|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
DORADźcie ! Proszę
Siemka ! Właściwie nie wiem gdzie mam zamieścić ten wątek, bo chodzi mi ostrój na wesele braciszka rodzonego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S zamieszcze zdjęcia tylko pierw napiszcie czy dobrze trafiłam i czy tu mi pomożecie :P , wrazie co sorry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: DORADźcie ! Proszę
Ojeeeeeej no tak to nie forum z poradami teraz zobaczyłam ... Przepraszam !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
Wyślij prosze swoje zdjęcie;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jak jesteś umalowana na tych zdjęciach. Nie wiem, czy masz na sobie podkład, w każdym razie masz przepiękną cerę
![]() ![]() Co do fryzury - może zrobiłabyś sobie fale? ![]() ![]() Jeśli chodzi o strój, myślę, że pasować Ci będzie większość sukienek, bo masz ładną sylwetkę, raczej nie masz nic, co wymagałoby "ukrycia". Może poszukaj jakichś inspiracji na forum Moda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
O he <wstydniś> .. na zdjeciach jestem umalowana lekko troche jasnego podkladu (gdzieniegdzie) , oczy jasnym cieniem ze prawie nie widac:P inglota hmmm błyszczyk eveline dwustronny i troche różu na policzkach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.