|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Metamorfoza;)
witajcie!
Ostatnio zawladnela mna chec zmiany swojego wizerunku zalacze zdjecia, mam nadzieje, ze mi pomozecie raczej nie chcialabym farbowac wlosow, bo i tak bardzo szybko sie niszcza, ale jesli uznacie, ze w jakims kolorze bedzie mi dobrze, to obiecuje ze to przemysle![]() niestety wbrew pozorom wloski nie sa do konca proste, krecone zreszta tez nie ![]() z gory dziekuje i pozdrawiam! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Metamorfoza;)
Jak się nie boisz radykalnych zmian radziłbym boba
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
troche sie boje i nawet bralam to pod uwage, ale bob niestety odpada
chyba, ze codziennie bym je prostowala:// juz kiedys mialam sciete na tak krotko i wygladalam jak paz;P, bo sie napuszyly, zwiekszyla sie objetosc..
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten kolor włosów, który masz pasuje do ciebie, jednak gdybyś kiedyś zmieniła zdanie co do farbowania, to sądzę, że złote rudości bardzo podkreślą twoją urodę |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
a ja na Twoim miejscu zakupiłabym dobą lokówkę i zaczęła inaczej się czesać. W takiej fryzurze jak jessica wyglądałabyś ślicznie.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Nie ścinaj
Tak wyglądasz bardzo ładnie
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz jest wiele rodzajów bobów więc napewno jakiś będzie Ci odpowiadać
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
a cos, zeby byly dlugie, ale mimo wszystko inne?
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
świetne brwi
co do metamorfozy, ja bym Cie widziala w ciemniejszych włosach
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
A jakbyś ścięła włosy tuż za ramiona, z przodu wyraźne pazurki, do tego kolor jakiś ciemny karmel? Wtedy fryzura nabrałaby lekkości
A przy okazji jesteć bardzo ładna i nawet jeśli nic nie zmienisz to i tak wyglądasz super ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, zawstydzacie mnie
![]() ;* |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
ładna jesteś, no. a włosów nie ścinaj, bo będziesz żałowac. lepiej jakoś ładnie je pocieniuj, czy coś.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym nic na twoim miejscu nie zmieniała
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna buźka
tylko ona ma ciemniejsze włoski
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Nic nie zmieniaj, jesteś śliczna
![]() Delikatna czarna kreska eylinerem na górnej powiece doda głębi oczom polecam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Jesteś śliczna
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Przyciemniła bym włoski. Na ostatnim zdjęciu masz takie jakby ciemniejsze i ładniej niż na pierwszym
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
bo u mnie z kolorem, to zalezy od swiatla ^^ nie sa farbowane
![]() Dziekuje Dziewczyny ;* |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominasz mi z buzki Joanne Koroniewska
![]() nawet ona kiedys miala podobne wlosy do Twoich i dobrze w nich wygladala... ale teraz sciela, przefarbowala wlosy i wyglada bajecznie ![]() a Ty czy cos zmienisz czy nie i tak bedzie ladnie
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Chcę się zmienić!
Drogie Dziewczyny!
Czas przyszedl i na mnnie, i w koncu dojrzalam do tego, ze chcialabym w koncu sie zmienic ![]() Myslalam o jakims ciekawym scieciu wloskow, a takze ich zafarbowaniu. Nie smiejcie sie ze mnie, ale ostatnio strasznie kreci mnie platyna, rewelacyjny kolor ma wg. mnie Kora , co o niej sadzicie? Pasowalaby mi?Zalaczam mnostwo zdjec, na ktorych dokladnie widac jaka mam twarz, jaki kolor wlosow, ich dlugosc, sciecie itp, zeby bylo Wam latwiej
|
|
|
|
|
#21 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Chcę się zmienić!
moim zdaniem masz bardzo ładne włoski, ja bym ich nie scinala ewentualnie tylko odrobinke, taki kolor jak ma kora moze i jej pasuje ale to bardzo jak dla mnie taki "ostry sztuczny kolor" w takim kolorze wygladalabys jak kroliczke playboya
ładnie ci bedzie i w blond ale nie takiej rarzącej platynie i w kolorkach czekoladowych
|
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Platyna, jako chłodny kolor, raczej nie będzie Ci pasować, niestety. Masz piękne włosy i ciekawą urodę, brwi są troszkę za mocno wyskubane.
Jesteś typem jesieni, prawda? Może więc jakąś odważną rudość... Tak naprawdę jest bardzo dobrze w tym momencie, więc trudno coś doradzić
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
masz ładny kolor włosów, na razie bym nie farbowała, ale coś Ty zrobiła z brwiami ??? Koniecznie je zapuść do takich jak ze zdjęcia jak niżej-z tymże w miejscu wznoszenia się łuku nie depiluj ich aż tak mocno. Miałaś interesujący look, te brwi były szalenie intrygujące.. a teraz?
:| |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym na Twoim miejscu tylko podcięła końcówki a kolor może taki:
http://www.zeberka.pl/img_users/1220882803.jpg http://naszefryzury.pl/pics/581.jpg |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
cd. brwi
a włosów nie tykaj, są piękne i ich kolor wspaniale kompnuje się z resztą (oczy, kolor brwi, karnacja) |
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Spokojnie
Brewka juz zdazyla odrosnac Mialam z nia pewien problem, bo jak sie bardzo stresowalam (studia, praca itp) to ja podskubywalam paznokciami i w pewnym momencie w ogole przestaly wloski rosnac, ale kuracja olejem rycynowym pomogla!Dziekuje za bardzo mile slowa ale juz tak dlugi czas wygladam tak samo..
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Taka ładna buźka i włosy! Absolutnie nie farbuj.. trochę wycieniuj i to wszystko. Masz takie łądne rysy twarzy, że najładniej Ci w spiętych włoskach
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Na jakakolwiek farbe sie zdecydujesz - bedziesz zalowac. Szkoda takich pieknych, zdrowych wlosow. Bron Boze platyna!!!
Nie dosc, ze raczej nie bedzie Ci pasowac to jeszcze zniszczysz wlosy i bedziesz musiala ciagle farbowac. (A potem uznasz, ze najpiekniej Ci bylo w naturalkach, zetniesz i bedziesz zapuszczac swoje tak jak ja...)Jesli chcesz koniecznie cos zmienic to popracuj nad strojem, makijazem, uczesaniem, bizuteria... Zawsze mnie zastanawialo, dlaczego takie sliczne dziewczyny koniecznie szukaja pretekstu do poprawek?
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
ja Ci radze przez długi czas np czesać sie w kok.
ja zapuszczam włosy, mam ślub latem, wiec sie nawet specjalnie nie zastanawiam w tym momencie jak mi ładniej, ale zmierzam do tego że miałam straszną ochote ściąć na krótko. i wtedy chyba przez 2 miesiące cały czas miałam koka a teraz zaczełam nosić rozpuszczone i czuje sie niesamowicie odmieniona ![]() nie farbuj i nie ścinaj. ja lubie kombinować ale żałuje ze zaczęłam farbować bo nie da sie już wrócić do starego naturalnego koloru :-( |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Masz tak piękna urodę, że nie trzeba w niej nic zmieniać
![]() także ja na Twoim miejscu zostałabym przy naturalnym kolorze i w ostateczności troszkę podcięła. I tak jak już wcześniej ktoś pisał popracuj tylko nad makijażem, stylem ubierania i dodatkami, a różnica i tak będzie zauważalna. Do twojego typu urody nie potrzeba nic więcej według mnie ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

zalacze zdjecia, mam nadzieje, ze mi pomozecie

chyba, ze codziennie bym je prostowala:// juz kiedys mialam sciete na tak krotko i wygladalam jak paz;P, bo sie napuszyly, zwiekszyla sie objetosc..

Nie dosc, ze raczej nie bedzie Ci pasowac to jeszcze zniszczysz wlosy i bedziesz musiala ciagle farbowac. (A potem uznasz, ze najpiekniej Ci bylo w naturalkach, zetniesz i bedziesz zapuszczac swoje tak jak ja...)