|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Uniwersalne kolory
Przeglądając ostatnio ofertę YSL natknęłam się na paletę Signes D'Orient YSL i wyczytałam, że jej trzy kolory zostały tak dobrane, aby pasowały do wszystkich odcieni cery i każdego koloru oczu.
I tu mój pomysł na skompletowanie takich zestawów, które pasowałyby znacznej większości z nas. Co Wy na to, da się? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Uniwersalne kolory
Można spróbować
![]() Aż chce się prztyoczyć "Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego" ![]() Ale jestem ciekawa czy to możliwe ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hm chyba nie,no chyba ze by byla paleta taka w ktorej do kazdego typu kolorystycznego bylby jego kolory hehe tylko wtedy czesc tej paletki bylaby uzywana ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
mnie również wydaje się, że to niebardzo możliwe. w koncu każda cera jest inna i trudno o zestaw kolorów, które pasowałyby do wszystkich. Byłoby tak, jak pisze Mary Q - część paletki nie byłaby używana i tylko się marnowała
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie bardzo się da
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
dla mnie to taki bezpieczny kolor, który chyba pasuje do każdego typu - trzeba tylko umiec dobrac tonację ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
dokladnie, zgadzam sie z fuksja..brazy pasuja kazdemu..i dorzucilabym szarosci...to chyba tez taki uniwersalny kolor
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.