|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odpowiedni makijaż dla mnie , Pomocy
Chciałabym prosić o pomoc, za miesiąc czasu idę na wesele , gdzie będę świadkową no i jak wiadomo chciałabym ładnie wyglądać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Odpowiedni makijaż dla mnie , Pomocy
bez fotki ani rusz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zupełnie zapomniałam o fotce, przepraszam
![]() Edytowane przez Barbii Czas edycji: 2011-06-08 o 19:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
odpowiedz na pytania:
1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
makijaż makijażem,ale....żeby nie wyglądać blado jak zawsze/cytat/powinnaś rozjaśnić włoski ,fryzurka z grzyweczką/bo czoło wysokie/obowiązkowo henna na brwi i rzęsy.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1.wolno i na różowo, opalenizna raczej przykurzona
2.Zielone,ciemna obwódka,brwi jasne bo mało ich i rzęsy tez jasne 3.Piegi szaro- brązowe chociaż już ich mniej 4.Cera jasna, rumienię się na różowo 5.Mam naturalny kolor włosów ciemny blond,a przebłyski złotawo - brązowe 6.Kolor ust różowy 7.Czuję się dobrze w błękicie, róż, brąz Wcześniej sądziłam że nie ładnie mi w ciemnych kolorach ale to nie prawda bo poprostu przyzwyczaiłam się do jasnych kolorów |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1.wolno i na różowo, opalenizna raczej przykurzona
2.Zielone,ciemna obwódka,brwi jasne bo mało ich i rzęsy tez jasne 3.Piegi szaro- brązowe chociaż już ich mniej 4.Cera jasna, rumienię się na różowo 5.Mam naturalny kolor włosów ciemny blond,a przebłyski złotawo - brązowe 6.Kolor ust różowy 7.Czuję się dobrze w błękicie, róż, brąz Wcześniej sądziłam że nie ładnie mi w ciemnych kolorach ale to nie prawda bo poprostu przyzwyczaiłam się do jasnych kolorów |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() rózowa sukienka na pewno dobrze pasuje do twojej urody ![]() czy miałaś kiedyś grzywkę?!myśle że ta fryzura, którą załącyłam, by ci pasowała ![]() a co do makijazu do sukienki ![]() ![]() mósi być?: elegncki - bo pełnisz pewna funkcję, wieczorowwy, czyli błyszczący, - bo to w końcu wesele ciepły - bo masz raczej ciepłą karnacje (taka wiosenka jak dla mnie ![]() Oto moje propozycje ![]() ![]() co ty na to Barbii?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
duzo cienkich blond pasemek roznego koloru idac od zewn/góry/włosów i coraz rzedziej im dalej/ale po polsku napisalam.../
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.