|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Prezeeent na szybko...POMOCY
x
Edytowane przez worthless Czas edycji: 2014-01-18 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezeeent na szybko...POMOCY
Może jakiś zegarek, portfel, pidżama, ubranie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Książka kucharska, albo zestaw związany z kuchnią azjatycką ( są w empiku zestawy tematyczne-książka + akcesoria).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
W empiku jest zestaw do robienia sushi - pałeczki, mata do zwijania, książka. Do tego składniki jeśli masz w okolicy np tesco, kupisz tam ryż do sushi, sos sojowy, wasabi.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jakąś wielką książkę kulinarną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jeśli pójdziesz w klimaty azjatycko-kulinarne to książka/zestaw do jedzenia (+ podpuść go, żeby zaprosił Cię na degustację).
A jeśli skate to np. jakiś fajny plakat. Ja swojemu chłopakowi z liceum zrobiłam na 18-tkę wielki plakat podzielonny na pół: z lewej jego zdjęcie czarno-białe jak wykonuje jakiś trick na desce, z prawej lista nazwisk skaterów promujących Fallena (Rise With The Fallen) krojem pisma imitującym napis białym sprayem na czarnym tle. Prawy obrazek ściągnęłam z internetu, zrobiłam "dziurę" między nazwiskami i poskładałam jego własne z ich literek w gimpie. Wydrukowałam na formacie A2 (?) i wsadziłam w antyramę, z tyłu dedykacja. Wyszło super, a chłopak był zachwycony. Wtedy kosztowało mnie to jakieś 80 zł.
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2012-12-23 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.