|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() co sądzicie o szminkach avonu
Co sądzicie o szminkach z seri color trend czy one mają
takie mocme kolory i czy wysuszają usta opiszcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co sądzicie o szminkach avonu
Zanim zadasz pytanie, skorzystaj z KWC lub wyszukiwarki. Szminki Color Trend zostały już wielokrotnie ocenione przez Wizażanki - http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=634 .
Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Są średnie. Jakośc idzie w parze z ceną. najbardziej lubię Sequin, ale ona bardzo szybko się ściera. To samo Strawberry.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam odcień pink sunrise - ladnie sie prezentuje na ustach, moich nie wysusza. Niestety, ma okropny zapach i nieco dziwną konsystencję. Wiecej nie kupie szminek Avonu.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka pomadek avonu,co do ich jakości mam trochę zastrzeżeń,ale serie Color Trend lubię.
Mam dwie Iced Champink i Heartbeat (tę lubie bardzo,a właśnie gdzieś mi ją wcięło ![]() Edit:Pomadki są dość kryjące,bo ta różowa idealnie pokrywa moje naturalnie mocno czerwone usta. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.