![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tym razem ja proszę o pomoc-sugestie w makijażu wyjściowym
Tak, mi też od razu skojarzyło się z Hiszpanią
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Widzę, że wątek siem rozrasta
![]() Fryzurka zaproponowana przez Lunę bardzo ciekawa:tak: Będziesz wyglądała jak hiszpanka z krwi i kości:P ![]() Ale musowo kolczyki muszą być złote do tego sandałki w kolorze starego złota i wsio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() kochane jesteście że mi tak pomagacie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Rowniez stawiam na hiszpanke i udalo mi sie znalezc fajna, prosta fryzurke,ktora bylaby dla Ciebie idealna!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Widziałam dziś sandałki w kolorze złota, ale nie takiego żółtego, coś w odcieniu tej małej torebki którą wkleiłaś Eufemio-jasne złoto ale nie tak żółte. Choć wydaje mi się że lepsze jednak będą w kolorze starego złota ![]() dzięki serdeczne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
okrutnica jakaś... |
dziewczyny, zabijecie mnie
![]() ![]() ![]() Przepraszam za tą zmianę. Na pewno będzie dłuższa, ale z wystającą czarną halką na pewno. I co teraz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
No to jesli spodnica ma byc turusowa to zarowno buty, bizuteria i makijaz musza sie zmienic, aby wszystko jakos razem wygladalo.
Do turkusu zdecydowanie lepiej bedzie pasowac srebro (moze z niewielkimi ilosciami kamyczkow, turkusikow). ![]() Buty to duzy problem bo trzeba w nich jakos wygladac, ale i dobrze sie czuc (wkoncu trzeba troche w nich przetanczyc), a wiec z doswiadczenia proponuje je wybrac najwygodniejsze. Chyba nie musze pisac, aby kupic je nie na tzw "ostatnia chwile". Kup wczesniej i poswiec troche czasu dziennie, aby je troszke "rozchodzic". Wlosy i makijaz sa bardzo wazne. Jednak nie mozna miec super hiper fryzu i szalowego makijazu. Najwazniejsza jest panna mloda i nie wolna ja przycmic! Propoznuje je poprostu pozostawic rozpuszczone i utrwalic lub leciutko podpiac z tylu (zdjatko). Natomiast w makijazu mozesz troszke zaszalec i podkrelic niebieskim (turkusowym) cieniem lub kredka (i tuszem)oczy. Do tego blyszczyk i naprawde styknie! ![]() Moje pomysly moga sie nie spodobac, ale chyba nie chcesz wygladac jakbys wrocila z jakiegos odpustu. Mniej (zawsze) znaczy wiecej. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
okrutnica jakaś... |
Kingo, bardzo dziękuję
![]() Czy tylko srebro? Często łączę turkus w ubraniu z brązem i złotem ![]() ![]() Włosów nie rozpuszczę bo po godzinie będą wyglądać nieświeżo i smętnie-znam je od 30 lat. Muszę upiąć. Mam delikatne rysy twarzy, muszę postawić na jedne mocny akcent-zwykle są to oczy. Mocny makijaż nie zawsze znaczy odpustowy ![]() Panny młodej nie przyćmię ![]() Tylko te buty, nie wiem już sama. Jeszcze raz dziękuję za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do makijazu uwazam ze ten powyzej (dodany przeze mnie) by pasowal (ten caaaaaly blue). Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie turkus lepiej będzie wyglądał ze srebrem
![]() Buciki hmmm...mi siem widzą chyba jeszcze najbardziej czarne sandałeczki na średniej szpileczce... I hiszpanki nie będzie ![]() A jeżeli chodzi o makijaż to ja nadal widzę przydymiony...taki mieniący siem na turkus...lub coś w połączeniu z kolorkiem spódnisi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
nie wierze Aguś że nie wiesz jak sie umalować, jakie dodatki dobrać i jak sie uczesać...
nie pomoge w doborze makijażu czy fryzurki bo sie na tym nie znam, ale co do dodatków zdodze się z Kingą że srebro będzie lepiej pasować niż złoto ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Raczej srebro - dlatego,ze gorsecik sie mienie srebrem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Wiatm!! Ja stawialabym na zloto i braz ale pod warunkiem , ze nie bylo by srebrnych dodatkow na gorsecie
![]() Co do makijazu, to oczy podkreslilabym rzeczywiscie najbardziej - koniecznie przydymiony i turkusik ![]() ![]() Co do kolczykow to proponowalabym srebrne nitki (co za duzo to nie zdrowo ![]() Wlosy zdecydownie upiete, bardzo podoba mi sie wczesniejsza fruzura "hiszpanka" mysle , ze ona nadal bedzie super pasowac. (kurcze szkoda, ze z hiszpanki nici ![]() ![]() ![]() Zycze milej zabawy i czekamy na rezultaty ![]()
![]() |
#44 |
okrutnica jakaś... |
kurczę dziewczyny-te koraliki nie są srebrne
![]() Zawsze zakładam srebrne dodatki, jestem nimi znudzona. Kupować kolejne czarne buty? Wszędzie widzę złote, ewentualnie stare przybrudzone złoto, czasami srebrne. Czarne są w mniejszości i mały wybór modeli ![]() Mam mętlik, nie przekonują mnie srebrne dodatki ![]() Kingo, Eufemio-dziękuję za symulację |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Skoro te koraliki nie są srebrne to masz problem z głowy - kup sobie dodatki w kolorze złotym (myśle, że do turkusu pasuje bardzie takie czyste, nie "stare") - moim skromnym zdaniem złoto równie dobrze wygląda z turkusem
![]() Takie małe podsumowanko ![]()
![]() |
#46 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Ale to złoto takie czyste,j asne w żółtawym odcieniu? Bo widziałam też jasne ale lekko złamane jasnym beżem, wyglądało tak jakby trochę chłodniej. Chodzi o buty ![]() Pewnie w końcu kupię coś czarnego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
okrutnica jakaś... |
dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem złote dodatki czy butki będa pasowac do turkusu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Dziewczyny,ja Was rozumiem z tym srebrem. Gdybym komuś radziła i nie widziała na żywo tego koloru też pisałabym o srebrze. Szkoda że nie pstryknęłam fotki materialu, to nie jest taki jasny turkus złamany lekko błękitem (do takiego odcienia faktycznie srebro bardzo pasuje) tylko dość ciemny, głęboki i nasycony. Zaraz zrobię symulację w programie graficznym i wkleję ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
To czekamy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
okrutnica jakaś... |
coś takiego, może jeszcze bardziej nasycony, głębszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Złotko będzie jak najbardziej na miejscu. Śliczny kolorek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Dziś po pracy kolejna runda po sklepach w poszukiwaniu butów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno znajdziesz wkońcu fajne butki
![]() ![]() Myślałaś już nad makijażem? Bo kolorki pewnie się troche zmieniły w związku ze zmianą koloru spódnicy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Aga moze wielkim ekspertem nie jestem ,ale wypowiem się
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() niestety nie stać mnie na kupno bluzeczki o której piszesz i na pewno wystąpię w tym gorsecie. Jeśli chodzi o włosy-grzywki już nie mam od dawna ![]() Twoja wizja jest zachwycająca ![]() Dziękuję serdecznie ![]() Destiny, makijaż pewnie jakiś przydymiony (czerń, ciemny brąz, akcent turkusu), nie wiem. Muszę mocno podkreślić oczy, dobrze wyglądają wtedy. Reszta spokojna i naturalna, bez szaleństw. Najwyżej delikatne rozświetlenie kości policzkowych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Kurcze szkoda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Kolczyki mam z Indii, turkusowe właśnie... tylko nie wiem czy będą pasować (nie za dużo tego turkusu? choć w zasadzie tylko spódnica będzie w tym kolorze, góra nie) no i co do nich w takim razie (duże kolczyki raczej wykluczają coś na szyję ale bransoletki?) Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-11 o 10:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Kolczyki masz sliczne,moje sa subtelniejsze i maja pięć turkusowych oczek,w twoich jest jeszcze zielen, wiec musialabys zobaczyć jak bedzie sie komponowała z kolorkiem spodnicy.Bransoletki jak najbardziej,najlepiej wiecej ale drobnych,ja mam szerokie,wiec musialabys zobaczyc czy nie byloby za ciezko w całości (oczywiscie jesli zdecydujesz sie na moja pomoc-nie chcialabym sie narzucac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.