|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jaki efekt daje Wam, dziewczyny MF 2000 Calorie? Jestem nim trochę rozczarowana...
Cześć, dziewczyny
![]() Ja na swoich rzęsach (mam dość krótkie, bardziej gęste) zauważyłam wprawdzie efekt pogrubienia - jest ich jakby więcej, są rozdzielone, ale tyle. Żadnego dramatycznego efektu -myślałam, że spektakularnie rzęsy wydłuży, podkreśli, a on nic. Poza tym w tych upałach pod koniec dnia lekko sie rozmazuje pod oczami, (mam tendencję do rozmazywania wszystkich tuszy - pod wpływem ciepła topi mi się korektor) a im dłużej go noszę w ciągu dnia, tym bardziej rzęsy opadają, robią się mniej wyraziste. Czy Wy tez tak macie, dziewczyny? Miałam kiedyś Natural look MF, był rewelacyjny, już go wycofali. Jestem rozczarowana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki efekt daje Wam, dziewczyny MF 2000 Calorie? Jestem nim trochę rozczarowana...
Ja bylam barrrrdzo zadowolona z Volume Flash Rimmela
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Jaki efekt daje Wam, dziewczyny MF 2000 Calorie? Jestem nim trochę rozczarowana
tez jestem, niz rozczarowana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaki efekt daje Wam, dziewczyny MF 2000 Calorie? Jestem nim trochę rozczarowana...
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a ja się właśnie zastanawiam czy go kupić... tyle różnych opinii, że już sama nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja też za 2000 Calorie nie przepadam, na dodatek skleja rzęsy i osypuje się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja też jestem nim rozczarowana i już go nie kupię. osypuje mi się strasznie, nawet chwilę po nałożeniu. bardzo ładnie wydłuża i podkreca mi rzęsy- to fakt. ale mi bardziej zależało na pogrubieniu, a tego już w ogole nie widze. jednak najbardziej denerwuje mnie wlasnie to osypywanie się i "grudkowanie"
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki efekt daje Wam, dziewczyny MF 2000 Calorie? Jestem nim trochę rozczarowana
Uwielbiam te gleboka czern mf
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja Kaloriami MF byłam mocno rozczarowana, ale dzięki tej wpadce zrozumiałam, że tusze też należy dobierać do potrzeb rzęs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
mi sie najpierw podobał 2000 Calorie ale tez zauwazylam ze za jakis czas sie zaczal kruszyc,robily sie grudki itd.
lepszy juz był dla mnie Vollumissme L'Oreala albo More Lashes chyba MF. A teraz mam ten z Rimmla czerwony i jest rewelacyjny!!! i do tego tani. Ładnie pogrubia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja z początku też byłam rozczarowana MF 2000 ale jak już doszłam do wprawy w "obsłudze" (wcześniej przyzwyczajona byłam do wygiętej szczoteczki Maybelline Volume Express Curved Brush) to wychodziło super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie MF 2000 Calorie był kiedyś rewelacyjny
![]() Uwielbiałam ten tusz. Rzeski były po nim grube i ładnie zaakcemtowane, ale ostatnio cos się popsuł ![]() Kiedys nawet założyłam wątek na temat "nowej" ( ![]() Szkoda bo bylam jego wierną fanką ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja używałam tego tuszu jakieś 6-7 lat... I żadnego innego (no, raz jeszcze Lash Silks, ale go juz nie było potem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz, jaka wersję tego tuszu miałaś? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.