|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pare niedawnych
;> a oto kilka makeupow o ktorych zapomnialam a w sumie nie zaszkodzi poddac sie ocenie
brazy to costal scents fiolet to pigment mac'a mascara colosal itp... dawne sa wiec juz dokladnie nie pamietam czym byly robione - wybaczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: pare niedawnych
Pierwszy i drugi podobaja mi sie najbardziej. Pierwszy cudny, nasycowny kolor a w tym drugim takie pieknie wyglądają Twoje rzesy, nie gnia na kresce.
Dwa pozostałe moim zdaniem tez poprawne ale ja tych grubych krech to tak niy bardzo.. no ale to takie moje "zboczenie" ![]() Ale ja wogole jestem d..... ja sie teraz zorientowała skad Twój nick ![]()
Za głupoty młodości płaci się całe życie ![]() Edytowane przez madziamn Czas edycji: 2009-01-22 o 17:12 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
piękny ten pierwszy, drugi też dobry - łagodny....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a mnie sie podobaja pierwsze trzy, ostatni jest wg mnie przesadzony. ale cala reszta jest spoko. pierwszy ma fajny ksztalt, ciekawy pomysl, drugi pokazuje cie w delikatniejszym wydaniu a na to czekalam, trzeci mi sie podoba bo jest taki jakby to ujac radosny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jedyneczka i trójeczka --> wspaniałe
![]() ![]() dwójeczka taaka naturalna, a naturalność zawsze ma swoje plusy ![]() widać, że umiesz powiększyć swoje oczko ![]() czwóreczka za bardzo.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1232642561 pięknie .....
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1232642576 tutaj jak Kryska Aguilera ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1232642582 a tutaj jak Gwen Stefani :P Elegancko ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ależ potrafisz pięknie podkreślić swoje ładne niebieskie oczka! bardzo podobaja mi sie no 1 - fajniusia ta kreseczka pociągnięta na dole, no 2 - Śliczna Alicja-gweny
![]() ![]() a 4 tez fajna, juz mniej je widze nie poprzednie trzy, ale na wyjscie wieczorem w sam raz ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. bardzo, bardzo podobają mi się kolorki, świetne roztarcie cieni
![]() ![]() 2. W tym makijażu wyglądasz bardzo ładnie, podkreśliłabym jedynie mocniej poliki ![]() 3. Oczka są świetne, jednak kolor pomadki nie pasuje. 4. Pełen seksapil ![]() ![]() Poza ty, w 1,3 i 4 rzęsy "ociekają" tuszem, są posklejane, co za bardzo mi się nie podoba. Najładniejsze rzęsy są w 2. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ostatni = 100% stylu Aguilery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
We wszystkich bardzo ładnie podkreślasz oczy. Pierwszy najbardziej mi się podoba - takie piękne kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Zwróciłam uwagę szczególnie na 2 makijaż.Jest dużo delikatniejszy nisz zwykle,bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
najlepszy dla Ciebie: to 2 makijaż, dwa ostatnie w ogóle Ci nie pasują
![]() w 2 najładniej wyglądasz, bo masz ładnie pokreślone rzęsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mi jedynie podoba sie 3 wszystko tam ladnie pasuje i tobie kolorystycznie do twarzy
![]() w ostatnim nie podobaja mi sie usta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mnie się też najbardziej podoba trzeci, bardzo Ci w nim do twarzy
![]() Pierwsze oko też świetne, fajny pomysł i wykonanie. Drugi makijaż delikatniejszy, ale przyzwyczaiłaś mnie do mocnego makijażu i wydajesz się w nim taka jakaś niedomalowana ![]() W trzecim ładne mocne oko (np. na imprezę) ale usta zdecydowanie za mocno nasycone. Takie jest bynajmniej moje zdanie ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10613655]Ostatni = 100% stylu Aguilery
![]() pomyślałam o tym samym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
bardzo ładnie wyciągasz rzęsy
![]() ach marzenie ![]() wszystkie 3, które zaprezentowałaś podobają mi się ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Piękne są Twoje makijaże, zawsze z zaciekawieniem zaglądam do Ciebie, co nowego zmalowałaś. W ostatnim makijażu pociągnęłaś jasny cień (biały?) przy linii rzęs a potem nałożyłaś czarną linię, czy jak?
Wygląda super!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.