|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Typ jesieni, a kolory
Jestem typem jesieni. I tutaj jest pytanie, czy moge ubierać się w kolory( chodzi szczególnie o bluzki) różu, błękitu, turkusu ??
Większośc osób mówi,że pasują mi te kolory, ale koleżanka, która też jest typem jesieni,mówi,że nie powinnyśmy się tak ubierać? To jednak moge czy nie?? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Typ jesieni, a kolory
Możesz, jeśli chcesz.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dokladnie..skoro jestes ubrana w te kolorki i podobasz sie sobie..w sensie ze np nie przytlaczaja cie albo nie "mecza' twojej twarzy to smialo
![]() ja tez jestem jesien a czesto nosze rozowe bluzki.. ![]() ![]() wiec wg mnie musisz sama sie dobrze czuc w danym kolorze...a te palety to takie stworzone uniwersalne, ktore podkreslaja urode jesieni...ale trzeba tez pamietac ze kazda z nas moze byc inna mimo ze ten sam typ ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Do typu jesieni pasują:
Biel - złamana odcieniem kremowego, kości słoniowej,śmietankowym. Czarny-raczej powinno się unikać. Niebieski-intensywny soczysty petrol.Należy unikać koloru jeansu i fioletu Czerwony-pomidorowy,kolor pelargonii.Unikać koloru maliny i wiśni. Zielony-od głebokiego zielonego po groszkowy,zieleń jabłka,jodły,ciemny turkus,oliwkowy. Żółty- kolor ziarna kukurydzy,słonecznika Brązowy-ciepłe odcienie brązu,rdzawe,karmelowe,ka kao.Unikać szaro-brązowego. Różowy- łososiowy, ciepły stary róż Oczywiście nic nie jest regułą ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-04-21 o 04:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja lubię ubierać się w błekity i turkusy, gdyż wydaje mi się ,że tak podkreślają moją urodę i wg. czuje się w nich tak.. zywo
![]() Lubie też ubierać rzeczy w kolorze czerwonym... To samo odczucie ... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.