|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
francuski makijaż
Chcialam sie zapytac czy podoba wam sie francuski makijaz?? Co o nim sadzicie? Ja uwazam ze jest naprawde fajny i delikatny
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: francuski makijaż
ja prawie wcale nie używam tuszu (bo często jestem rozmazana od niego
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Mnie się francuski makijaż bardzo podoba, sama się podobnie maluje tylko, że bez różu bo nie potrafię go używac niestety... nie umiałabym natomiast zrezygnować z brązowego tuszu do rzęś i szarej kredki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
JA się tak maluję na treningi, czyli minimum z minimum, ale żeby oczy były podkreślone (tusz), jak wiem, że trening będzie ostry to z różu i pudry rezygnuje - zostaje tylko tusz bo reszta i tak spłynie
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak nie potrafie zrezygnowac z tuszu do rzes. Tylko zastanawiam sie jaki kolor. Przewaznie kupuje czarny. Ale zawsze mysle sobie tak:
1. czarny bedzie odpowiedni dla mnie bo jestem typowym latem, a czarny to zimny kolor 2. brazowy choc jest cieply bedzie odpowiedni dla blondynki bo nie jest tak ciemny jak czarny No i ktory wybrac?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oj Asiulka to masz zawsze problem taki sam jak ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja cierpię na to samo tzn wieczny problem Który tusz kupić czarny czy brązowy. Teraz mam dwa i używam na zmianę. Jak chcę wyglądać naturalnie to używam brązowego a jak idę na randkę lub gdzieś wieczorem to maluje się czarnym. Dla mnie tusz to podstawa makijażu Więc do tegofrancuskiego koniecznie dodałabym tusz a wcale nie mam jasnych rzęs. Różu też nie umiem używać bo zawsze wychodzi mi makijaż trumienny. Oczy są najważniejsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.