![]() |
#1411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Indyjskie makijaże
U mnie też nie ma wybielania jedynie na podstawie kontrastu,ale fakt efekt trzyma sie baaardzo długo
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak znajde troche czasu, to sie zmobilizuje i rpzeczytam caly watek, moze znajde na ta pania namiary i sie o kholach doksztalce ![]() A jak cos, to Cie na privie pomecze ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Kontie,to jest ta Pani od ktorej zamawiala Dolly,jesli sie nie myle
![]() ![]() http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...171&a=31656509
#1414 |
Zakorzenienie
|
]a nie zamawiałam ale rezerwowałam i odbierałam osobiście
![]() można poprzez @ zamawiać u tej Pani -> sirocco.tur@interia.pl |
![]() |
![]() |
#1415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wybielania- mój nie wybiela, ale jakoś zbytnio mi na tym nie zależało, więc przeżyję ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakby co, to dogadamy się na PW ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1417 |
Rozeznanie
|
Dolly, Guia - DZIEKI WIELKIE!!!!
![]() Edytowane przez knotie Czas edycji: 2005-11-09 o 22:18 Powód: lit. |
![]() |
![]() |
#1418 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanko- rozumiem ze khol naklada sie przejezdzajac patyczkiem "przez zamkniete oko". To chyba wyklucza "nosicielki" soczewek?
|
![]() |
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
Ja mam biały khol od tej Pani z Wawy i nie wiem co robie źle ale on wogóle nie chce mi sie trzymać, po nałożeniu jakby znika z oka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
moich oczek biały khol też się nie trzyma i efekt jest mizerny
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
Mam do Was serdeczną prośbę, dziewczyny. Ponieważ bardzo rzadko piszę tutaj jakiekolwiek notki, średnio mi idzie poruszanie się po serwisie, nie wiem, czy w odpowiednim temacie zadaję to pytanie. Praszę, żebyście mi napisały, w jakich sklepach i za jaką cenę oraz jakiej marki w Łodzi mogę kupić hhol?? Obojętnie jaki kolor, ponieważ ma to być prezent. Z góry dziękuję Wam za odpowiedź i przepraszam, jeśli powtarzam pytanie po kimś innym. Trzymajcie się ciepło
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
Dostalam wkoncu moja upragniona przesylke....zamawialam khol z tej stronki sirocco.tur@interia.pl....
moja radosc nietrfala dlugo,gdy listonosz podal mi cala upackana koperte,okazalo sie ze fiolka z kholem bekla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
NieWskaZaNa dziękuję Ci za odopowiedziedź <cmok>. Skontaktowałam się z tą Panią, ale niestety teraz wyjechjała w podróż służbową i do 20 jej nie ma. Mam takie pytanie do Was, dziewczyny, co sądzicie o kholach od tej Pani, z tego sklepu w Wa-wie?? Są skuteczne?? Wybielają oko?? Jaki kolor Wam się najbardziej podoba i jaki zamówiłyście?? Za wszystkie odp. dziozękuję. Trzymajcie się!!
|
![]() |
![]() |
#1427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
A oto moje khole. Mialam je wkleic juz daaawno, ale nie mialam aparatu...:/
Khole sa z Maroka, kolorki: szary, niebieski, grafit, czerń. Na osobnym zdjeciu grafitowy khol w buteleczce, zeby bylo widac dobrze etykietkę i pakistański- baaaaaaardzo czarny ![]() No i kolorowy dzbanuszek. Caly i porozkładany na czesci, czyli dzbanuszek, zatyczka i patyczek. Jest dosc sporych rozmiarow i sluzy przede wszystkim do dekoracji. Fajnie miec takie egzotyczne opakowania kosmetykow ![]()
#1429 |
Zakorzenienie
|
I reszta fotek:
pakistanski khol od tyłu, moze ktos potłumaczy? ![]() mały dzbanuszek i kolorowo-zdobiony patyczek do nakładania khola
#1430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
pozatym moj "czarny"khol wyglada jak szary Beekeeper(moze ciutke ciemniej).Myślalam,ze bedzie czarny jak smola,jednak nie jest
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1434 |
Przyczajenie
|
Piękne makijaże, szczególnie podobają mi się Ivvonki.
![]() Ja będąc w Tunezji w te wakacje, szczerze mówiąc nie widziałam kholu, no ale może faktycznie nie biegałam po drogeriach, bo raczej po plaży. ![]() ![]()
#1435 |
Zakorzenienie
|
Ja mam khola od tej pani z Warszawy i szczerze mówiąc więcej się po nim spodziewałam. Pomijająć to że nie wybiela oczek, bo akurat na tym mi nie zależało, to dość słabo się trzyma, zbiera się w kącikach i pozostaja w nich też jasne plamki, jedyne co to na środku ładnie się trzyma. Dziewczyny pisały że miały trudności ze zmyciem, ja nie miałam najmniejszych. Może coś po prostu z nim nie tak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
Ja też zamawiałam khola od tej kobitki z Wawy. Przesyłke dostałam w zwykłej kopercie, buteleczka była co prawda oklejona szczątkami jakiejść koperty z babelkami, więc proszek był teoretycznie zabezpieczony przed uszkodzeniem. Koperta miała ślady. Była zaklejona taśmą. Nie wiem, czy to na poczcie sprawdzali co w niej jest ???
A co do khola to ... nie jest czarny jak smoła, choć o takim marzyłam. W opakowaniu była zaledwie połowa zawartości. U Was tez tylko tyle było? Aha... jak używacie tego patyczka ? Ja maluje sie nim jak ołówkiem. tzn nie wiem jak Wy to robicie przy zamknietym oku? A może która z Was zrobiłaby fotki instruujące nakładania KHOLA. Moze sie czegoś nowego nauczymy? HA? Co Wy na to? |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1438 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jestem tu nowa i nie mam pojęcia jak się tu poruszać,bardzo bym chciala odkupić od kturejś z was kohl,bardzo proszę o kontakt na gg5226471
|
![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Jejku, Beekeeper, wpatruję się w te cacka kolorowe i nie mogę się napatrzeć takie są śliczne! Dzięki za zdjęcia ... Napisz czy zauważyłaś jakąś różnicę khola marokańskiego do pakistańskiego? Czy one wybielają, chłodzą? I jak się trzymają w kącikach zewnętrznych wewnątrz oka?
Ja mam khol w podobnej buteleczce co ten Twój pakistański, ale całe opakowanie jest z czarnego plastyku, a Twoje jest złote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.