|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pierre Rene Meteorites kolor Pastel
Czy moze uzywala ktoras z Was tego pudru w kulkach? ma malo opinii na kwc, interesuje mnie najjasniejszy kolorek Czy ladnie rozswietla?? Chodzi mi o to zeby ROZJASNIAL buzke, ale mam watpliwosci czy jej przypadkiem nie przyciemnia? bede wdzieczna za odp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierre Rene Meteorites kolor Pastel
Hej, ja mam właśnie ten puder i w sumie jestem calkiem zadowolona. Jak na swoja cenę jest calkiem w porzadku. Twarz rozświetla jak dla mnie dość intensywnie, więc trzeba go stosowac z umiarem(chyba, że na wieczór), ale efekt nawet mocny jest naprawdę ładny. Na pewno nie przyciemnia twarzy.
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Kasienko, a stosujesz go na sam podklad? Czy na cos jeszcze? bo uzywam gosha x-ceptional wear albo lumene hydra drops i tak mysle, ze chyba juz nie potrzebuje pudru sypkiego? Zwlaszcza latem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
TsaiNu on chyba bardziej nadaje się do twarzy w tonacji rózowej i bardzo jasnej, na innej nie da efektu
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja wlasnie mam bardzo jasna cere
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Stosuje tylko na podklad, na nic wiecej albo czasem tylko sam jak chce tylko rozswietlic twarz. Jak juz pisalam nie zmienia koloru cery, tylko rozjasnia,przynajmniej na mnie ![]() ANKA20 Moim zdaniem jest on dość uniwersalny i nadaje sie nie tylko do bardzo jasnej cery, ja jestem z niego zadowolona, a moja cera na pewno do jasnych nie nalezy, tylko raczej do tych o średniej karnacji a efekt ktory uzyskuje jest calkiem porządny. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.