|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
*Buzia podobna do Charlize Theron a puder Dior Detective Chic
Cześć dziewczyny,
chciałabym poprosić Was o radę. Zamówiłam sobie puder Diora Detective Chic (już do mnie leci i jeszcze nie mam go u siebie) i teraz zastanawiam się jak będę go używać. Dotychczas nieśmiało próbowałam swoich sił w stosowaniu pudrów rozświetlających, bo bałam się że nie zrobię tego właściwie ![]() Jakiś czas temu trafiłam na sugestię, że warto przyjrzeć się makijażom gwiazdy, do której jesteśmy podobne i korzystać z pomysłów profesjonalnych makijażystów. Często słyszę, że przypominam komuś właśnie Charlize (co jest dla mnie ogromnym komplementem, bo wdg mnie jest piękna, utalentowana i mądra) więc staram się ją 'podejrzeć' ![]() No więc jak i gdzie aplikować puder rozświetlający na buzię podobną jak u Charlize? Dodam jeszcze, że mam nieco większe od niej oczy w kolorze ciemnozielonym ![]() Wydaje mi się, że na powiekę, łuk brwiowy, trochę nad kością policzkową... ale nie jestem pewna ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Buzia podobna do Charlize Theron a puder Dior Detective Chic
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: *Buzia podobna do Charlize Theron a puder Dior Detective Chic
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.