|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomocy! Jak wychodzić ładnie na zdjęciach?
W niedziele gramy mecz, no i przed nim nasz trener stwierdził, że zrobi nam zdjęcie drużyny.
Ale jest kłopot, bo ja kompletnie źle wychodzę na zdjęciach Patrzyć w obiektyw czy nie? ![]() Głowa jak ułożona? (mam niestety 2gi podbródek ![]() Z zamkniętymi ustami czy jak? ![]() Słyszałam gdzieś, że trzeba spiąć pośladki O.o Ale czy to nie głupota, trochę? ![]() Poważnie, pomocy... Przepraszam, mam nadzieje, że na dobrym dziale zadaję to pytanie. A jeżeli nie, proszę o przesunięcie/usunięcie tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pomocy! Jak wychodzić ładnie na zdjęciach?
Jeśli to są zdjęcia w ruchu to najważniejsze zachowywać się naturalnie, nie zwracaj zbytniej uwagi na osobę która fotografuje, aby uniknąć drugiego podbrudka najlepiej jest mieć głowę delikatnie wyżej uniesioną niż na co dzień masz wtedy od się trochę wygładzi i optycznie zmniejszy.
I najważniejsza rada - więcej pewności siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nie martw się, mam ten sam problem. Nienawidzę zdjęć!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Bądź naturalna i wyluzuj się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Przed meczem,czyli pewnie jakieś grupowe tak?
Jeśli będziesz stała to absolutnie się nie garb, wyprostuj się,możesz lekko wciągnąć brzuch i wysunąć nieznacznie jedną nogę do przodu - wtedy sylwetka wydaje się szczuplejsza ![]() Jeśli chodzi o głowę to trzymaj ją prosto, w naturalnej pozycji lub lekko przechyl. Popatrz w obiektyw i uśmiechnij się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.