|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
poprosze o Waszą opinię!!!!!
hej Dziewczyny mam pewien problem a mianowicie chciałam Was poprosić o opinię na temat tuszu L'OREAL PARIS VOLUME SHOCKING
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: poprosze o Waszą opinię!!!!!
Cytat:
Będziemy wiedziały ![]() Cytat:
A jak się zmywają zwykłe tusze ![]() I czym ten różni się w sposobie zmywania od tych "innych"? Cytat:
Nie zawsze renomowane firmy mają świetne kosmetyki. Przed zakupem warto korzystać z KWC (www.wizaz.pl/produkty/baza)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
opinie sa tutaj:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11268 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze opowiedz dokladniej jak sie zmywa badz nie zmywa?
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11268 Tu link do KWc moze znajdziesz to co Cie interesuje ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
poczytalam opinie na temat tego tuszu i widze ze nie tylko ja sie na nim zawiodlam. a zmywa sie tak ze poprostu z rzes schodzi zrolowany tusz w takiej samej postaci w jakiej zostala nalozony ( chcialam zauwazyc ze zwykle tusze zmywaja sie rozmazujac) dzieki dziewczyny za pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Po przeczytaniu recenzji.
Czy ten tusz, bądź co bądź, dość ekstremalny (?) ![]() (Uwielbiam tusze l'oreala, ale hm, mam zgryza, czy go kupić). I jeszcze jedno. Jak to jest, gdy się używa tuszu podkręcającego na rzęsy naturalnie podkręcone? Wykręci mi je w serpentynkę czy jak ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak go mam to sobie mogę pomalować rzęsy najpierw białą bazą. Poczekać aż wyschnie, cieniutko drugą warstwą białej bazy (tym razem nie czekając aż wyschnie). Potem wziąć ten nieszczęsny grzebyk i zrobić sobie z moich niewidocznych rzęs malutką firaneczkę. Rano tyle czasu nie mam - kiedyś próbowałam tak na szybko się nim umalować to wyszłam z domu z jedną rzęsą ![]() Moim zdaniem Double Extension jest lepszy i wymaga mniej pracy. A najbardziej ze wszystich lubię Masterpeace MF ![]() ![]() Serpentynki się proszę nie spodziewać. Ja w ogóle to nie rozumiem bajerowania tuszami podkręcającymi. Od czego w końcu jest zalotka? Zazdroszczę długich, gęstych i podkręconych rzęs... ![]() EDIT : Co do niszczenia rzęs to nie wiem. Ale pamietam, że zaczęły mi wypadać po Maybelline Volum Express Turbo Boost... [takie ostzreżenie korzystając z okazji]
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Miałam już kiedyś tego szokinga
![]() Ale mam ochotę spróbować ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ale na przykład ja nigdy w życiu nie użyłam zalotki, więc nie potrafię. Od tuszu wymagam przede wszystkim jednego - żeby nie sklejał rzęs. Dlatego zastanawiam się nad tym nowym Bourjois...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Shocking nie jest zły.
Ale grzebyk to utrudnienie - nie dlatego, że jest zły, ale dlatego, że strasznie trudno przestawić się na niego nagle. Ja się przyznaję, że grzebyka nie używałam ![]() Próbuj... Kto nie ryzykuje ten nie ma A może właśnie to będzie Twój KWC ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.