|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tęsknota - co robić?
Hej kochane wizażystki
![]() Jestem tutaj nowa i odkopałam trochę stary już temat, ale mam nadzieje, że mi pomożecie ![]() a więc tak jak w temacie - mój chłopak wyjechał na miesiąc na praktyki, wprawdzie zobaczymy się za tydzień bo mam studniówkę ale i tak strasznie mi go brakuje sama świadomość, że on gdzieś tam jest i na pewno broi (mój typ tak ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: tęsknota - co robić?
szczerze mówiąc nie chciałabym być z facetem, podczas nieobecności którego myślę, że broi, bo ten typ tak ma, zamiast myśleć jak mu tam te praktyki mijają, czy coś. ale może dziwna jestem
![]() a co do tematu - nauka (zakładam, że uczysz się sama w domu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Właśnie chodzi o to, że nauka to teraz mój piorytet i muszę się nią zająć czy tego chcę czy nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie pozostaje Ci nic innego jak nabrać do niego zaufania i starać się uczyć cierpliwości.
Lata pracy i mnie nie bardzo to wychodzi, ale może szybciej się uczysz. ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Chyba za bardzo o nim myślisz. Osaczasz się to myślą, daj sobie na wstrzymanie, zajmij się czyms pożytecznym ![]() 3. WIZAŻANKI, to społecznośc internetowa. Nie wizażystki, to zawód
Edytowane przez vainilla Czas edycji: 2011-02-15 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
![]() Zgadzam się z vainilla, zaufanie to podstawa kazdego zwiazku. Moim zdaniem nie powinnas tego az tak przezywac, spokojnie to tylko miesiac. (mój ukochany za niedlugo wyjeżdża za granicę na 2 miesiące, a mimo to wiem, że muszę sie trzymać.) Zwlaszcza ze za tydzien sie spotkacie. Niech Cie ten czas tak nie dobija, dobrze ze znalazlas sobie jakies zajecie - naukę, pomysl sobie, że ten czas szybko zleci. Dziewczyny mają racje zaangazuj się rowniez w zycie towarzyskie - wiecej wychodz z przyjaciolmi, rob sobie babskie wieczorki z kolezankami - jakies male spa ![]() ![]() pozdrawiam. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
zazdroszcze ci ze tylko taki masz problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wbrew pozorom miesiąc to nie aż tak długo. tym bardziej, że za tydzień się spotkacie, więc zostaną tylko trzy tygodnie
![]() A co do tego, że on coś tam broi, bo ten typ tak ma - co masz konkretnie na myśli - imprezowanie itd, czy może inne kobiety? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jest lepiej, jakoś ten czas mi leci zwłaszcza w tym tygodniu, bo oczywiście, jak to dziewczyny żyjemy tym, że w sobotę nasz bal ![]() ![]() Przepraszam, tak jak pisałam jestem tutaj nowa i nie bardzo się jeszcze orientuje ![]() I właśnie dlatego tutaj napisałam, licząc na waszą pomoc ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.