|
|
#2 |
|
Witchdoctor
|
Dot.: Perfumy i inne
Szukam:
pielęgnacja: * Xerialine Gommage * żelu pod oczy Oeparol * pianki do mycia twarzy Pharmaceris * Effaclaru A.I. * toniku do twarzy (Effaclar, Tołpa Huminea, Pharmaceris i inne) * dobrego żelu do higieny intymnej (pianka tez może być) * Effaclaru K * żelu Cleanance * płynu micelarnego (Sensibio lub inny) * wybielacza do włosków na twarzy Sally Hansen * masła jagodowego The Body Shop * Clinique Lotion 2 i Mild * LRP Active C, chętnie próbki * Nuxe Nirvanesque * Nuxe inne ![]() * The Body Shop - masła, peelingi, kremy do dłoni i stóp, kilka pozycji z pielęgnacji twarzy kolorówka: * dobry korektor pod oczy * Joko czekoladka jasna * różowy lakier oriflame do frencha * odsypka pigmentu MAC w kolorze Subtle (ewentualnie inne brązowe) * Clinique Blended Face Powder 08 albo 02 * jasny puder sypki, górna półka * czarny tusz do rzęs tylko nowy (górna półka lub Masterpiece Max) * błyszczyki w kolorach brudnego różu * dobre pędzle do makijażu (MAC, The Body Shop, Sephora, Inglot....) * Sephora cien mono 08 (perłowy beż) w dalszej kolejności * Dermedic Effactival regenerujący krem odżywczy, nowy * Vichy antyperspirant w kulce (wersja z zieloną i białą nakrętką) * Vichy Dercos zielony (szampon przeciwłupieżowy) * coś do pielęgnacji biustu (ATW, Eris Body Art i inne) * Regenal, Kallos Silver, Loreal Silver, Joanna, ProfiSilk - szampony niwelujące zółty odcien włosów * szampony dla dzieci (Hipp, Nivea, Johnsons, Bubchen) * dobre kremy do stóp (chętnie Oxeril , YR, Lipikar, Pedoxine) * Clinique Repairwear Eye i Anti-gravity eyes - chętnie miniaturki! * profesjonalne kosmetyki do włosów (odżywki) * treściwe kremy pod oczy, mogą być miniaturki * Farmona Magic Spa Pomarańcza i Wanilia masło do ciała * preparat do skórek (np. Sally Hansen) * peeling do stóp * Ziaja masło waniliowe, kakaowe, bursztynowe, kokosowe, Rebuild * Miraculum Termiczne Spa - masło, peeling i pumeks kolorówka: * dobry korektor pod oczy * Joko czekoladka jasna * różowy lakier oriflame do frencha * odsypka pigmentu MAC w kolorze Subtle (ewentualnie inne brązowe) * Clinique Blended Face Powder 08 albo 02 * jasny puder sypki, górna półka * czarny tusz do rzęs tylko nowy (górna półka lub Masterpiece Max) * błyszczyki w kolorach brudnego różu * duży kuferek na kosmetyki * dobre pędzle do makijażu (MAC, The Body Shop, Sephora, Inglot....) * Sephora cien mono 08 (perłowy beż) inne: * telefon komórkowy (Nokia albo Sony Ericson) * tabletki do kąpieli dla dzieci barwiące wodę * kolorowe farbki, pianki, żele do kąpieli dla dzieci * klocki magnetyczne * klocki Lego i Duplo Na wymianę to co w wątku i nie tylko
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2008-09-22 o 10:23 |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
mnie interesuje Miracle,Versace ,Kadus ,krem IR na wymiane mam lalique Flora Bella ,jest kartonik,nowy sypki puder loreala odcien nr 02 mialabym cienie brazowe pdwojne z Lumene nowe |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,
Kenzo Flower Le Parfum edp 50 ml 3 razy użyte
I jeszcze kilka innych perfum mnie interesuje. Odp u mnie
|
|
|
|
#7 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
mam maslo kakaowe ziaji i mleczko kokosowe ziaji.
oba pomazane tylko na lapce zeby spr zapach. chetnie przygarne odlewke escada island kiss. ile moglabys mi zaoferowac? ![]() buziaki
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za jedwab Ce-ce?
|
|
|
|
#9 | |||
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Vilandro wstępnie 212 Sexy, ale muszę sobie przypomnieć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasiulko masło Farmony wpadło mi w oko, ale to trochę za mało
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Tomamo a jaka jest mniej wiecej wartosc tego jedwabiu? Moze bys mi odlala albo mogląbym Ci kupić np. 2 masła Ziaji bo są u mnie w sklepie (kokosowe jest boskie )
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
* Versace Bright Crystal, edp 28/30 ml
* Lolita Lempicka edp 13/30 ml *MAC, Softwash Grey - pigment srebro z fioletowym połyskiem, LE, prawie cały. cos u mnie?
|
#12 |
|
Piers do przodu
|
tomamo - mam na zbyciu All About Eyes Rich w 7 ml słoiczku tylko az maźnięty testowo (ale dla mnie za bogaty) z wątku mogłabym oddać lakiery (ten Sephorowy jest śliczniutki)
|
#13 |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Tomamo, miałabyś może ochotę na puder sypki Illumination Heleny Rubinstein w odcieniu 06 Natural? To jest odcień jaśniejszy niz dostępne w naszych perfumeriach, zużyłam go może 5%. Interesuje mnie u Ciebie krem Substiane i woda termalna LRP, pozdrawiam
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Escada Island Kiss 47/50 ml i moze * Aquolina, żel do kąpieli wanilia i babeczka 110/125 ml mam oprocz tego co w watku maslo kakaowe 50ml zostalo jakies 75%
|
#15 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Jedwab kosztule w salonie ok 55 zł ale go na szczęście kupiłam w promocji za 29,90
|
|
#16 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Zapraszam do moich wątków. |
|
|
|
|
#18 |
|
Piers do przodu
|
Kurczę zastanawiam się nad cieniami .... co mogłabyś oddać, żeby mi było łatwiej?
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Klocki Belville
Załączam więcej zdjęć. Mam ich naprawdę bardzo dużo, wiele zestawów. Są one rozkompletowane, poprostu trzeba samemu, według własnej inwencji poskładać. Ich stan jest różny, w większości bardzo dobry/idealny, ale niektóre elementy stan dobry. Załączam na zdjęciu dwie laleczki, które nie mają dłoni, ale wydaje mi się, że gdzieś powinny być, jednakże zrobiłam zdjęcie. Oprócz laleczek, które są na zdjęciu, są jest 3, z zestawu "Szpital". Do 3 zestawów mam nawet jeszcze pudełka, równieś są na fotkach. Lego Scale pokażę Ci wieczorem, bo mam je w innym mieszkaniu. Pozdrawiam |
|
|
|
#21 | ||||
|
Witchdoctor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie jestem pewna, czy chciałabym wymienić perfumy na błyskotki ale pomyślę i dam znac wieczorem
|
|
#23 | |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
#24 |
|
Piers do przodu
|
A może masz może jakiś lżejszy krem pod oczy? Co do kolorów cieni to ostatnio mam fazę na fiołki, zielenie khaki i podobne i rozświetlacze ...
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
To może tak.
Ja powiem co mnie interesuje u Ciebie, a Ty mi powiesz ile jesteś w stanie oddać za klocki Belville i Scala. Lancome Miracle So Magic! edp 50 ml bez jednego psiknięcia Versace Bright Crystal, edp 28/30 ml Escada Island Kiss 47/50 ml Kenzo Flower Le Parfum edp 50 ml 3 razy użyte Jaga Hupało&Thomas Wolf, odżywka w spray'u chroniąca włosy przed szkodliwymi czynnikami (woda, chlor, słońce itd) polecana w "Urodzie" ubytek 10% CeCe Med, silk styling fluid, jedwa do włosów, mega pojemność 300 ml, raz użyty Clinique Superbalm mini, nowy kolor Pozdrawiam
|
|
|
|
#26 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Poza wątkiem mam jeszcze próbasy Hydramaxu (lotion do ciała, mleczko do demakijażu) i próbkę Serum Energie Lift z Guinot. Aha, no i J. Del Pozo In White, jakieś 20ml. |
|
|
|
|
#27 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
Jest to limitowanka, stąd nie figuruje zwyczajnie na stronie BB. Bardzo dobrze się spisuje jako rozświetlacz.
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Tomamo moje masełko jest zużyte w 10 % (około), zostało go jeszcze całkiem sporo. Zapłaciłam za niego 25 złociszów. Mogłąbym Ci dokupic któres z Ziaji gdyby Cie interesowala taka wymianka
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.