|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
popielaty blond - copenhague l'oreal
hej,
mam pytanko. Wybieram sie do fryzjera i już kupiłam sobie farbę popielaty blond copenhague, ale mam włosy koloru jasnego brązu i nie wiem czy wyjdzie mi taki jak na opakowaniu, tzn popielaty, a nie jakis miedziany nie daj Boże. Na opakowaniu jest napisane, że przy ciemnych odcieniach naturalnego koloru należy zakupić najpierw krem dekoloryzujący, oczywiście l'oreal ![]() Czy to nie zniszczy mi włosów, najpierw dekoloryzacja, pozniej farbowanie... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: popielaty blond - copenhague l'oreal
ja używałam tej farby w domu, po wieloletnim farbowaniu 'na rudo' tym kolorem udało mi się przywrócić dość chłodny brąz na mojej głowie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Nena co do farby sie nie wypowiem bo nie znam, natomiast skoro wybierasz się do fryzjera to zostaw sprawy w jego rękach , on napewno powie czy trzeba dekoloryzowac i w razie wu
przeprowadzi zabieg.
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
moja przyjaciółka farbowala tym kolorkiem. wyszedl jej duzo jasniejszy niż ten na opakowaniu
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.