|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jaki makijaż i paznokcie i fryz?
W przyszłą sobotę idę na wesele. Mam już strój: satynowe czarne spodnie i gorset podobny do tego ze zdięcia tylko że prosty i szpilki chyba że będzie ciepło to sandałki i srebrne dodatki
Nie wiem jaką fryzurę sobie zrobić czy taką jak Alba na zdięciu czy Olsenka(tylko środkowe pasmo węższe). mam ciemnobrązowe włosy niecodłuższe niż do ramion. Jaki makijaż do takiego stroju-bardziej w róż czy smoky? Paznokcie malować (i stopy i dłonnie) wyraziście czy delikatnie? Help!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki makijaż i paznokcie i fryz?
czyk ktoś słyszy moje wołanie o pomoc????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
skoro masz tai gorset i gołe ramiona możesz pójść w dwa desenie:
- włosy upięte w jakiś pięknie wyczesany kok najlepiej gładko bez loczków i do tego jakaś srebrna klamra wpięta we włosy - albo włosy tak jak proponujesz upięte co do makijażu do takiego różu masz dwie opcje albo mocne usta w takiej palecie jak kolor gorsetu albo zupełnie usta jasne , cieliste a oczy bardzo wytuszowane w stylu efekt teatralny ......nie wiem co lubisz poniżej zdjęcia moze cos sie przyda |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja bym zrobila cka lekko roznowe i MOCNo wytuszowala rzesy ( ale zeby nie byly posklejane) i eyelinerem kreske
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
taka fryzurka jak ma olsenka to raczej sezon 2004,nie że taka modnisia ze mnie i top trend ale skoro to już było to po co wracać....makijaż do ostrego rózu to to co mówiła moja przedmówczyni/której zresztą życze miłej zabawy na jutrzejszym weselu/dałabym jasny pudrowy róż/taki shake truskawkowy hehe/ i czarna kreske elinerem.to czy cienie mają być perłowe czy matowe to tylko zależy jak lubisz i jakie masz oczka,podkreśliłabym kości policzkowe jakims rozświetlaczem a usta jeśli sa duze pełne to w kolorze gorsetu/taki mały czad/jeśli wąskie to raczej bardziej stonowane pozdrawiam
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
do ewa make-up: dzieki, mysle ze bedzie fajnie, ja juz kupilam rozowy cien...trzy odcienie..
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.