![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Miracle So Magic Lancome,puder Maybelline,Oriflame,Avon, Garnier
WATEK NIEAKTUALNY
Wymienię: Zapachy: -Pop Glam Glossy pink Oriflame 20ml/30ml słodki,owocowy zapach -Incandessence Avon 7ml/30ml zapach kwiatowy -Ode a L'Amour Yves Rocher wersja podstawowa 20/30 ml mirabelka z ambrą mam kartonik Kolorówka: -puder Maybelline Dream Mat Powder kolor Golden Beige Pielęgnacja twarzy i ciała: -Garnier Intensywna pięlegnacja skóra muśnięta słońcem spray nawilżający tworzy stopniowo naturalną opaleniznę kolor:skóra jasna ok.150/200ml data ważności do kwietnia 2010 Mogę też zrobić próbki: -Angel Violet T.Mugler -Diamonds Armani -Miracle Forever Lancome -Wish Chopard -Miami Glow J.Lopez -Darling Kylie Minogue -Ode a L amour Yves Rocher -Ode a L amour Passionnement Yves Rocher Próbki kremów: -Sanoflore Esencjonalny krem przeciwzmaszczkowy na noc 1ml*2 -NIVEA VISAGE NATURAL BEAUTY: upiększający żel peelingujący, rozświetlający krem pod oczy, upiększający krem nawilżający (1,5 ml + 1,5 ml + 1,5 ml) * 2 -BIELENDA: mleczko do opalania, balsam po opalaniu * 2 -VICHY NORMADERM 1,5 ml * 2 -VICHY przeciwzmarszczkowy krem odbudowujący pod oczy i na powieki 1,5 ml -AVON: krem na noc "Moc Nawilżenia", krem na dzień "Moc Nawilżenia" SPF 15 -SORAYA lifting sceniczny 2 ml + 2 ml -VICHY LIFTACTIV RETINOL HA 1,5 ml -BIOTHERM AQUASOURCE NON STOP -IVOSTIN tonik oczyszczający -próbka cienia do powiek firmy MAC w kolorze MARINE ULTRA (w plastikowym słoiczku) Czekam na propozycje ![]() ![]() Wymienione: -I love love Moschino 25/30ml z Lady Dior -Passion Dance Avon 30ml/50ml z rypka85 -Ode a L amour Passionnement Yves Rocher nowe nie otwierane 30ml zapach mirabelki,jabłka z wanilią z rypka85 -maskara Lash Stylist Maybelline czarna nowa,raz użyta z rypka85 -Sunflowers Elizabeth Arden 27ml/30ml zapach słoneczny,letni z toya2006 - Miracle So Magic! Lancome 25/50 ml wymiana tylko na inny zapach z moniaB Yoskine 30+ Krem reduktor zmarszczek mimicznych na dzień cera sucha 50 ml+10ml -Yoskine 30+ Krem korektor zmarszczek mimicznych na noc cera sucha 50 ml+10ml -Yoskine 30+ Krem wypełniacz zmarszczek mimicznych każdy rodzaj cery pod oczy i na powieki 15 ml Każdy z tych kremów użyty kilka razy,ubytek minimalny z majka242007 -Chanel nr.5 1,5/2ml -Ferre Rose 1,2/1,6 ml -Gucci by Gucci 1,5/2 ml -Curious Britney Spears 1/1,2 ml z lwia paszcza Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2009-08-14 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moschino I love love
może coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi nie masz interesujących mnie zapachów
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Czekam na konkretne propozycje.Wymiana tylko na inny zapach
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, I love love bardzo lubię, lecz posiadam już dużą flaszkę. Red delicious wycofuję z targowiska, przekonałam się do nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Jutro postaram się iść do perfumerii. A Sun Moon Stars to mogę zrobić malutką odleweczkę, nie ma problemu. Wszystko zależy od teego, czy spodoba mi się I love love. Bo Curious nie trawię i chcę się pozbyć jak najszybciej.
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Nie znam Light Blue, ale słyszałam, ze świeżak. Jeśli I love love to świeżak z nutką słodyczy to jak najbardziej. Ale jak pisałam muszę przetestować. Lubie troszkę słodkie zapachy, ale z taką lekką, nienachalną nutą. Curious zdecydowanie za słodkie jak dla mnie. Co do Sun Moon Stars... ma bardzo oryginalny, słodki, orientalny zapach. Zupełnie inna słodycz jak Curious. Bardziej eleganckie mi się wydają, jeśli oczywiście ktoś lubi takie zapachy. Ja niestety obu ich nie mogę znieść na mojej skórze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie wymienię Miami Glow na I love love. Jeśli taka wymiana by ci odpowiadała, zaparszam na priva
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Witaj.
I co z naszą wymianą? Czy jest nadal aktualna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Ja też zaproszę do siebie, może coś znajdziesz za I Love Love
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hallo
![]()
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moja wymianka
Hej! Byłam w końcu przetestować I love love i podoba mi się. Na pewno bardziej niż Curious i Sun Moon Stars. A więc czy dalej byłabyś chętna na wymianę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za passion dance?
![]() |
#25 |
Perfume Lover
|
Witam!
Przykro mi, ale nic nie wybralam Pozdrawiam
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Przepraszam, że nie odpowiedziałam wcześniej, jakoś zapomniałam...Ode a l amour passionnement Yves Rocher- niestety nie znam tego zapachu. Nawet nie mam możliwości go wypróbować. A nie chciałabym w ciemno wymieniać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jak będę w pobliżu YR to sprawdzę zapach tej wersji Ode' a l' Amour i dam znać czy byłabym chętna.
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic. moze masz jakies perfumy poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.