![]() |
#1591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Indyjskie makijaże
![]() ![]() polecam dwie stronki :http://www.indianslivingabroad.com/default.asp http://www.middleeasterndance.homestead.com/MakeUp.html Musze przyznać, że najlepiej takowe makijaże wyglądają na osobach podobnej urody, co Hinduski: ciemne, długie włosy, czarne brwi i rzęsy, etc. Ja mam to szczęście, że moi przodkowie posiadają rysy Wschodu, a ja sama mam budowę orientalną ![]() ![]() pozdrawiam!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Raczkowanie
|
Dewjani,
zaczynam czytać ten wątek od końca i cieszę się, że nie jestem sama, kto używa khola na co dzień i nie boi się iść na party z bindi i błyszczącą ozdobą w przedziałku. Dzięki za fajne linki, jak doczytam wątek do pierwszej strony, to tam z ciekawością zajrzę... Również pozdrawiam,
#1593 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1594 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,moja znajoma kupiła mi khol na Allagro.Dzis mi go przywiozła i mam wrazenie ,ze z nim coś nie tak.
Z nakładniem nie mam problemu,nakładam wilgotnym patyczkiem,nie osypuje mi się ale...drobinki są tak grube,ze drazną oko ,faktycznie wygląda to jak sproszkowany cień do powiek.No i zero wybielenia czy chłodzenia.Efekt ,po godzinie juz nie było połowy kreski.Proszek roztarłam na ręce,zeby sprawdzić czy jest trwały,i spłukał się wodą. Juz nie kupie tego na Allegro. Zamówie tego z Warszawy. |
![]() |
![]() |
#1595 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Zadomowienie
|
![]() niestety tak to jest troszke z tym allegro -> na ciemno sie kupuje. MOja znajoma byc może niedługo będzie się wybierac do Egiptu więc ewentualnie mogę u niej "zamówić" khola dla Ciebie. ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Zadomowienie
|
Angi74, a który to kohl?
Bo ja dostałam od znjaomego marokańczyka orginalny kohl w malym słoiczku, ale nie ma tego szklanego patyczka i nakładam patyczkiem higienicznym. Więc pomysłałam że dokupię jakiś na allegro (może zielony ?) i będę miała ten szklany patyczek. Na allegro jest kilka rodzajów tych kohli - który Ty masz?? |
![]() |
![]() |
#1598 |
Wtajemniczenie
|
Fibian,nie polecam Ci mojego .Ja pomalowałam sie nim około 12 stej a teraz po kresce juz prawie nic nie zostało.To miało być podobno trwałe i wybielać oko.Bzdura.Lepszy efekt i bardziej trwały mam po pomalowaniu zwykłą kredką.Khol jest bez szklanego patyczka,natomiast jest plastikowy w zakrętce.
Acha,w tej chwili tylko jeden sprzedawca na Allegro ma khole. 15.45 Po kresce kholowej zostało juz tylko wspomnienie..a miało być tak pięknie ![]() Edytowane przez Angi74 Czas edycji: 2006-04-05 o 15:47 |
![]() |
![]() |
#1599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1600 |
Raczkowanie
|
![]()
dzięki za szybką odpowiedź.ale ja mam jeszcze jedno pytanko - możliwe że głupie ale ktoś takie pytania musi zadawać. a wiec czy któraś z was była na dyskotece z oczami po khol-u??? jak one wyglądają... bo ja doszłam do wniosku ze jak khol je wybiela to pewnie nie zaciewkawie.....????
|
![]() |
![]() |
#1601 |
Raczkowanie
|
...tzn. mi chodziło o działanie ultrafioletu na gałki oczne i ostateczny efekt---nie napisałam :/
|
![]() |
![]() |
#1602 |
Zadomowienie
|
Angi, możesz wkleić zdjęcie tego kohla? Zeby było wiadomo którego nie ruszać... Albo przynajmniej opisz jakie ma opakowanie
|
![]() |
![]() |
#1603 |
Zadomowienie
|
błagam o kontakt z osobą która moglaby mi sprzedać khol nie tak drogo
![]() ![]()
#1604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2006-04-07 o 09:03 |
|
![]() |
![]() |
#1605 |
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez AgaZ; Konflikt interesów użytkowniczek.
Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2006-04-07 o 09:04 |
![]() |
![]() |
#1606 |
Zadomowienie
|
dzięki
|
![]() |
![]() |
#1607 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ps. Też zamawiałam u Gaji z Warszawy; nr gg: 1402247 |
|
![]() |
![]() |
#1608 |
Wtajemniczenie
|
Ale ja nie zamawiałam u Gaji.
|
![]() |
![]() |
#1609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1610 |
Rozeznanie
|
Ja mam od Gaji niby orygniał,ale ani nie wybiela ani nie trzyma sie przez tyle godzin. Schodzi w dodatku nierównomiernie :/
|
![]() |
![]() |
#1611 |
Wtajemniczenie
|
Jest mi bardzo przykro, że oczerniasz moje aukcje. Jesli nie chcaiłas tego kohla jak pisałas wczesniej to nie wiem po co go licytowałaś. A druga sprawa to jeśli sie nie myle zamówiłaś u mnie kohl grafitowy a ja pisała w tym wątku, że wybielenie gałki ocznej daje jedynie kohl czarny a kolory mozna uzywac jako cieni do powiek. Po trzecie koniecznie zamów kohla z Warszawy a przekonasz się, że to sa te same kohle sprowadzane z Egiptu!!!
narodziny mojej cudownej córeczki Sashy Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2006-04-07 o 09:05 |
![]() |
![]() |
#1612 |
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze to nie oczerniam.Mam prawo wyrazać swoje zdanie o produkatach z Allegro,a ze Ty jesteś właśnie sprzedawcą tych kholi,to bardzo mo przykro..
Po drugie,gdzie napisałam,ze licytowałam a go nie chcę? Dziwne... |
![]() |
![]() |
#1613 |
Zadomowienie
|
Daphne, Angi po prostu komentuje kohl, który wg jej opisu był miernej jakości. Orginalny kohl "trzyma ' się oka i super wybiela. Wiem, bo mam orginalny z Maroka. Aukcje z allegro zawse wiążą sie z ryzykiem zarówno dla kupującego jak i dla sprzedającego....
|
![]() |
![]() |
#1614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To są twoje słowa. Potem po wypowiedziach dwóch Wizażanek napisałaś,że bedziesz licytowac. Trzeba było pozostac przy swoim zdaniu!!! A JA JESZCZE RAZ PODKREŚLAM, ŻE WYBIELENIE GAŁKI OCZNEJ DAJE JEDYNIE KOHL CZARNY A INNE KOLORY NADAJA SIE JAKO CIENIE DO POWIEK.
![]() |
![]() |
#1615 |
Wtajemniczenie
|
Nadal nie rozumiem o co Ci chodzi?
|
![]() |
![]() |
#1616 |
Wtajemniczenie
|
O to, że trzeba było nie kupowac kohla ode mnie albo wziąc czarny.
![]() |
#1617 |
Wtajemniczenie
|
Jezu,dziewczyno daj mi spokój. Napisałam co myślę o kholu z Allegro i tyle.
|
![]() |
![]() |
#1618 |
Zadomowienie
|
Daphne, daj spokój Angi jest po prostu niezadowolona z tego kohla i chce przestrzec pozostałe wizażanki.
|
![]() |
![]() |
#1619 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Uważam, że sytuacja jest bardzo niezręczna. Angi74 podajesz najpierw adres jakiejś Gaji ( jest to reklama) a potem krytykujesz aukcje na allegro. Jak się okazało jednej z naszych użytkowniczek. Nie sadzę, żebyś zrobiła to celowo czy z rozmysłem, ale wyszło nieładnie
![]() Usunę te wpisy i mam nadzieję, że ten mały incydent pójdzie w zapomnienie. |
![]() |
![]() |
#1620 |
Wtajemniczenie
|
O Gaji dowiedziałam się właśnie z tego wątku, nie ja pierwsza o niej napisałam.Po prostu "podałam dalej" Nie wiedziałam,ze nie mozna tu krytykować i wyrazać własnego zdania.Szkoda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.