DIETA los Angeles - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-15, 10:48   #1
_dagusia_
Raczkowanie

DIETA los Angeles

wizazanki, mam pytanko. czy ktoras z was stosuje diete los angeles dr. hebera? kupilam jego ksiazke o tej dietce, jestem w trakcie czytania. i juz na poczatku mama pytania i watpliwosci? czy cale zycie tzreba pic te kokotaile bialkowe? poza tym szukalam w sklepach i nic takiego nie ma. wychdozi ze tzreba kupic z herbalife koktail i najlepoeij jeszcze odzywke... bez sensu. kolejne pieniadze chyba w bloto wyrzucone na te ksiazke, gdzie mialam osiagnac sylwetke doskonala, a okzauje sie ze trzeba na to mnostwa peiniedzy ... czekam na posty ososbek ktore stosuja lub slyszaly cos o tej dietce

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy" M.M
_dagusia_ jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-15, 11:45   #2
BlueOla
Raczkowanie

Dot.: DIETA los Angeles

Skoro czytasz książkę o tej diecie to napisz proszę coś więcej o niej???
Nigdy o niej nie słyszałam
BlueOla jest offline   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-15, 12:32   #3
italiaanka
Wtajemniczenie

GG do italiaanka
Dot.: DIETA los Angeles

Cytat:
Napisane przez _dagusia_ Pokaż wiadomość
wizazanki, mam pytanko. czy ktoras z was stosuje diete los angeles dr. hebera? kupilam jego ksiazke o tej dietce, jestem w trakcie czytania. i juz na poczatku mama pytania i watpliwosci? czy cale zycie tzreba pic te kokotaile bialkowe? poza tym szukalam w sklepach i nic takiego nie ma. wychdozi ze tzreba kupic z herbalife koktail i najlepoeij jeszcze odzywke... bez sensu. kolejne pieniadze chyba w bloto wyrzucone na te ksiazke, gdzie mialam osiagnac sylwetke doskonala, a okzauje sie ze trzeba na to mnostwa peiniedzy ... czekam na posty ososbek ktore stosuja lub slyszaly cos o tej dietce
A nie łatwiej poczytać troszke np. forum? I taniej! Wiele osób chudnie zmieniając tryb życia, np. wprowadzając zdrowe produkty do diety, jedząc regularnie... więcej się ruszając. Nie mam pojęcia na czym polega ta dieta, ale najlepiej byłby gdybyś na sam początek zapoznała się z zasadami zdrowgo odżywania... może napisz ile ważysz, wzrost, wiek i przykładowy jadlospis + czy ćwiczysz i co.

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości