|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
wymienię cienie Guerlain #407 bal de minuit
Nieaktualne
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2011-01-07 o 18:07 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a w zamian oddam Lakiery OPI
znajdziesz u mnie coś za te 3 jasne lakiery?
byłabym bardzo wdzieczna za odpisanie u mnie
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy za dwa pierwsze lakiery coś Ci się u mnie spodoba?
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u Ciebie Guerlain błyszczyk KisKis 462 violine
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- odpisane |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie będę na tak, daj mi tylko czas do wieczora to sobie jeszcze z córka ustalę, czy o taką czerwień jej chodzi
.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2010-10-12 o 11:05 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Polu, jednak podziękuję za lakiery w zamian za błyszczyk
.
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie lakierek:
OPI on Collins Ave (testowany)
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam za niego
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- dziekuje, ale niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
#13 |
|
Kici kici miau miau
|
polu a moze interesowalaoby Ciebie mleczko Avene do skory odwodnionej, albo: Cicaplast,Effaclar K, szampon Kerastase Bain satin3, - z tym ze kosmetyki sa uzywane, niesttey nie sa nowe.
interesuje mnie lakierek you don't know jacquest |
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() do demakijażu używam tylko miceli wiec jakbys miała na wydaniu avenkowy micel to chetnie.... niestety po bain satin mialam uczulenie ![]() jakbys miala ten zwiększajacy objetosc z kerastase to tez chetnie bym przygarnela
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kici kici miau miau
|
no niestety
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kici kici miau miau
|
nie mam
![]() ale z pielegnacji aptecznej juz nic nie mam
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a masz cos innego ??
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Witam, Z pielęgnacji aptecznej posiadam 2 mleczka do ciała Lipikar La roche posay (nowe) o pojemności 125 ml .
Mam też kilka inych kremów, co konkretnie cię interesuje?Chętnie wymieniłabym się za 2 lakier. Moze interesuje Cie podklad lub tusz? Zajrzyj na moje wymianki
Edytowane przez Colakli Czas edycji: 2010-10-12 o 15:47 |
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lipikar wlaasnie uzywam ale chyba nie jest moim ulubiencem ![]() a które kolory Cie interesuja?? |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej jestem zainteresowana kolorem 2 OPI you don't know jacquest (tylko testowany)
Hm sama mam naczynkową została mi połowa kremu Rosaliac XL, i worek próbek w tubkach oraz saszetkach właśnie do naszej cery.
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
krem Rosaliac XL zupelnie nie dla mnie (pomimo ze dla naczynkowcow to strasznie piekła mnie po nim buzia)
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Po 5 ml posiadam diroseal avene, 15 ml Rosaliac zel micelarny,25 ml zelu do demakijazu oczu avene,9 saszetek rosaliac xl,3 zestawy w saszetkach(dzien , noc) do naczynkowej cery z eucerinu,sensibio ds i rorte po 5ml z biodermy, galenic nectalys 2 saszetki , i filtry avene i biodermy oraz svr saszetki
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#27 |
|
Kici kici miau miau
|
Polu to zalezy co bys chciala.. niestety wode micelarna mam z Lancome ale jest nieotwarta... mam jeszcze mleczko i tonik z tej firmy, tonik moge oddac
- bo mam jeszcze dwa inne pielegnacje minimalizuje, a kolorowke tez zreszta..mam na zbyciu mineraly EDM Linen konkretnie,tusz HR brazowy ale juz otwarty,baze Clarinsa Eclat Minute , miniature bazy Liss Minute clarinsa, mam jeszcze polowe opakowania zmywacza Chanela dwufazowego do oczu
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1286869831
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1286869884 dam sie za nie pokroic znajdziesz u mnie?
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego pytam,jak byś to widziała,ile byłabyś w stanie oddać?
|
#30 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Interesują mnie te lakiery: OPI tickle my francy (uzyty 2 razy) OPI Who Needs a Prince fajna propozycja do frencha (zuzycie - jedno malowanie) I może też ten: OPI Conquistadorable Coral czerwony wpaadajacy w malinę, - jedno malowanie |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

30.06.2012
pielegnacje minimalizuje, a kolorowke tez zreszta..mam na zbyciu mineraly EDM Linen konkretnie,tusz HR brazowy ale juz otwarty,baze Clarinsa Eclat Minute , miniature bazy Liss Minute clarinsa, mam jeszcze polowe opakowania zmywacza Chanela dwufazowego do oczu