|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
Pokaż wyniki sondy: Wybrałam studia: | |||
zaoczne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8,00% |
dzienne |
22 | 88,00% |
wieczorowe |
1 | 4,00% |
Głosujący: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Studentki 2010 - pomorskie!
Witam bardzo cieplutko wszystkie dziewczyny, które zaczynają
studia w województwie pomorskim ![]() ![]() Napiszcie w jakim mieście i w jakiej uczelni zaczynacie ![]() Wybrałyście studia dzienne, wieczorowe czy zaoczne? Czekam na wszystkie zaczynające studia i te studiujące już wizażanki ![]() Liczę na miłe pogaduchy nie tylko o studiach i nauce! ![]() Lista:
Edytowane przez Mrówaaa Czas edycji: 2010-09-20 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Studentki 2010 - pomorskie!
UG zaoczne, wydzial prawa i administracji
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Wiec trojmiasto wita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy studentek z trójmiasta i ogólnie pomorskiego jest tu znacznie więcej? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
mysle, ze jak sie wateczek rozkreci to sie nas troszke znajdzie
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- a i dziekuje za dopisanie do listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie tak. Czyli mamy do października jeszcze wakacje ![]() A ogólnie masz pracę? Szukasz pracy?
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
od skonczenia szkoly szukam stazu...
ze stazem ciezko a co dopiero z praca ![]() no ale jestem dobrej mysli ![]() a ty? jestes po liceum czy technikum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po technikum. I też szukam stażu lub pracy - jest naprawdę ciężko. Każdy chce kogoś z doświadczeniem na podobnym stanowisku, a co z ludźmi od razu po szkole? Bezsens... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
dokladnie z doswiadczeniem a my mlodzi nie mamy porzadnego startu
![]() jak znajde cos to bd happy. a jakie technikum? bo ja ekonomiczne ![]() Studentki i studenci laczcie sie!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też będę szczęśliwa. Cały czas wysyłam CV, propozycje do firm o staż i ogólnie działam non stop w moim rejonie. Ostatnio firma staż za friko chciała mi zaproponować ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
mnie to czekanie na wyniki wykonczy, chociaz nie jestem pozytywnie nastawiona. ale to sie okarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A poza tym nudzi mi się w domu, TŻ w pracy i nie ma co robić... ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
ojj ja tez sie zanudzam w domu, pomagaja czasami spacerki dluuugie z psem
![]() ![]() ![]() Buziolki i czekam z niecierpliwoscia na pozostalych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiesz do października jeszcze czas ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
aaa to sliczny skrot
![]() i klawiatora na ktorej nie idzie robic znakow ![]() i chrapiaca koldra kolo mnie no i brak ochoty na sen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zasnęłaś w końcu? Ja nie mogłam spać do 1.30 gdzieś... Jeszcze mnie @ strasznie męczy i muszę wstawać w nocy... ![]() Ja przypadkowo weszłam na uczelnie i wydział na który się dostałam na nk i znalazłam tam przypadkiem 1 osobę która też idzie od października na I semestr... Będzie mi raźniej ![]() Musze tam zaglądać bo może jeszcze kogoś znajdę? ![]() Ogólnie ładna pogoda... A ja na słońce przez tą @ nie mogę ![]() TŻet znów w pracy... jeju i nuda!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
zasnelam zasnelam
![]() ![]() meczylam sie od rana z obiadkiem a teraz siedze sobie z strasznym bolem glowy... ojj te @.... ciebie meczy @ a mi sie wyrzyna zab ![]() ![]() podsunelas mi pomysl o tej nk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Ja sobie wytargałam taki ładny dywanik ze schowka... Dałam za niego kupę kasy i teraz sobie leżał zakurzony w schowku... Ładnie go odkurzyłam, wzięłam na balkon i przeczyściłam
![]() Wygląda jak nowy... Mam nadzieję, że pies mi go szybko nie zakłaczy i nie wybrudzi bo coś na tych panelach musi leżeć ![]() Ogólnie dziś piorę, gotuje i sprzątam... Tyle nowych wrażeń, że powoli zaczynam nie ogarniać ![]() A tak serio - dalej nuda... Na ból głowy wiadomo co jest dobre ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- A co do zęba to mi już wszystkie mądrości urosły ![]() Teraz tylko czekać, aż zaczną wypadać hehe ;p
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
To i ja się dołączę
![]() Wybieram się na farmację na GUMedzie ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
moj TZ zarzyczyl sobie kuleczki ziemniaczane z piure no i meczylam sie z dziabaniem tego cholerstwa widelcem bo tu nie ma maszynki do mielenia xD cala kuchnia razem ze mna upaciana
![]() no i sos marchewkowy mu wcisne bo wogole nie je warzyw, czy tylko on?? ![]() zabek jak narazie nie boli, rosnie teraz pewnie dlatego ze przedtem bylam za glupia ![]() wiem co to za bol jesli widzi sie swoj dywanik w psich klakach ![]() sama mam owczarka i to dlugowlosego wiec wiesz.... ![]() ehh szkoda, ze nie bd w tej samej szkole , byloby fajnie ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- heeej!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Dopisałam Cię do listy
![]() Nooo powoli się rozkręca ![]() Ja chciałam zawsze studiować coś z medycyną... ale chemii nie ścierpię... Ale widzę że Ty ją nieźle ogarniasz ![]() Cytat:
![]() JAk tu kogoś zaciągnąć? Hmmm.. Robisz tak: idziesz za kimś, zaciągasz w krzaki... potem łup, łup ![]() I mówisz, że jutro o 12 widzisz go/ją na wizażu i załatwione hehehe ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
dziewczyyynyyyyyy!!!!!! powiedzcie ze zjadlyscie kiedys muche!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ja tez mam niemieckiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a masz suczke tak?? ja mam samca nonoooo ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- a co do wciagania w krzaki i malych szantazykow to jestem za!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też mam takie zapędy, a poszłam na pedagogikę ![]() Ale to też lubię... Z każdego kierunku warto mieć jakiś zapas wiedzy ![]() No ja mam wgl kota i psa... Figo i Diana ![]() To dziś wieczorem zaczynamy... eveline2012 przyłączasz się do akcji? ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Idę szybko pranie powiesić póki słoneczko świeci co mi to ładnie na tarasie wyschnie ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
mi jest normalnie nie dobrze.....
facet mnie wieczorem namowil na kebaba... chcialam kawalek ugrysc i jak to zrobilam spojrzalam a tam co??!! zdechla mucha!!! ![]() no i teraz sprzatalam dywan i sofe bo wyplulam wszystko ![]() ale niech tylko TZ wroci do domu to karze mu jechac z tym kebabem i oddac ![]() no normalnie fuuuj!! czemu ja mam zawsze jakies przeboje... a mialam taaaaki apetyt na obiad tylko nie chcialam zaczynac bez TZ i posmakowalam... yyyyyyhhh... Mam nadzieje ze sie wam to nie przytrafi ![]() a pedagogika to swietny kierunek! kiedys przeszla mi przez myls resocjalizacja no ale skoro skonczylam technikum ekonomiczne to wybralam adm. ma cos w tym wspolnego a do prawa tez mnie ciagnie. szkoda ze to nie harry potter i nie mozna byc w dwoch miejscach naraz ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- a co do kotkow to moj pies uwieeeeelbiaa jee!! tylko szkoda ze one jego nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O fuuuu... Ja w kapciach biegłabym do nich z tym kebabem ![]() Kiedyś w KFC w galerii Bałtyckiej jem sobie, jem... a tu czarny i długi włos... poszłam z tą kanapką do kas i jak zaczęłam się pytać "co mam zrobić z tym czarnym włosem w kanapce?" to tak połowa ludzi odeszła z kolejki... manager wzięła tą kanapkę w tempie ekspresowym i szybko dała mi nową kanapkę.. a ja do niej czy to wszystko? Powiedziała, że tak... Jak powiedziałam, że może chociaż przeprosiłaby za tą sytuacje to odwróciła głowę w drugą stronę i wyskrobała to "przepraszam". Masakra... ![]() A co ja mam powiedzieć? Technik informatyk ze specjalizacją grafika komputerowego idzie na pedagogikę... Też właśnie o resocjalizacji myślę... a zresztą jeszcze mam rok na zastanowienie się ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
gdybym znala super jezyk to bym pobiegla sama,,,
zrobilam sobie pare dni wolnego i pojechalam do TZ.. on jest ,,bezkonfliktowy'' i pewnie bd musiala go namawiac zeby pojechal a ostatnio bylam w galerii baltyckiej ![]() no ja sobie wyobrazam jak bym podeszla tam z mucha... pustyniaaaaa ![]() wiesz co jest mi tak nie dobrze i czuje jak bym miala caly czas to jedzenie w przelyki brrrr!!!!!! dobra koniec z tym swinstwem! bleh.. ![]() za duzo wrazen jak na dzis ![]() ![]() pomyyslal sobie.,... alkoholiczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
w Niemczech.
no i jak mowilam moj bezkonfliktowy TZ nie chce jechac... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Łooo po niemiecku to ja za dużo nie powiem... Wolę angielski ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
a ja z angielskiego jestem taka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Ale nas tu dużo.... Jak mrówek w mrowisku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.