|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
![]() urodzinowy prezent:)?
Za 7 dni mam urodziny i pomyślałam, ze moze mogłybyście mi zafundować jakaś metamorfoze z tej okazji. Wiem zę to nieładnie wyłudzać prezenty, ale przysięgam robie to pierwszy raz
![]() 1. Jak się opalasz -ciężko najpierw na czerwono i zazwyczaj tylko tak, jeśli już zbrązowieje to jest to ciepły złotawy odcień. 2. Kolor oczu - zmieniaja kolor:szare, zielone lub niebieskie ze zlotą obwódką wokól źrenicy i drobnymi plamkami. 3. Piegi - pojawiaja sie tylko po bokach nosa i na górnej czesci policzków są złotawe 4. Cera - jasna brzoskwinka z czerwonym rómiencem 5. Naturalny kolor włosów - od jasnego blondu po jasny braz z rudawo-złotymi refleksami 6. Kolor ust - podchodzace pod koral, ale nie zupełnie koralowe, cieżko mi je okreslić. 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? właśnie nie zabardzo wiem w czym mi do twarzy. ostatnio polubiłam turkus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: urodzinowy prezent:)?
Aż taka jestem szkard ze nic sie nie da zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Witaj Aimia
![]() Tutaj masz link do WIOSNY Uważam,że włąsnie nią jesteś ![]() Tutaj cytat : Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o kosmetyki kolorowe to polecam ciepłe odcienie wszelakich brązów, pomarańczy, zieleni. Na temat WIOSNY jest cała masa wątków, nie chę powtarzać tego samego w kółko - mam nadzieję ,że rozumiesz ![]() W linku , który Ci podałam jest naprawdę ogrom informacji - w razie wątpliwości pytaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też myślę, że jesteś wiosną.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
![]()
Serdecznie dziękuję za podpowiedzi
![]() ![]() Edytowane przez AimiA Czas edycji: 2006-04-20 o 22:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
a mogłybyście mi jeszcze podpowiedzieć jaki kolor błyszczyka/szminki by mi pasował(moje usta są dosć ciemne z natury) i czy dobrze mi sie zdaje ze mam szeroko osadzone oczy. Na wizażu jest naprawdę wiele cudownych porad, tylko ze bez świadomosci własnej urody ciezko z nich korzystać niestety
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk - najlepiej ciepłe odcienie wpadające w brąz, pomarańcz.
Oczy - wg mnie nie są szeroko rozstawione, tylko normalne, ale po tych fotkach trudno to ocenić, więc mogę się mylić. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Po raz kolejny serdecznie Ci dziękuje Joey
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.