rozswitlajace 2-matowe łososiowe ![]() ![]() ![]() boskie są ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
oczekiwałam dziś dostawy, ale niestety nie było
kupiłam tylko sypki 26 biel opalizujący na złoty róz ![]() prasowany orfeusz 10 Vollare Diamond 1 Vollare Duo II 10 beżo brąz ![]()
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sklepie byłam jakimś takim ciemnym I to na pierwszym pietrze było takze wychodzenie na dwór nie wchodziło w grę. próbowałam zaglądac ale pani tak jakos dziwnie na mnie patrzyła ![]()
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem jak pozostałe białe, bo tez chciałabym je sobie sprawić ![]()
![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
kobiety pedze cos doniesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
Smile zrób im zdjęcie, koooniecznie
![]() ![]() mój ukochany patrzy na mnie jak na wariatkę jak przynoszę do domu kolejne kilka cieni i śpiewa "volaaare oo, kantare oooo" ![]()
#1278 |
Przyczajenie
|
bluegirl ja mam białr nr 24 i one opalizują na jasnzoelono z odcieniem złotego - ja bym ten kolor nazwała seledynowym
Wie ktoś jak opalizują pozostałe "białe kolorki ? |
![]() |
![]() |
#1279 |
Zadomowienie
|
a jak u was z trwałością kuleczek vollare? bo wg mnie są strasznie nietrwałe, musiałabym nosić je w torbie i poprawiać, a przecież od taszczenia w torbie te kuleczki mi się rozwalą
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a on ![]()
![]() |
#1282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam z Margaret też inne jasnorózowe, ale o wiekszej średnicy, te są zdecydowanie inne, daja takie satynowe, delikatne wykończenie, sa prawie matowe, sa idealne przy dziennym makijaz pod łuk brwiowy, dla wszystkich kulek można znaleść wiele rozwiązań ![]() ![]() ![]() ![]() musze jeszcze zobaczyć czy ciemne różowe nie nadawałyby się jako cienie ![]() niestety na stronie Margaret Cosmetics http://www.margaret-cosmetics.pl/ nie ma nic o tych małych kuleczkach brazujących ani tym bardziej kolorystyki, ale zaraz do nich napisze, zabiore się za zgłoszenie firmy do kWC, poprosze ich może o pokazanie gamy kolorów z kuleczek o małej i dużej średnicy ![]() mogliby dodac je do stronki byłoby miło ![]()
![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Twojego opisu wnioskuje, ze to takie same kuleczki jak widzialam ostatnio. Dla Lodzianek - rog kilinskiego i narutowicza, przy wejsciu do hotelu Polonia(teraz jest tam jakas budowa i troche ciezko to dojrzec) Byly 3 odcienie, ktorych nie widywalam wczesniej i kuleczki sporo mniejsze od vollare/cantare. Byl tez taki kolorek, o jakim piszesz. Poza tym ciemny, mocno mlyszczacy braz (ten zakupilam) oraz roz (ale bardziej pudrowy odcien niz te wczesniejsze, wieksze kuleczki, lecz pewnie bardziej jeszcze blyszczacy) |
|
![]() |
![]() |
#1285 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Chyba skuszę się na kolejne opakowania kuleczek...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Anomalia
|
mam w planie zakupić te kuleczki. dodam, że byłam na Manhattanie w Szczecinie i na targowisku oni mieli 1 oscień za... 15 zł. o.O
|
![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
sprawdze jak wroce do domu jakie to sa w kazdym razie sa bombowe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Racja, racja ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
napisałam przed chwilą do Margaret Cosmetics o informacje o kuleczkach brazujących, poprosiłam o fotki z gama odcieni, może sie uda, bo na stronie pusto, jedynie puder w kulkach
napisałam tez do Editt Cosmetics o wypowiedx na temat Cantare i też dostępne kolory kulek tez mile widziane gamy odcieni ![]() nie wiem co i jak z tymi pudrami zgłoszonymi do KWC Vollare http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14235 to sa pudry Vollare w kulkach, zgłoszone jako pudry prasowane, więc chyba nie za bardzo ta kategoria pasuje, bardziej do brazujących i rozświetlających a tu znów kolejne zgłoszenie http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15158 tez widnieje jako pudry, ale czy na fotce nie są aby róże w kulkach? po co 2 razy pudry w kulkach, może to drugie zgłoszenie zmienić na róże w kulkach? chyba że ja się myle i jest tyle rodzajów tych kulek? chciałabym usystematyzowac te zgłoszenia, zreszta jeśli chodzi o cienie prasowane to sa różnice w jakości, błyszczeniu, efektu jaki daja na powiece między serią Holografic, Orfeusz itp. ale narazie chyba warto zrobić porzadek, pozgłaszac niepozgłaszane ![]() ![]() może ktoś mnie oświeci jak z tymi Vollarowymi kulkami? ![]() a i z Margaret Cosmetics tez zastanawiam się, bo juz producenta zgłosiłam, chyba lepiej byłoby zgłosić osobno te maleńkie kuleczki i osobno te wieksze, bo one zupełnie inny efekt dają, jedne sa mocno błyszczące, a te duże to raczej satynowe wykonczenie, osobom którym chodziło o mocno błyszczace kulki kupując te duże zanizałyby recenzje ![]() ![]() czekam na maile z Editt Cosmetics w sprawie Cantare i z Margaret Cosmetics ewentualnie jak któras z Was ma możliwośc zrobienia fotek kulkom Cantare i Margaret Cosmetics to bardzo bym prosiła ![]()
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2006-08-15 o 14:21 |
![]() |
![]() |
#1290 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.