|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Buty??
Witam
Chciałam się Was poradzić, gdyż znalazłam na allegro bardzo fajne butki, ale nie wiem czy rozmiar 36 będzie dla mnie dobry (a długość stopy mam tak ok. 23,3 cm). Czy jest może ktoś kto kupował u tego użytkownika i może coś powiedzieć o ich butach czy warto?? http://www.allegro.pl/item323517330_...lekcja_36.html Z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Buty??
To ja Ci powiem tak... kiedyś kupowałam buty na allegro, wymiary sprawdzałam kilka razy, i wszystko się zgadzało. Kiedy dostałam buty do domu były 2 rozmiary za małe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem tylko tyle, że w życiu nie kupiłabym butów przez internet. Różnie z tymi rozmiarami bywa. Lepiej przymierzyć w normalnym sklepie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To teraz już sama nie wiem czy je zamawiać czy nie
![]() z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowalam kilka razy buty i zawsze rozmiar sie zgadzal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja zamawiałam na allegro adidasy, ale nie od tego sprzedawcy. Długość wkładki i rozmiar były podane więc zmierzyłam z moimi butkami. Do domu otrzymałam takie jak chciałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja tez juz kilka razy zamawiałam buty przez internet i zawsze były dobre.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No to chyba się na nie zdecyduje
![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
..od zawsze mam cholerny problem z butami,
mam ich mnóstwo tyle tylko że w różnych stylach a cięzko mi robic zakupy (ciuchy) patrząc czy będą pasować do większości bucików ostatnimi moimi zakupami są m.in: buty.jpg i teraz pytanie, jaką kurtkę oraz jakiego typu bluzki/górną część garderoby do nich nosic ;| niekoniecznie chce zakładac 'dresy' no i kolejny problem.. kurtka nadająca się do bucików Emu. obrazku myslę ze nie trzeba bo są większości znane. z góry dziękuję za porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: Buty..
Mi by tu pasowały czarne rurki, fajny top i na to skorzana kurteczke;] tak na luzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no.. w takim zestawie bedziesz wygladać jak 90% młodych dziewczyn aktualnie.... kochana do takich butów pasuje wiele kurteczek, nawet dwurzędówki albo ciepłe jeansowe kurtki pod spodem z grubym futrem [ lee, wrangler - ciągle modne!] czy kurteczki czy płaszczyki - wiele zależy od dodatków. Jeśli lubisz czapki to może zadbaj o fajną czapkę, może w stylu sportowym? - polecam np. cropp town. Jeżeli chcesz zainwestowac np. w stylową torebkę to polecam Nike'a, Adidasa, Pumę - zimowa kolekcja jest b. ciekawa. Ja zazwyczaj z okryciem wierzchnim nie szaleję,- jest to dla mnie jak gdyby tło- po to, aby móc szaleć własnie z dodatkami- szale, chusty, czapki, torebki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
myślę że jakaś fajna skórzana kurtka będzie spoko
![]() a co do emu to wydaje mi się że płaszczyk chyba najlepszy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
sęk w tym że na skórzaną kurteczke sie zrobilo mi już troche za zimno d; stad ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hmm no to nie wiem...
poszukaj coś w sklepach a napewno coś sama wybierzesz. nic mi teraz nie przychodzi do głowy. do płaszczyka raczej nie pasują chyba że lubisz mieszać style. takie puchowe są raczej out. nie mam pojęcia jak Ci pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Buty..
Witam, poszukuje takich bucikow:
MF8-119-BLKmd.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Organizatorka :)
|
Te buty kojarzą mi sięz torbkami z takim właśnie ''V''
Firma Shimo Shimo czy cuś takiego ![]() Tu oto link do tych torebek http://allegro.pl/search.php?string=...on=1&country=1 Wydaje mi się że butów tych trzeba właśnie szukać pod taką nazwą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Prześliczne te butki!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nie depcze krokusów
|
Jak znajdę takie buty, to dam znać, ale nie wytrzymam bez skomentowania zdjęcia...
Nadaje się na http://fotkapeel.pinger.pl/ ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Nie wiem mi też sie tylko skojarzyło z tymi torebkami
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Buty..
Witam.. poszukuje pilnie bucików..
na allegro są tylko żółte ![]() moze u którejs z wizażanek w miescie sa one dostepne.. bylabym wtedy zainteresowana kupnem za posrednictwem wizażanki/allegro ![]() interesuja mnie takie jak ponizej, tyle tylko ze koloru czarnego: buti.jpg pozdrawiam WIĘCEJ ZDJĘĆ: http://www.allegro.pl/item609729462_...a_s_z_a_m.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
buty..
Hej
jestem szczupła lecz nie całkiem chuda ( góra ciała ok ale nogi.. moje uda nie są szczupłe.. już tak mam ![]() Moje pytanie dotyczy butów, często dużo chodzę i nie lubię chodzić w wysokich obcasach a chcę ładnie wyglądać, chcę wydłużyć moje nogi i całą sylwetkę, jakie buty doradzicie mi? Lubię płaskie i na obcasiku takim do 4 cm- to jest ok, czy tylko wysokie buty wydłużą nogi? czy może jakoś da się butami na płaskiej podeszwie? lub tylko malutkim obcasiku? Zastanawiałam się tez nad kupnem rzymianek na płaskim ale z tego co widze to one nie służą niskim osobą- do czego je nosić żeby było ok? Znacie jeszcze jakieś sposoby na wysmuklenie ud? Jak się ubierać? Jeżeli były już takie pytania w wątkach to przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: buty..
Dołączam się do wszelkich pytań o optyczne wyszczuplenie ud, a także o rzymianki. Zakochałam się w gladiatorkach, ale obawiam się, że nie będą mi pasowały ...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.