|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
albo ja jestem beznadziejnym przypadkiem, albo mam halucynacje, albo...
Dziewczyny, mam "krótkie" (jakby przylozyc do ust linijkę - poziomo) i raczej niezbyt szerokie (jakby przyłozyc linijkę pionowo) usta. Zawsze jak nałożę błyszczyk mam wrażenie, ze nie powiększa ust, a jedyne co robi, to przykuwa uwagę do ich MAŁOŚCI! No może troszeczkę powiększa usta, ale takie powiększenie i tak nie jest godne tego, zeby usta sie tak rzucały w oczy ze swoją I TAK malością
![]() Edytowane przez Joey Czas edycji: 2006-02-22 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: albo ja jestem beznadziejnym przypadkiem, albo mam halucynacje, albo...
Ja miałam takie same halucynaje hi hi hi
![]() Więc sobie powiększyłam usta zastrzykiem z niewchłanialnego preparatu aquamid. Teraz mam usta "normalnej" wielkości i juz się nie przejmuję błyszczykami - używam ich dla przyjemności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmm rozumiem ze martwi cie to ze masz malutkie usta ...Ja tez mam male albo i normalne i jestem z nich bardzo zadowolona wiec moze i ty sprobuj inaczej spojrzec na mnie ?Male jest slodkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Anka, imienniczko, ciesze sie ze nie jestem sama
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Joey Czas edycji: 2006-02-22 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja powiększałam w zasadzie tylko górną wargę, bo jej wcale nie było ![]() ![]() Dodatkowo ten preparat pozwala zaraz po zabiegu wymodelować kształt ust - jak w plastelinie. Przeciwwskazaniami są: branie leków obniżającvych krzepliwość krwi, przeziębienie i miesiączka. Ponoć preparat w ogóle nie powoduje alergii. To żelik złożony głownie z wody + jakiegoś poliamidu czy czegos takiego ![]() Po zastrzyku jest lekka opuchlizna 1-2 dni i mogą być siniaczki w miejscach wkłuć (ja nie miałam). Nie wolno się 2 tyg opalać - i tyle. Zabieg robiłam w styczniu i ja jestem zachwycona! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za wyczerpującą odpowiedz
![]() ![]() Edytowane przez Joey Czas edycji: 2006-02-22 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Cena zalezy od ilości zuzytego preparatu. Przeparat jest importowany chyba z niemiec, w gotowych do aplikacji sterylnych strzykawkach ze specjalną igłą. Koszt takiej 1 strzykawki w styczniu to było ok 900zł. Lekarz na konsultacji ocenia, ile będzie potrzeba. Obawiam się, że na obie wargi mogą być potrzebne dwie. Chociaż niekoniecznie - moja warga była naprawdę malutka - cienka i niewidoczna, jakby jej wcale nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.