|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do dziewczyn ktore używały Colorstaya Natural
Witam serdecznie,
Kupiłam na allegro 2 buteleczki podkładu CS Natural i zastanawiam sie, czy podład nie jest przeterminowany. A mianowicie, kosmetyk jest bardzo płynny i widać jak przelewa sie w buteleczce (której notabene jeszcze nie używałam, żeby ew. złożyć reklamację). Zdziwiło mnie to, bo poprzedni używany przez mnie podkład z tej samej serii nie miał konsystencji leistej, wrecz przeciwnie, był bardzo gęsty. Może obecnie to kwestia wymieszania zawartości buteleczki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
O jezu a ja chciałam właśnie zamówić na allegro podkład. A u kogo kupowałaś??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Do dziewczyn ktore używały Colorstaya Natural
u sprzedawcy magicsmile - ma wyprzedaż produktow revlona (niestety jest mało komentarzy do aukcji z cs natural
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
możesz być spokojna jeśli u tej Pani kupowałaś bo ja u niej już od dawna kupuje kosmetyki Revlonu i wiem że są nowe i oryginalne
![]() p.s. ja kupuje osobiście albo wysyłkowo nie przez allegro (jak nie chce mi się do niej jechać ![]() aha! jak ja przechylam na wszytkie strony buteleczke to nic nie widać jak podkład się przelewa, bo szkło jest całe pokryte podkładem. A już zużyłam go w 1/3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ktoś jeszcze odpowie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moj z drogerii sie nie przelewał, a podkład rozświetlający od tej Pani z Revlona na pewno byś dobry i świeży i też raczej konsystencja zwykła
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja rowniez uzywam podkladu Revlon Color Stay natural i ma on rzeczywiscie plynną konsystencje ,wiec nie masz co sie martwic
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie odnośnie odcieni. Interesuje mnie jasny odcień wpadający w żółty. Waham się między Buff, a Nude. Który z nich jest jaśniejzsy i czy oba wpadają w żółty kolor ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja 2 dni temu własnie kupiłam Colorstaya z Revlonu i przeżyłam szok. Kupiłam go sobie ze względu na jego jaśniutkie kolory (mam Ivory ) no i dzisiaj pierwszy raz się nim pomalowałam bo jechałam do szkoły. Nie mam pojęcia czy babka z drogerii sprzedała mi przeterminowany podkład czy on się naprawde tak mozolnie i okropnie rozprowadza pozostawiając smugi?? konsystencje ma niby fajną, bo leistą i powinien się ładnie rozprowadzić, a on w ciągu paru sekund zaczyna zasychać i nawet nie wiadomo jak to rozprowadzić. Wy też macie taki problem? co jest z nim nie tak? może powinnam mieszać go z jakimś kremem albo uważać na co go nakładam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wszystko jest z nim w porządku
![]() A może Ty mi odpowiesz na powyższe pytanie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedzi. vide kolorów - dla osób z naprawdę jasną cerą polecam podkłady sprowadzane ze stanów (można je dostać na allegro). odcienie tych kosmetyków są o ton jaśniejsze od tych sprzedawanych w polskich drogeriach. ja osobiście mam cerę jasną, lekko zaróżowioną i preferuję odcień buff - odcień ivory sprawia, że twarż wygląda baardzo blado. natomiast buff w wer. amerykańskiej jest jaśniutkim beżem z domieszką żółci (polski odpowiednik jest w odcieniu ciemnobeżowym).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja mam odcien Buff. Jest chyba najjasniejszy z oferowanych przez tego sprzedawce, wpada wlasnie bardziej w zolc, ale jest bardzo naturalny. Z tym ze taki jasny to on nie jest. Moim zdaniem to wlasnie odcien naturalny - nie za ciemny,nie za jasny.
Tez kupowalam u tego samego sprzedawcy- magicsmile , jest to jakas firma, szybko i rzeczowo odpisuja na maile, wiec sa ok. Moj podklad tez jest plynny, nie wiedzialam ze taki bedzie, ale jest w porzadku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ok, dzięki za info. Też chcę kupić na allegro u magicsmile. Skoro tyle Wizażanek jest zadowolonych, to ja tez powinnam
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Leva84 - sprzedaż na forum jest zabroniona! Post usuwam i radzę poczytać regulamin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.