|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poczwórne cienie SEPHORY a Dior
Hej dziołchy!
![]() Czy według was jakość cieni Diora jest rzeczywiście bardzo dobra? Bo używam ich błyszczyków z serii Addict i szczerze powiedziawszy są takie sobie... Natomiast Sephorowski błyszczyk ultra brilliance ma rewelacyjną jakość w stosunku do swojej pojemności i ceny. Więc jak- warto wydać więcej czy też się nie opłaca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poczwórne cienie SEPHORY a Dior
cienie sepory akurat za dobre nie sa
cieni Diora jakos nie uwielbiam za bardzo ale blyszczyki Diorkiss sa rewelacja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Cieni Diora jeszcze nie mialam, błyszczyki faktycznie sa takie sobie jak za taka cene!. A cieni sepfora nie polecam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z cieni Diora mam dwie takie podróżne paletki. Jedna mało wykorzystana, ale druga jest wykorzystywana na maksa i powiem, że są to jedne z najlepszych moich cieni. Super do siebie dopasowane, świetnie się nakładają, no naprawdę mogę pisać peany
![]() Sephory nie miałam, wiec tu nie porównam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny!
![]() ![]() Błyszczyk Diorkiss jest OK, ale Addicty mają jakość mierną. Najlepsze są według mnie Juicy Tubes i właśnie nowe błyszczyki Sephory. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.