|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Stylizacja do takiego stroju!
choc wcześiej w moim watku zamieściłam podobne pytanie zostało ono troszeczke pominięte - no cóż!
teraz mam krótkie pytanie i prosze, serdecznie, doświadczone wizażystki, albo osoby ktore przerabiały podobną sprawe na sobie o doradę! Ide na wesele kuzyna - chce wygladać elegancko mam już jasno-niebieska sukienkę CO proponujecie zrobić z moją twarzą! jaki makijaż, oczy w niebieskiej tonacji czy przydymione?? ![]() ![]() ![]() PS. moja sukienka jst w kroju podobna do załączonych na obrasku ale KOLOR jest JASNONIEBIESKI! dożucam też moja twarz - typ: WIOSNA ! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stylizacja do takiego stroju!
Kurcze, ja szczerze mowiac wygladam podobnie i zawsze bylam pewna ze jestem latem!!
![]() Sukienke na pewno jest przesliczna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja osobiscie - chociaż znawcą wielkim nie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
Moim zdaniem kolor sukni jest dla ciebie odpowiedni;-) Co do cieni to wybrałabym kolory raczej stonowane, które ładnie podkreślą Twoje rysy, a nie będą 'krzyczały" jakby to było w przypadku cieni niebieskich. Polecałabym ciepłe ale pastelowe i neutralne kolorki.
pzdr sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
BARDZO Dziękuje! wasze ady okazały sie nieocenioną pomocą!
jak bede mieć zdjecia to odrazu wklejam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.