|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pani Grażynko:dekosta, framesi?
Chciałabym zapytać czy używałaPani kiedyś farb włoskich tj. dekosty lub framesi? Czy mogłaby mi Pani polecić jakieś fajne blondy? Moja fryzjerka ma co prawda dekostę ale ja nic o niej nie słyszałam nie wiem czy kolorki wychodzą wiarygodnie no i oczywiście nie w odcieniu kurczaka jeżeli decyduję się na jasny bardziej chłodny?A może ktoraś z wizażanek używała tych farb? Proszę dajcie znać. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Pani Grażynko:dekosta, framesi?
uzywalam Framesi, nawet byłam w fabryce w Mediolanie i na szkoleniu, nawet fajne kolorki byly, fajna pielegnacja, tylko dla mnie za chemiczne, wtedy poszukiwlam firmy , ktora ma jak najmniej ingerujace srodki we wlos, i potem znalazlam
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jaką Pani odkryła najlepszą?
Grażyna napisał(a): > uzywalam Framesi, nawet byłam w fabryce w Mediolanie i na szkoleniu, nawet fajne kolorki byly, fajna pielegnacja, tylko dla mnie za chemiczne, wtedy poszukiwlam firmy , ktora ma jak najmniej ingerujace srodki we wlos, i potem znalazlam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam:
![]() Przepraszam ze sie wtrące...ale miałam zakładac podobny wątek ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja w tej samej sprawie. Pani Grazynko jaka znalazla pani najlepsza i najmniej chemiczna farbe do wlosow????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
prosze wejsc na moja strone, tam opisuję wszystko, wczesniej byl to Matrix, ale ten amerykanski, a nie ten ktory teraz jest produktem Loreala i produkowany jest na Europe wschodnia..
![]() teraz te ktora znam na moim terenie to Renee Blanche, bo tak to jest ze nie kazda z profesjonalnych firm przymuje sia na kazdym terenie polski, zalezne jest to od hurtownikow, ktorzy zaopatruja fryzjerow, i na jakie maja wylacznosc czy cos w tym stylu, tak wiec Olu nie slyszalam nawet o tej farbie , o ktora pytasz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.